Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Musiałam Delte odizolować od Spike i Saby i odrazu widać różnice :D Deltunia stała się odrazu weselsza, cały czas zaczepia kogoś do zabawy :D Niestety jest na łańcuchu ale umieściłąm ją w takim miejscu,że jak ktoś będzie chciał wejść do mnie do domu musi się o nią otrzeć, a to oznacza,że będzie musiała być mizgana bo ona to zaczepialska :wink:
Szczęśliwa Delta

meczymy Delte :wink:

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

daga10011 napisał(a):
[..] mi raz ukradziono caly namiot i plecak-a ja w tym namiocie spalam-tylko troche podrinkowalismy :o i obudzilam sie z kolezanka pod golym niebem na miejscu gdzie namiot byl rozbity :evil: :o

buuuuuhahahahah dobre

sliczne fotki a kotki rosna jak szalone

Posted

Z sterylkami narazie sprawa stoi, ponieważ sąsiad ma ostatnio dużo pracy i swoich problemow.A ja nie chce sie narzucać,a on mi powiedział,że napewno je zabierze bo jemu ta sprawa też jest na rękę z kotkami bo będzie mniej kotów w okolicy. A obiecał,że wezmie je na ta sterylke.

Ostatnio net mi fatalnie działa i żadko kiedy jestem :( Ale dzisiaj jako tako działa więc wstawie kilka zdjęć :wink:
Buziak

Moja malutka Delta
]
Usmiechamy się

Deltunia

Nie wiem jak zrobilam to zdjęcie :-? :D

Mój kochany Spike

Dzeltelmen podaje łapke :wink:

Spike po ostatnim lineniu znow mi ściemniał :roll: niedługo czarny on będzie :lol:

Ostatnio ktoś mi powiedział,że on jest strasznie chudy :-? A mi wydaje się,że jest w sam raz...

Ostatnio mierzyłam moje czekolady strasznie się ruszały więc mogą być odchyłki w wzroście ale:

Saba ma w kłębie 62cm
Spike : 65cm
Delta :55cm, a ją jeszcze ważyłam i waży 20kg :-? kiepsciutko

Posted

malawaszka napisał(a):
ulalaaa czekoladki wszystkie chyba ściemniały - od słońca? :o już teraz są takie ala gorzka czekolada :wink:
a co mleczną chciałas :wink:

Posted

Wszystkie maluszki piją ładnie od mamuśki mleczko...

...ale tylko Zyzio zajął się prezentem upolowanym przez mame...

"Pyszna" myszka

Przez tą mysz zawału mało co nie dostałam...bo miauczy mi kotka na tarasie żeby ją wpuścić,bo okno u mnie w pokoju było zamkniete i otwieram a kot na kapcie polozyl ta mysz...feeeee,fujjjjj,bleeeeee

Posted

KaRa_TC napisał(a):
dbsst napisał(a):
ale rarytasek mniaaaaaaaaaaaaaaami

Lubisz myszki? :lol: w jakiej postatci najbardziej na talerzu? :lol:

na wolnosci w soczystej zieleni traw :lol:

Posted

dbsst napisał(a):
KaRa_TC napisał(a):
dbsst napisał(a):
ale rarytasek mniaaaaaaaaaaaaaaami

Lubisz myszki? :lol: w jakiej postatci najbardziej na talerzu? :lol:

na wolnosci w soczystej zieleni traw :lol:

A ja już myślałam,że podasz moim kotkom przepisik na myszki :lol:

Posted

Deltka z Wiki

Dziś o 5rano biegałam po polach szukając Delty bo zerwała kułeczko w obrozy co łaczyło ją z łańcuchem...a to dlatego,że przyszedł pies,który mieszka pare ulic dalej...Po dobrej godziny szukania znalazłam ją, wymęczoną od biegania i cała mokrą bo lał deszcz... Teraz w domu mam kłopot bo moja mama nie chce żeby pies uciekał, bo boi się,że coś się stanie...Delta jest łagodna ale nigdy nie wiadomo co psu może nagle odbić...a w kojcu ona się marnieje chudnie w oczach i traci cały swoj charakterek... :( :( :(