Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja jestem ogolnie roztrzepana osoba-nigdy nie wiem gdzie co mam,aparatu najrzadziej zapominam :lol: ..zapominam reczny zwolnic w aucie,jezdze bez prawa jazdy czasem-a aparatu zapomnialam raz-dzisiaj :lol: zapominam wlasciwie wszystko-a co dotyczy psow-bardzo rzadko :lol:

Posted

Ja też jestem zapominalska :lol: ale to chyba przez mój młodzięczy wiek :lol: :lol: :lol: Zauważyłaś,że Ty,ja, i dbsst okupujemy wszystkie galerie? :lol:

Posted

niop..zauwazylam :lol: ..ale to chyba dobrze :lol: ...a wiesz-ja juz taka mloda nie jestem i z moim zapominalstwem coraz gorzej :roll: ..na starosc pewnie alzheimerem to sie zakonczy :roll:

Posted

.2 lata temu w sklepie monopolowym chcieli ode mnie dowodu osobistego 8) ..ale odkad na silce nie pracuje mlodzienczy widok odszedl w sina dal :roll: ale chcialabym znowu miec to 18 :oops:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
A mi kurcze niedługo stuknie 18.... a tak dobrze być dzieckiem....

najlepszy wiek :D ..ja juz sama mieszkalam..od 17 roku zycia :lol: ...zamienimy sie??????????? :lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):

mi teeeeż... ale najpierw 18 sierpnia siedemnastka ;)

Posted

daga10011 napisał(a):
KaRa_TC napisał(a):

najlepszy wiek :D ..ja juz sama mieszkalam..od 17 roku zycia :lol: ...zamienimy sie??????????? :lol:

Hehe spoko możemy się zmienić, bo i tak moje dzieciństwo zabardzo mi się nie podobało i chciała bym mieć to wszystko za sobą i być starą babcinką na emeryturze.

Posted

eee..to moze lepiej sie zjednoczymy??????????ja uwielbiam Twoje czekoladki i ERE i SHARON ..ale swoich nikomu nie oddam :lol: ..ja tez mialam slabe dziecinstwo-zawsze u babc i przyszywanych ciotek :lol: ..ale za to w wieku 17 lat stalam sie wlascicielka mieszkania na poddaszu 70 metrow :lol: ..i w wieku 17 lat musialam za czynsz placic i reszte rachunkow 8) ...to byla niezla szkola-teraz mieszkanie nalezy do mojej 5 letniej corki 8) ...dam jej nie tylko mieszkanie-ale moj czas rowniez :oops:

Posted

Ok to wyjdzie,że razem mamy 8psów :lol: U mnie życie było sielanką do 15roku życia, a teraz to gorzej i gorzej...i tak nieraz było by dobrze umrzeć...ale nato się nic nie poradzi, trzeba żyć bo po coś Bóg człowieka stworzył :wink:

Posted

Kara-jestes w takim ciekawym wieku-i dlatego zycie wydaje sie czasem piekielkiem :lol: to minie :D ..i to w tak zastraszajacym tempie,ze kiedys za tym zatesknisz :lol: ..ja tesknie za brakiem odpowiedzialnosci-a z drugiej strony-ciesze sie przeogromnie,ze moge robic co chce i w gruncie rzeczy jestem bardzo szczesliwa-mam nadzieje,ze i Ty za 10-12 lat powiesz to samo :P ..ze ci sie ulozy-bedziesz miala tyle zwierzow ile zapragniesz i nikt ci nie bedzie robil problemow-ja wciaz nie mam tej wolnosci,ale..kiedys bede miala :lol: i bede miala duzo leonow i schroniskowcow..i koty :P powoli urabiam TZ na schroniskowca :P

Posted

tak szczerze to ja jestem już dawno wolna :wink: ale to bardziej wolna z przymusu. A odpowiedzialna też jestem, bo wszystkie zwierzaki są opłacane z moich pieniędzy... :wink: