daga10011 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Sharon obserwator :lol: ..wyglada jak szefowa na tych fotach :lol: Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 daga10011 napisał(a):Sharon obserwator :lol: ..wyglada jak szefowa na tych fotach :lol: Haha bo to szefowa ochrony :lol: :lol: :lol: Jak ona raz szczenknie to już cała reszta :lol: :lol: A jest troche do pilnowania podwórka :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 Kto mnie podrapie za uchem? albo buzi mi da? Jak zawsze poważna Era Quote
daga10011 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Sharon slodziak :P ..Era mamusia to powazna musi byc :lol: Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst']jas ci dam buzi :buzi: A co podrapać za uchem już się boisz? :lol: :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst']hihi nie bojkam sie nie jestem tchurz ;) Jak się nie boisz to masz za to foty Sharon :wink: Tak sobie siedze i patrze w okno i nietylko :wink: Quote
Guest bernulka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst']jas ci dam buzi :buzi: ja też dam - tak słodziachno wygląda :angel: :buzi: paździoszki :buzi: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 a ja myslalam ze to pies a to kot tak po meblach lata :D sliczna modelinka :D :angel: Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 dbsst napisał(a):a ja myslalam ze to pies a to kot tak po meblach lata :D Że jak? :o :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):a ja myslalam ze to pies a to kot tak po meblach lata :D Że jak? :o :lol: :lol: :lol: oj Kara :) Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):a ja myslalam ze to pies a to kot tak po meblach lata :D Że jak? :o :lol: :lol: :lol: oj Kara :) :-? :-? :-? ja nadal nie kumata :-? :-? :-? Quote
anetta Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Buhahah dbsst, przyjzyj sie zdjeicu :lol: :lol: :lol: Jest wyjechane http://i17.photobucket.com/albums/b71/sabaera2/ko/kn11.jpg :ylsuper: zwinna panienka 8) A czemu w pazdzierniku? :lol: Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 I wyszło na jaw,że Era z kotem miała Sharon :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='anetta']Buhahah dbsst, przyjzyj sie zdjeicu :lol: :lol: :lol: Jest wyjechane http://i17.photobucket.com/albums/b71/sabaera2/ko/kn11.jpg :ylsuper: zwinna panienka 8) A czemu w pazdzierniku? :lol: hehehe pozuje jak prawdziwy kot Kara ma psa ktory jest kotem i po meblach skaze i dobrze sie na nich czuje ;) Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 No bo kocio-psie krzyżówki to są takie meblowe 8) Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 KaRa_TC napisał(a):No bo kocio-psie krzyżówki to są takie meblowe 8) no chyba ze to pies ale MASKOTKA :evilbat: ktora wygladem jest identycznie taka sama jak psiokot ;) Quote
Ka-ka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 KaRa_TC napisał(a):Dziś w nocy zrobiły mi niezłą pobudkę, bo śpie sobie słodko i obracam się i ups zgniotłam z lekka ręką Zyzia Bo mamuśka przeniosła maluszki mi do łóżka... to ja Ci powiem cos lepszgo......dawno, dawno temu....hihi....nie no, może z 7 :wink: ale to akurat mniej ważne :lol: pewnego ranka mój brat został obudzony z rana przez kogoś, kto go za ucho ciągnął..... :o w trakcie przebudzania sie, stwierdził ze zdziwieniem, że ma wrażenie, że coś po nim tupie..... :hmmmm: hihi..... otwiera oczy, a tu jego szczurzyca wydostała się ze swojego akwarium i przyszła do niego ze swoją.....12-tką dzieciaków :D:D:D 8) Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):No bo kocio-psie krzyżówki to są takie meblowe 8) no chyba ze to pies ale MASKOTKA :evilbat: ktora wygladem jest identycznie taka sama jak psiokot ;) Zgadłaś, to moja maskoteczka, bo wiadomo ja nie zasne bez pluszaka :lol: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 :o no nie zawal gwarantowany po moim ojcu notorycznie chomik lazil ;) Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 Ja jak kiedyś wyjechałam do rodziny, mamie i bartu pozostawiłam zwierzyniec, no i moje łóżko najwygodniejsze to moja mama postanowiła na nim spac jak mnie nie ma, a moje szczury mądre to klatke otworzyły i wszystkie oblazly moją mame i podobno niezly krzyk był mojej mamy :lol: :lol: :lol: bo 4 dorosłe samice :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 buuuuuuuuuuuuuhahahahhahaahah to sie nazywa obstawa :D Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 Ja jestem przyzwyczjona,że mnie w nocy odwiedzą szczurzyce, jak swoimi ogonkami przejezdzają mi po szyji :D Ka-Ka jaką masz szczurzyce??? Quote
Recommended Posts