KaRa_ Posted August 2, 2005 Author Posted August 2, 2005 Musiałam Delte odizolować od Spike i Saby i odrazu widać różnice :D Deltunia stała się odrazu weselsza, cały czas zaczepia kogoś do zabawy :D Niestety jest na łańcuchu ale umieściłąm ją w takim miejscu,że jak ktoś będzie chciał wejść do mnie do domu musi się o nią otrzeć, a to oznacza,że będzie musiała być mizgana bo ona to zaczepialska :wink: Szczęśliwa Delta meczymy Delte :wink: Quote
daga10011 Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 alez moja corcia rosnie :P Dobrze ze sunie odizolowala-od razu szczesliwsza ma mordke :D Quote
dbsst Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 daga10011 napisał(a):[..] mi raz ukradziono caly namiot i plecak-a ja w tym namiocie spalam-tylko troche podrinkowalismy :o i obudzilam sie z kolezanka pod golym niebem na miejscu gdzie namiot byl rozbity :evil: :o buuuuuhahahahah dobre sliczne fotki a kotki rosna jak szalone Quote
KaRa_ Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 Z sterylkami narazie sprawa stoi, ponieważ sąsiad ma ostatnio dużo pracy i swoich problemow.A ja nie chce sie narzucać,a on mi powiedział,że napewno je zabierze bo jemu ta sprawa też jest na rękę z kotkami bo będzie mniej kotów w okolicy. A obiecał,że wezmie je na ta sterylke. Ostatnio net mi fatalnie działa i żadko kiedy jestem :( Ale dzisiaj jako tako działa więc wstawie kilka zdjęć :wink: Buziak Moja malutka Delta ] Usmiechamy się Deltunia Nie wiem jak zrobilam to zdjęcie :-? :D Mój kochany Spike Dzeltelmen podaje łapke :wink: Spike po ostatnim lineniu znow mi ściemniał :roll: niedługo czarny on będzie :lol: Ostatnio ktoś mi powiedział,że on jest strasznie chudy :-? A mi wydaje się,że jest w sam raz... Ostatnio mierzyłam moje czekolady strasznie się ruszały więc mogą być odchyłki w wzroście ale: Saba ma w kłębie 62cm Spike : 65cm Delta :55cm, a ją jeszcze ważyłam i waży 20kg :-? kiepsciutko Quote
Alicja Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 KaRa moze nie jest tak zle , może ona jest drobniejszej kości.No bo jak ją utuczysz :o :wink: Quote
dbsst Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 ło matko Karolinko jaaaaaaaaki dlugasny ozor Cie goni :o :lol: moij Spike jest w sam raz i jest SLICZNY Quote
anetta Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 http://i15.photobucket.com/albums/a362/sabaera3/m4.jpg Ale tu ma uwodzicielskie spojrzenie :loveu: A ten jezor bije wszystko hahha Quote
KaRa_ Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 To teraz moja Sabunia :wink: resztki z imprezy :wink: Saba ustawia Delte Różnica wielkości Spike i Delty i Spike i Saba Quote
daga10011 Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Kara-nareszcie nowe fotki na galerii :D Czekoladki slodkie :P .To one wcale nie taki male...65 cm to niezly wynik :D :P Quote
malawaszka Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 ulalaaa czekoladki wszystkie chyba ściemniały - od słońca? :o już teraz są takie ala gorzka czekolada :wink: Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 łooooooo jeżu jaka slodka brudna morda :angel: Quote
Alicja Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 malawaszka napisał(a):ulalaaa czekoladki wszystkie chyba ściemniały - od słońca? :o już teraz są takie ala gorzka czekolada :wink:a co mleczną chciałas :wink: Quote
KaRa_ Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 Wszystkie maluszki piją ładnie od mamuśki mleczko... ...ale tylko Zyzio zajął się prezentem upolowanym przez mame... "Pyszna" myszka Przez tą mysz zawału mało co nie dostałam...bo miauczy mi kotka na tarasie żeby ją wpuścić,bo okno u mnie w pokoju było zamkniete i otwieram a kot na kapcie polozyl ta mysz...feeeee,fujjjjj,bleeeeee Quote
KaRa_ Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 dbsst napisał(a):ale rarytasek mniaaaaaaaaaaaaaaami Lubisz myszki? :lol: w jakiej postatci najbardziej na talerzu? :lol: Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):ale rarytasek mniaaaaaaaaaaaaaaami Lubisz myszki? :lol: w jakiej postatci najbardziej na talerzu? :lol: na wolnosci w soczystej zieleni traw :lol: Quote
KaRa_ Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):ale rarytasek mniaaaaaaaaaaaaaaami Lubisz myszki? :lol: w jakiej postatci najbardziej na talerzu? :lol: na wolnosci w soczystej zieleni traw :lol: A ja już myślałam,że podasz moim kotkom przepisik na myszki :lol: Quote
KaRa_ Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 Deltka z Wiki Dziś o 5rano biegałam po polach szukając Delty bo zerwała kułeczko w obrozy co łaczyło ją z łańcuchem...a to dlatego,że przyszedł pies,który mieszka pare ulic dalej...Po dobrej godziny szukania znalazłam ją, wymęczoną od biegania i cała mokrą bo lał deszcz... Teraz w domu mam kłopot bo moja mama nie chce żeby pies uciekał, bo boi się,że coś się stanie...Delta jest łagodna ale nigdy nie wiadomo co psu może nagle odbić...a w kojcu ona się marnieje chudnie w oczach i traci cały swoj charakterek... :( :( :( Quote
Recommended Posts