dbsst Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 KaRa_TC napisał(a):Czyli mnie też nie znosisz? :cry: :cry: :cry: Bo Delta jest aktualnie, bo Saba i Spike ją atakują, a w kojcu pies marnieje,chudnie... a ona jest przy samym domy na 4metrowym łancuszku :roll: oj Kara juz mnie nie nerwuj Ty masz WIELKIE SERDUCHO DLA SWOICH PIECHOLOW wiec Ciebie znosze :D :angel: Quote
dbsst Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 nizenosze ludzi ktorzy na cale pieskie zycie przyczepiaja psy do lancucha Quote
KaRa_ Posted August 20, 2005 Author Posted August 20, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Czyli mnie też nie znosisz? :cry: :cry: :cry: Bo Delta jest aktualnie, bo Saba i Spike ją atakują, a w kojcu pies marnieje,chudnie... a ona jest przy samym domy na 4metrowym łancuszku :roll: oj Kara juz mnie nie nerwuj Ty masz WIELKIE SERDUCHO DLA SWOICH PIECHOLOW wiec Ciebie znosze :D :angel: Dobrze,ze znosisz bo już się bałam ,że po tamtym poscie,że juz mnie za to nigdy nie odwiedzisz :wink: Quote
dbsst Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Czyli mnie też nie znosisz? :cry: :cry: :cry: Bo Delta jest aktualnie, bo Saba i Spike ją atakują, a w kojcu pies marnieje,chudnie... a ona jest przy samym domy na 4metrowym łancuszku :roll: oj Kara juz mnie nie nerwuj Ty masz WIELKIE SERDUCHO DLA SWOICH PIECHOLOW wiec Ciebie znosze :D :angel: Dobrze,ze znosisz bo już się bałam ,że po tamtym poscie,że juz mnie za to nigdy nie odwiedzisz :wink: hihi ze mna nie pojdzie Ci tak latwo chyba ze powiesz ze mam sie do Ciebie nie odzywac (ale w to watpie szczerze ;) ) Quote
KaRa_ Posted August 20, 2005 Author Posted August 20, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Czyli mnie też nie znosisz? :cry: :cry: :cry: Bo Delta jest aktualnie, bo Saba i Spike ją atakują, a w kojcu pies marnieje,chudnie... a ona jest przy samym domy na 4metrowym łancuszku :roll: oj Kara juz mnie nie nerwuj Ty masz WIELKIE SERDUCHO DLA SWOICH PIECHOLOW wiec Ciebie znosze :D :angel: Dobrze,ze znosisz bo już się bałam ,że po tamtym poscie,że juz mnie za to nigdy nie odwiedzisz :wink: hihi ze mna nie pojdzie Ci tak latwo chyba ze powiesz ze mam sie do Ciebie nie odzywac (ale w to watpie szczerze ;) ) :lol: :lol: :lol: Quote
sayma Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Kara a czemu atakuja Delcie przeciez wzcesniej jakos sie dogadywały?? A jak tam kociambry sie czują?? mój chrzesniak zadowolony z nowego domku?? Quote
KaRa_ Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 sayma napisał(a):Kara a czemu atakuja Delcie przeciez wzcesniej jakos sie dogadywały?? A jak tam kociambry sie czują?? mój chrzesniak zadowolony z nowego domku?? Nigdy się do końca nie dogadywały, ale z czasem coraz gorzej było... i musiałam ją przenieść bo Delta wyglądała jak szkielet. A kociaki ok, czują się dobrze trzeba za sobą drzwi zamykać żeby nie uciekły na dwor i do oczka nie wpadły :wink: A chrzesniak zadowolony i na całe szczescnie nie dochdzi do potyczek z starszym kocim tam mieszkancem :wink: Quote
dbsst Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 no to suuuuuuuuuuuper ze kociaki maja sie good ;) Quote
KaRa_ Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 Deltka na spacerku :wink: poluje na owady i idziemy drogą :D Quote
KaRa_ Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 Ty naprawde chesz isc tam do tych drzew? Quote
agabass Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 no to może Delcia umówi się z Gomem na polowanie choć Gom ostatnio gustuje w ropuchach ale ta historia o pieknym Gomie i toksycznej żabie niebawem u mnie Quote
KaRa_ Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 agabass napisał(a):no to może Delcia umówi się z Gomem na polowanie choć Gom ostatnio gustuje w ropuchach ale ta historia o pieknym Gomie i toksycznej żabie niebawem u mnie Ciekawe,ciekawe Delta woli owady i małe saki niż płazy :evilbat: Quote
olekg89 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 kaja jak złapie zabe i rykne wypluj to ona ją połknie żywą;/ :lol: :cry: Quote
KaRa_ Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 olekg18 napisał(a):kaja jak złapie zabe i rykne wypluj to ona ją połknie żywą;/ :lol: :cry: To u mnie Delta, zabija żadko gdy zje :roll: Quote
daga10011 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 :o zabojady...co wy macie je z Farncji,czy co?????? :o Quote
olekg89 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 taka żywa sie lepiej trawi 8) daj leosiom zabe zobaczysz jak zjedzą:D kara-widzisz marnotrawi ,a kaja zjada :D Quote
zaba14 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Yhh... biedne żabcie :cry: KaRa fajne tereny na spacery 8) Quote
dbsst Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 tereny sa superanckie wiem widzialam ich malutka czesc Quote
KaRa_ Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 dbsst napisał(a):tereny sa superanckie wiem widzialam ich malutka czesc Dbsst ale reszta części taka sama, czyli pola i kilka drzew :wink: Niech ten pazdziernik szybko przyjdzie bo trzeba znow cała 4wziasc na spacer :lol: :lol: :lol: Moze wtedy bysmy jeszcze te dwie male paskudy wzieli,ze 6 bysmy szli :lol: :lol: :lol: Wtedy ludzie patrzyli by na nas jak na idiotów :evilbat: Quote
KaRa_ Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 Troche nowych fotek :) Śpiąca Erka i już obudzona Sharon Obie pannice :wink: Psie walki Liczymy Quote
Recommended Posts