Tora Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Eee.. zapytałabym, skąd się wziął Mezo i jakie szczeniaki, ale pewnie jak ostatnio Karze nie będzie się specjalnie dla mnie chciało wyjaśniąć. Cóż, może doczytam kiedyś. Quote
dbsst Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Tora napisał(a):Eee.. zapytałabym, skąd się wziął Mezo i jakie szczeniaki, ale pewnie jak ostatnio Karze nie będzie się specjalnie dla mnie chciało wyjaśniąć. Cóż, może doczytam kiedyś. ja mysle ze Kara Ci z przyjemnoscia odpowie :D Quote
KaRa_ Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Tora']Eee.. zapytałabym, skąd się wziął Mezo i jakie szczeniaki, ale pewnie jak ostatnio Karze nie będzie się specjalnie dla mnie chciało wyjaśniąć. Cóż, może doczytam kiedyś. ja mysle ze Kara Ci z przyjemnoscia odpowie :D Oj nie wiem czy z porzyjemnością :lol: Jak ja tutaj na tym forum mówiłam tyle razy chyba z 10...a na PW to już zliczyć się nie mogę :lol: No pierwszych stronach wszystko pisze :wink: ale skróce Mezo to brat Delty one są odratowane od pijaka... a o jakie szczeniaki Ci chodzi to nie wiem :-? Quote
Tora Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 dzięki. może coś źle przeczytałam. uściski łap dla całej sfory i więcej fotek :evilbat: ;) Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 heheh Kara leniuszku ;) na forum powiedz ta historie :D jeszcze raz :D i raz i raz i iraz i raz :D 8) :lol: Quote
Alicja Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 agabass napisał(a):jeszcze raz napisz napiszoj tak oj tak :angel: :angel: :angel: napisz napisz :lol: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):agabass napisał(a):jeszcze raz napisz napiszoj tak oj tak :angel: :angel: :angel: napisz napisz :lol: no nie bedz taka napiiiiiiiiiiiiiiiisz 8) Quote
KaRa_ Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 Sorry bo ja nie w temacie, co mam napisać? :) Quote
daga10011 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 historie swoich psow po raz kolejny :lol: Quote
KaRa_ Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 [quote name='daga10011']historie swoich psow po raz kolejny :lol: Dobra chronologicznie zaczne :wink: Saba wzięta z schroniska 1999roku. W schronisku powiedzieli,ze ma ok 1,5roku ale mój weterynarz ocenił ją na 3lata :wink: Pewnie zmiejszyli jej wiek,żebyśmy się nie przestraszyli,że taka stara jest :wink: Ale ja z moim tatą zakochaliśmy się w niej od pierwszego wejżenia, chociaż chcieliśmy wziąść szczeniaka,których była masa wtedy...ale Saba miała to coś w sobie co do dzisiaj ma :D Moja mama jak zobaczyła co za wielgaśne psisko przywiezlismy była przerażona, mieliśmy wtedy jamnika w spadku po dziadkach i pierwszego dnia Saba pokazała swój stosunek do innych psów...ale mój ojciec pokazał jej co można a co nie z biednym Karusiem :wink: Oczywiście nie było to jakies bicie czy co, tylko mój tata obalił ją na ziemie i przytrzymał,żeby pokazać kto rządzi :D Spike jest to syn Saby i białego husky...dali nam Sabe z cieczką a my tego nie zauważyliśmy, a raczej moi rodzice...a wiadomo jaki stosunek był do tego na wsi... Ja wtedy byłam młoda i głupia i myślałam,że psy się bawią :oops: :oops: I tak powstał Spike i chyba 2albo 3 jeszcze szczeniaki, które mój tata wziął do siebie do pracy żeby pilnowały, niestety ukradli je jako szczeniaki,że dostał tam tylko jeden który mieszka teraz z byłym kierownikiem zakłądu i ma się dobrze i wygląda jak ONek :wink: Era wzięta 12września2002 roku z schroniska...nie planowaliśmy wtedy już więcej psów... bo mieszkał u nas pies Lucky postrach całej wsi,albo raczej psów, żaden pies mu się nie podstawił a to był 30cm czarny kundelek. To był pies powsinoga, nie dało się go chwycić... LEcz zaginął, nie był to oficjalnie nasz pies ale pokochaliśmy go i szukaliśmy go ze 2miesiace, jezdzac do schroniska i poszlismy szukac psow na kwarantanie...I nagle mój tata woła mnie i pokazuje Ere i mówi,że ją musimy mieć...wiec po długich namowach mamy, wzieliśmy ją jak skończyła się kwarantana, mój tata od 6rana stał pod schroniskiem,żeby ona była nasza i nikt jej nam jej nie wziął. Era to moja pamiątka najukochańsza... Delta jest odebrana od pijaka, któruy mieszkał na drugim końcu wsi i miał bardzo podobną sunie do mojej Saby tylko,że drobniejszą. I kumpela mi o tym powiedziała,że się oszczeniłą i,że ten chce pozbyć się szczeniaków a były dwa czyli Mezo i Delta wiec znalazły się u mnie :D A jeśli chodzi o pozbyć to wiadomo jak to na wsi...musiałam interweniować Sharon jest to wpadka, której żałuje... I dlatego jestem za sterlizacją a nie szczepieniami co pół roku żeby cieczki sunia nie dostała, bo one widocznie nie zawsze działają... A teraz zdjęcia mojej kochanej staruszki Według mnie ona przypomina kelpie i Spike Quote
KaRa_ Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 Ciekawe czy ktoś to wogóle przeczytał :evilbat: :-? :wink: :roll: A teraz moje dwa cudaki :D Nie umiem uchwycić ich tak,żeby pokazać ich róznice klat...że Spike ma taką małą a Saba duża :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 [quote name='dbsst']ja systko przeczytalam :D Mi się by nie chciało na Twoim miejscu :lol: :lol: Niby chora Delta :evilbat: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 dobra dobra nie wierze Ci ;) i jak widze ze czekolada moze rozpuszczac sie u Ciebie :D Quote
malawaszka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 KaRa -a może Delta jest córką Saby - pisałaś, że szczeniaki zabrane do Taty do pracy zginęły - może ją ukradł ten pijak i wszystko by zostało w rodzinie :fadein: kurde ależ to skomplikowane :hmmmm: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 malawaszka napisał(a):KaRa -a może Delta jest córką Saby - pisałaś, że szczeniaki zabrane do Taty do pracy zginęły - może ją ukradł ten pijak i wszystko by zostało w rodzinie :fadein: kurde ależ to skomplikowane :hmmmm: hehehe mozesz pisac scenariusze do polskich brazylijskich 8) seriali Quote
KaRa_ Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 malawaszka napisał(a):KaRa -a może Delta jest córką Saby - pisałaś, że szczeniaki zabrane do Taty do pracy zginęły - może ją ukradł ten pijak i wszystko by zostało w rodzinie :fadein: kurde ależ to skomplikowane :hmmmm: Raczej nie bo zakład mojego taty był pod Koninem w miejscowości Kopojno :wink: A tamte szczeniaki były czarno-białe :wink: Mówię prawdę...nie wiem co się uwziełaś na to,że to są jej szczeniaki :wink: Quote
malawaszka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 KaRa_TC napisał(a):malawaszka napisał(a):KaRa -a może Delta jest córką Saby - pisałaś, że szczeniaki zabrane do Taty do pracy zginęły - może ją ukradł ten pijak i wszystko by zostało w rodzinie :fadein: kurde ależ to skomplikowane :hmmmm: Raczej nie bo zakład mojego taty był pod Koninem w miejscowości Kopojno :wink: A tamte szczeniaki były czarno-białe :wink: Mówię prawdę...nie wiem co się uwziełaś na to,że to są jej szczeniaki :wink: :oops: no się uwzięłam bo nie da się nie uwziąśc jak są takie same :wink: ale no faktycznie jak poszły tak daleko to moje teoria sie rypła :niewiem: Quote
KaRa_ Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 malawaszka napisał(a):KaRa_TC napisał(a):malawaszka napisał(a):KaRa -a może Delta jest córką Saby - pisałaś, że szczeniaki zabrane do Taty do pracy zginęły - może ją ukradł ten pijak i wszystko by zostało w rodzinie :fadein: kurde ależ to skomplikowane :hmmmm: Raczej nie bo zakład mojego taty był pod Koninem w miejscowości Kopojno :wink: A tamte szczeniaki były czarno-białe :wink: Mówię prawdę...nie wiem co się uwziełaś na to,że to są jej szczeniaki :wink: :oops: no się uwzięłam bo nie da się nie uwziąśc jak są takie same :wink: ale no faktycznie jak poszły tak daleko to moje teoria sie rypła :niewiem: Jakbyś zobaczyła je na żywo naprawdę różnice byś zobaczyła :wink: Dbsst powiedz,że Delta się różni od Saby i Spike...budową i wzrostem i sierścią :wink: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 rozni sie siercia budowa i wzrostem ;) Waszka ale serial cool Ci wyszedl :D Quote
Recommended Posts