daga10011 Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 ale to nie tylko na wsi-w mojej okolicy jest mnostwo psow na lancuchu :evil: Quote
KaRa_ Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 Chciałam je wyprowadzać,lecz zabardzo ten pomysł im się nie podoba rodzinie oczywiście. Mówią,że boja się,że kogoś pogryzą itp (a to są naprawdę bardzo łagodne psy...),że wstyd wyjść z nimi bo brzydkie :evil: . No cóż, ale i tak najgorzej nie mają bo chociaż budy mają i je ich właściciel wygłaska... No a na łańcuchu są bo na kojec nie ma miejsca bo wszędzie na ogrodzie warzywa,owoce :( Quote
anetta Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Ja tez myslalam ze suczydla sa wieksze :oops: Biedne psiaczki :cry: Obydwa sa sliczne...Co za ludzie okropni :x Quote
KaRa_ Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 anetta napisał(a):Ja tez myslalam ze suczydla sa wieksze :oops: Biedne psiaczki :cry: Obydwa sa sliczne...Co za ludzie okropni :x Akurat Ci nie są okropni, tylko poprostu bieda... mi oni bardzo dużo pomogli i bardzo im za to dziękuje... Lecz bieda na wsiach to wszystko robi :( Quote
Maga100 Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 ale co ma bieda do trzymania psa na łańcuchu i do mówienia, że pies brzydki i wstyd go wyprowadzać na spacer? :evil: Quote
KaRa_ Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 [quote name='Maga100']ale co ma bieda do trzymania psa na łańcuchu i do mówienia, że pies brzydki i wstyd go wyprowadzać na spacer? :evil: To są ludzie starego pokolenia i mają inne podejście do zwierząt :( U nich pies to pracownik ma pilnować obejścia, a nie jak u nas to członek rodziny :-? Mój mały Spike Quote
KaRa_ Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 Dziś sąsiad nie mógł się napatrzeć, na Ere jak ona zagania królika, bo jak zawsze Szymon mi uciekł :lol: A ona to robi już z doświadczeniem :wink: Tak,że jak królik jest na środku pola, to Era go od sprzodu, a ja od tyłu. A Era na każdą komende stój stoi, a na bierz biegnie na królika, więc to wyglądało jakbym pasła królika za pomocą psa :lol: Więc sąsiad robił duże oczy na to :lol: Mój pies pasterski A tu zdobycz, ale już w klatce :wink: Quote
KaRa_ Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 Znów Erka Jęzor Sharon :wink: i mamusia Quote
Alicja Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 [quote name='dbsst'] zarabista fotaErka chce cie popluć :o :lol: :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'] zarabista fotaErka chce cie popluć :o :lol: :lol: :lol: Raczej porwać kamień,który trzymałam w górze :evilbat: Moje żólte ząbki :wink: i jak ich nie kochać?? Quote
sayma Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 KaRa supper te fotaski :klacz: hihihih ale mamusia krzyczy na dzieciaki chyba coooscik rozrabiają :lol: :D ehhhh ta moja Ereczka jest niesamowita :D duma mnie rozpiera!!!!! :D Quote
KaRa_ Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 Dziś mnie coś wzieło,żeby foty porobić i troche ich zrobiłam :oops: :oops: Supra nie ma piękniejszego widoku, jak śpiący szczur :wink: Quote
KaRa_ Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 Tak sobie na słoneczku odpoczywamy Co te szczury maja dobrego... z ciocią Sharon Czarna pantera :evilbat: Quote
daga10011 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 o matko-widac,ze Kiara to lobuz najwiekszy :lol: .A niby taka mala i slabowita byla :lol: .ja tam wierze w najmniejsze z miotu-zawsze wyrasta na lobuza :lol: .Bo musi byc sprytne 8) :lol: Quote
Justa Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 daga10011 napisał(a):o matko-widac,ze Kiara to lobuz najwiekszy :lol: .A niby taka mala i slabowita byla :lol: .ja tam wierze w najmniejsze z miotu-zawsze wyrasta na lobuza :lol: .Bo musi byc sprytne 8) :lol: Daga, to Ty masz 3 łobuzy, bo wszystkie takie chude i wątłe zawsze były :lol: i są :lol: Quote
daga10011 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 no dokladnie,bo wszystkie 3 najmniejsze w miocie :lol: .I Gala wyrosla ze spokojnej malej suczki na najwieksza w miocie suke na dodatek najwieksza lobuzica :lol: Quote
KaRa_ Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 Justa napisał(a):daga10011 napisał(a):o matko-widac,ze Kiara to lobuz najwiekszy :lol: .A niby taka mala i slabowita byla :lol: .ja tam wierze w najmniejsze z miotu-zawsze wyrasta na lobuza :lol: .Bo musi byc sprytne 8) :lol: Daga, to Ty masz 3 łobuzy, bo wszystkie takie chude i wątłe zawsze były :lol: i są :lol: Widać,że Daga ma sentyment do chudych i wyliniałych rozrabiaków :lol: Quote
Justa Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 daga10011 napisał(a):no dokladnie,bo wszystkie 3 najmniejsze w miocie :lol: .I Gala wyrosla ze spokojnej malej suczki na najwieksza w miocie suke na dodatek najwieksza lobuzica :lol: Nio Galciowe to maja do siebie :lol: Quote
KaRa_ Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 Justa napisał(a):daga10011 napisał(a):no dokladnie,bo wszystkie 3 najmniejsze w miocie :lol: .I Gala wyrosla ze spokojnej malej suczki na najwieksza w miocie suke na dodatek najwieksza lobuzica :lol: Nio Galciowe to maja do siebie :lol: i Kiarowe :evilbat: Quote
daga10011 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 no nie moglo byc inaczej przeciez :lol: ja mam same zboje :lol: Quote
Alicja Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='daga10011']no nie moglo byc inaczej przeciez :lol: ja mam same zboje :lol: :lol: :lol: moja mamcia zawsze mówi ,,jaki pan taki kram'' :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 [quote name='KaRa_TC']Chmurki nad moim domem :wink: o qrcze jakie zarabiste biedne te piechy nie maja zadnej zabawki a okolo nich wyglada identycznie tak samo :( nie znosze ludzi ktorzy trzymaja psy na lancuchu Quote
KaRa_ Posted August 20, 2005 Author Posted August 20, 2005 Czyli mnie też nie znosisz? :cry: :cry: :cry: Bo Delta jest aktualnie, bo Saba i Spike ją atakują, a w kojcu pies marnieje,chudnie... a ona jest przy samym domy na 4metrowym łancuszku :roll: Quote
Recommended Posts