dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='daga10011']imienia jeszcze nie wymyslilam-chcialam Kiara,ale TZ mowi,ze mu sie jezor poplacze z tylkoma imionami-Dali,Gala,Kaja,Kiara :lol: .Wiec czekam na propozycje ze strony TZ :roll: tak przy okazji-dzis sie zgodzil na zlot :D :P E X T R A :angel: Quote
KaRa_ Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='daga10011']imienia jeszcze nie wymyslilam-chcialam Kiara,ale TZ mowi,ze mu sie jezor poplacze z tylkoma imionami-Dali,Gala,Kaja,Kiara :lol: .Wiec czekam na propozycje ze strony TZ :roll: tak przy okazji-dzis sie zgodzil na zlot :D :P E X T R A :angel: Świetnie!!! To się raczej zobaczymy :evilbat: Quote
daga10011 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 no na pewno-przeciez w drodze powrotnej po kicie zajedziemy :lol: :P Quote
KaRa_ Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 Ja tyż na 90% jade :wink: Namiot udało mi się już załatwić, tylko muszę sobie jakiś dojazd załatwić :D Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 KaRa_TC napisał(a):Ja tyż na 90% jade :wink: Namiot udało mi się już załatwić, tylko muszę sobie jakiś dojazd załatwić :D moze sasiad pojedzie :roll: :lol: Quote
daga10011 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Kara-mowilam ci ze musimy wyznaczyc jakis punk ktory jest nam i Tobie po drodze i stamtad Cie zabierzemy :D .O ile mi auto naprawia do tego czasu :roll: Quote
KaRa_ Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Ja tyż na 90% jade :wink: Namiot udało mi się już załatwić, tylko muszę sobie jakiś dojazd załatwić :D moze sasiad pojedzie :roll: :lol: Haha już na to go nie uda się namówić :lol: :lol: :lol: Ostatnio go truje,żeby zabrał Meza na wystawe kundelków, i wtedy przy okazje mnie z Deltą :evilbat: :evilbat: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Ja tyż na 90% jade :wink: Namiot udało mi się już załatwić, tylko muszę sobie jakiś dojazd załatwić :D moze sasiad pojedzie :roll: :lol: Haha już na to go nie uda się namówić :lol: :lol: :lol: Ostatnio go truje,żeby zabrał Meza na wystawe kundelków, i wtedy przy okazje mnie z Deltą :evilbat: :evilbat: hehehehehe dasz rade powiedz mu ze beda boksie ;) Quote
KaRa_ Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 Dbsst czy zauważyłaś,że dałam dla ciebie zdjęcia Spike? :lol: :lol: Saba,że z schroniska zostaje wszystko co najlepsze tym razem największą kość :wink: Po niecałych 10minutach z tej kości zostało coś takiego Daj mi jeszcze jedną plose! Obrazona,ze więcej nie zostanie Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='Koma'] a ja podpisik zauważyłam piekne jęzorki :P Tylko Sharon i Era jęzorów nie chciły pokazać :-? pół godziny rzucałam im piłkę żeby się zmęczyły i jęzorki pokazały i nic :o :lol: A teraz dla Dbsst Spike :wink: Dasz mi kostękę?byłem taki grzeczny... pychota Co moje panie powiecie? tak jemy, każdy odali a żeby wojny nie było :lol: Umiem być poważny na zawołąnie i roześmiany moj najpieknieszy czekoladek :D Quote
Ka-ka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 SUUUUUUPEEEER !!!!!!! to się zobaczymy za zlociku http://img292.imageshack.us/img292/4366/karalaina6ye.jpg KaRa...nie pleć głupot...ja kocham czarno-białe zdjęcia :D:D:D:D:D wyszło bardzo klimatyczne :D a tak poza tym, to się przeraziłam :o Ty mi tu taka słodziuchną Deltę podsyłasz, a z niej jest istny morrrrderrrrrcaaaaa... :evilbat: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='Ka-ka']SUUUUUUPEEEER !!!!!!! to się zobaczymy za zlociku http://img292.imageshack.us/img292/4366/karalaina6ye.jpg KaRa...nie pleć głupot...ja kocham czarno-białe zdjęcia :D:D:D:D:D wyszło bardzo klimatyczne :D a tak poza tym, to się przeraziłam :o Ty mi tu taka słodziuchną Deltę podsyłasz, a z niej jest istny morrrrderrrrrcaaaaa... :evilbat: hehehehe widzisz ja Delte glaskalam i powiem Ci ze nie wygladala az na tak krwawa bestie ;) Quote
KaRa_ Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 [quote name='Ka-ka'] a tak poza tym, to się przeraziłam :o Ty mi tu taka słodziuchną Deltę podsyłasz, a z niej jest istny morrrrderrrrrcaaaaa... :evilbat: No zo bacz jaka słodziutka :D Quote
Ka-ka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 toż to oko drapieznika 8) ale to....ojeeeeejjjj :iloveyou: Quote
anetta Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='dbsst']i nastepnym razem Ciebie zabieramy anetta :D hmmmm 8) :cool3: kiedy mam sie pakowac? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale szybko piszecie :evilbat: A nochalusy sa przebojowe :D Ale nie czuje sie na silach aby zgadywac czyj to krawat :lol: Quote
daga10011 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 ja tez nie mam pojecia :lol: .zeby psa po jezykach poznawac musialabym byc ich dentysta stalym :lol: Quote
Ka-ka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 :hmmmm: na zywo nie widziałam, ale.... po kilku minutach gapienia się w fotki :o (ale mi się czekoladowozrobiło :lol: ) stawiam na ukochaną Prestonka-Deltę :D:D:D 8) choc pewnie się mylę dbsst, Ty powinnaś wiedzieć, w końcu napatrzyłaś się z bliska :evilbat: Quote
daga10011 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 moze masz racje :lol: .pewnie jezor wystawia bo mysli o ukochanym :lol: Quote
Ka-ka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 ciiiiii....to była bardzo wnikliwa i dłuuuuuga analiza :D....ale one takie podobne, że mogło mi się coś walnąć :-? Quote
Alfik Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 KaRa jak Ty je w ogóle rozróżniasz :o Sorki, ale dla mnie wyglądają identycznie (oczywiście wszystkie czekoladki :wink: ) Quote
Recommended Posts