Alicja Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 dbsst napisał(a):rozni sie siercia budowa i wzrostem ;) Waszka ale serial cool Ci wyszedl :Da fto będzie reżyserował :o Quote
KaRa_ Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):rozni sie siercia budowa i wzrostem ;) Waszka ale serial cool Ci wyszedl :Da fto będzie reżyserował :o Kurcze moje psiaki będą miały swój własny serial :lol: Quote
malawaszka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 ojjj nie nieee - to był tylko przebłysk świadomości a teraz z powrotem pogrązam się w otchłani drukarni :x Quote
KaRa_ Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 Gdzie ta moja Sharon mu zagląda... :oops: zamyślona pannica Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):rozni sie siercia budowa i wzrostem ;) Waszka ale serial cool Ci wyszedl :Da fto będzie reżyserował :o Waszka Quote
Alicja Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):rozni sie siercia budowa i wzrostem ;) Waszka ale serial cool Ci wyszedl :Da fto będzie reżyserował :o Waszkano to mamy Scenariusz i reżyseria Malawaszka Kostiumy , scenografia KaRa Dialogi hmmm :-? dbsst opracowanie dzwiekowe ...moge ja :wink: Quote
KaRa_ Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 To kiedy ruszamy z serialem :lol: :lol: :lol: Zrobimy konkurencie Kociokwikowi :lol: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):rozni sie siercia budowa i wzrostem ;) Waszka ale serial cool Ci wyszedl :Da fto będzie reżyserował :o Waszkano to mamy Scenariusz i reżyseria Malawaszka Kostiumy , scenografia KaRa Dialogi hmmm :-? dbsst opracowanie dzwiekowe ...moge ja :wink: hahaha tylko nie dialogi ja sie nadaje do kina akcji a nie do seriala hahahahaha ale dziwekowiec pierwsza klasa :D Quote
KaRa_ Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 miły uśmiech Sabci i usmiechnięty Spike Quote
daga10011 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='arima'] normalnie maskotka :P :lol: a do kogo ona tak sie usmiecha?????? :o :lol: widze,ze kociambry juz po trawce biegaja :P Quote
dbsst Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 uuuuuuuuhahahhahah jaki szczery i przyjacielski usmiech ;) Quote
KaRa_ Posted August 10, 2005 Author Posted August 10, 2005 [quote name='daga10011'][quote name='arima'] normalnie maskotka :P :lol: a do kogo ona tak sie usmiecha?????? :o :lol: Jak do kogo? Do WAS :lol: Quote
KaRa_ Posted August 10, 2005 Author Posted August 10, 2005 Dziś na spacerku spotkaliśmy zajefajnego czarnego labradora :D I stał się cud poraz pierwszy Era bawiłą się z obcym psem, zawsze miała totalny olew, jakby żadnego psa przy niej nie było :wink: Zapoznanie się Erusia i szalejemy niestety na smyczy bo zapomniałam 15m linki :oops: Nie da się zadążyć za tą dwójką Widac jaka Delta jest drobna przy labku Chwila odpoczynku i znów zabawa kto kogo zje? Era tak szybko biega,że nie nadążałam ją złapac :lol: i Ereczka C.D.N Quote
daga10011 Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 no ja bym nie powiedziala,ze Delata wyglada na drobna przy labku :o .wyglada na dosc duza :o Quote
KaRa_ Posted August 10, 2005 Author Posted August 10, 2005 [quote name='daga10011']no ja bym nie powiedziala,ze Delata wyglada na drobna przy labku :o .wyglada na dosc duza :o Ona przy nim to był kurdupel :lol: Jedna wielkaq plątanina Sharon jak zawsze pokazuje kto rządzi :lol: Delta daje klapsa w pupe :lol: Wąchliwy ten labek..a tej się cieczka zaczeła :roll: Quote
KaRa_ Posted August 11, 2005 Author Posted August 11, 2005 To co Spike i Saba uwielbiają żniwa :wink: zawsze w słomnie mogą znaleść coś ciekawego...np. mysze :roll: Szukają,szukają i tak nic nie znajdą :lol: :evilbat: Biegi po polu Sabcia i pozniej w zboże się pakujemy :evilbat: Quote
dbsst Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 jaaaaaaaaaakie zajebiste chmury super foty teraz to musi byc mega slicznie u Ciebie Quote
KaRa_ Posted August 11, 2005 Author Posted August 11, 2005 [quote name='dbsst'] jaaaaaaaaaakie zajebiste chmury super foty teraz to musi byc mega slicznie u Ciebie No teraz to u mnie ładnie gdy są żniwa i jest ładna pogoda, aż miło chodzi się z tą bandą na spacery :wink: :D Szkoda,że teraz nie masz kursu :evilbat: Quote
daga10011 Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 :o :o :o ladna pogoda??????????u nas brzydka :o :cry: Quote
KaRa_ Posted August 12, 2005 Author Posted August 12, 2005 Jest dobra wiadomość sąsiad bierze odemnie dwa kotki :angel: :angel: Więc teraz szukam tylko dla jednego domu :wink: a teraz moje kiciule :D Dreptamy po trawce Buzka Kiwamy mamie łapką :evilbat: Zyziowe oczka Dyzio Ta buda to fajna kryjówka :evilbat: Berek, teraz ty gonisz :lol: Quote
Weron_ciau Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Ale słodkie te kotecki... ja dzis miałam przygode z kotem :evilbat: Trzymałam ONa który nei toleruje kotów...a ten kocór którego spotkałm robił jak by mi na złość i podchodził coraz bliżej już myślałam że zaraz puszcze smycz i zarazem psa...ale w oststniej chwili uciekł kotek wrr Gałgan jeden! Ale i tak nei zmienie opinni co do kotów :D Quote
KaRa_ Posted August 13, 2005 Author Posted August 13, 2005 Dawno nie było mojego polowczyka :wink: Jak zawsze nos w dół...i węszy.. i górą też węszy :lol: Mordulka Quote
Recommended Posts