sayma Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 :angel: :angel: :loveu: :loveu: moja pieszczocha przecudowna jaki ma nochalusek :calus: :calus: Quote
daga10011 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Kara bzdur nie wygaduj-ladnie wyszlas :evilbat: Fotki super,tylko czemu tak malo???????? :-? ..a podpisik super :D Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 podpisik pierwsza klasa :D a Kara slicznie wyszla :D Quote
KaRa_ Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 Haha myślicie,że ja w te bzdury uwierze,że niby dobrze wyszłam?hahaha Teraz dla Dagi :D Ucho Sharon Tak szczekam Buzi Quote
sayma Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 daga10011 napisał(a):Kara bzdur nie wygaduj-ladnie wyszlas :evilbat: Fotki super,tylko czemu tak malo???????? :-? ..a podpisik super :D MAŁO :o :o :o :o następnym razem się postaram i zrobie więcej :wink: :D Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 sayma napisał(a):daga10011 napisał(a):Kara bzdur nie wygaduj-ladnie wyszlas :evilbat: Fotki super,tylko czemu tak malo???????? :-? ..a podpisik super :D MAŁO :o :o :o :o następnym razem się postaram i zrobie więcej :wink: :D jestem za jestem za :D :angel: Quote
KaRa_ Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 sayma napisał(a):daga10011 napisał(a):Kara bzdur nie wygaduj-ladnie wyszlas :evilbat: Fotki super,tylko czemu tak malo???????? :-? ..a podpisik super :D MAŁO :o :o :o :o następnym razem się postaram i zrobie więcej :wink: :D Następnym razem będę rekwirować aparaty :evilbat: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 KaRa_TC napisał(a):sayma napisał(a):daga10011 napisał(a):Kara bzdur nie wygaduj-ladnie wyszlas :evilbat: Fotki super,tylko czemu tak malo???????? :-? ..a podpisik super :D MAŁO :o :o :o :o następnym razem się postaram i zrobie więcej :wink: :D Następnym razem będę rekwirować aparaty :evilbat: nastepnym razem to i ja bede miec :D Marcin mi pozyczy a wtedy masz przekichane moja modelinko :D :buzi: Quote
anetta Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 :D ileee foot :angel: :multi: Wyrabiste!! A Ty Kara nie mow ze brzydko wyszlas! :evil: Bardzo, bardzo mi sie podoba ta fotencja!! Z tymi bokami rozmazanymi, boskie :ylsuper: I ten czarny kolor! wyszlas bardzo naturalnie :D A podpis :ylsuper: Sliczne zwierzaki :sweetCyb: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 anetta napisał(a)::D ileee foot :angel: :multi: Wyrabiste!! A Ty Kara nie mow ze brzydko wyszlas! :evil: Bardzo, bardzo mi sie podoba ta fotencja!! Z tymi bokami rozmazanymi, boskie :ylsuper: I ten czarny kolor! wyszlas bardzo naturalnie :D A podpis :ylsuper: Sliczne zwierzaki :sweetCyb: i nastepnym razem Ciebie zabieramy anetta :D Quote
KaRa_ Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 Teraz Delta Tej no mamuśka, dawaj tą kość Dam ci buzi za nią Mniam, jaka mięsista Pychotka Pies morderca...spójrzcie na moje łapki Dla porównania Saby łapy Widzicie tą różnice wielkości???i sierści na palcach Quote
KaRa_ Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):sayma napisał(a):daga10011 napisał(a):Kara bzdur nie wygaduj-ladnie wyszlas :evilbat: Fotki super,tylko czemu tak malo???????? :-? ..a podpisik super :D MAŁO :o :o :o :o następnym razem się postaram i zrobie więcej :wink: :D Następnym razem będę rekwirować aparaty :evilbat: nastepnym razem to i ja bede miec :D Marcin mi pozyczy a wtedy masz przekichane moja modelinko :D :buzi: Dbsst bo naśle na ciebie Sharon, a z nią żartów nie ma :lol: :lol: :evilbat: Quote
KaRa_ Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):sayma napisał(a):daga10011 napisał(a):Kara bzdur nie wygaduj-ladnie wyszlas :evilbat: Fotki super,tylko czemu tak malo???????? :-? ..a podpisik super :D MAŁO :o :o :o :o następnym razem się postaram i zrobie więcej :wink: :D Następnym razem będę rekwirować aparaty :evilbat: nastepnym razem to i ja bede miec :D Marcin mi pozyczy a wtedy masz przekichane moja modelinko :D :buzi: Dbsst bo naśle na ciebie Sharon, a z nią żartów nie ma :lol: :lol: :evilbat: Quote
KaRa_ Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 I jeszcze Delta obgryza że po paru sekundach było coś takiego i Sharon z Erą Już koniec ze mną zdjęc na DGM :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):sayma napisał(a):daga10011 napisał(a):Kara bzdur nie wygaduj-ladnie wyszlas :evilbat: Fotki super,tylko czemu tak malo???????? :-? ..a podpisik super :D MAŁO :o :o :o :o następnym razem się postaram i zrobie więcej :wink: :D Następnym razem będę rekwirować aparaty :evilbat: nastepnym razem to i ja bede miec :D Marcin mi pozyczy a wtedy masz przekichane moja modelinko :D :buzi: Dbsst bo naśle na ciebie Sharon, a z nią żartów nie ma :lol: :lol: :evilbat: heheheh Sharon mnie koffa i nic mi nie zrobi boshe jaki pies morderca :D Quote
daga10011 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 nie koniec-jak przyjade to ci porobie foty :lol: Sharon moja slodycz :P :D a jak tam kicie???????? Quote
KaRa_ Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 daga10011 napisał(a):nie koniec-jak przyjade to ci porobie foty :lol: Sharon moja slodycz :P :D a jak tam kicie???????? Kicie rosną, jednyemu z lekka oczko ropieje :-? Chłopcy już mają imionka (jest 3 facetów, a nie 2 :oops: ) i jest Zycio,Hyzio i Dyzio :lol: A Daga nazwij wreście Twoją bo nie wiem jak do niej mówić :lol: :lol: Dziś w nocy jak miauczały bo mamuśka przyszła się do mnie położyć spać, i spała mi nad głowa :lol: Narazie im fotek nie robię,bo chce wam pokazać stopniowo jak rosną :D A co do zdjęć, zrobię taką wywieszkę jak mój sąsiad ma na drzwiach "Zakaz fotografowania - złamanie zakazu grozi odebraniem sprzetu foto" :lol: :lol: Quote
Koma Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Etam KaRa nie bądź taka skromna bo foty są super :D ale tak jest zawsze że na siebie sie patrzy bardziej krytycznym wzrokiem :lol: a ja podpisik zauważyłam piekne jęzorki :P Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 daga10011 napisał(a):nie koniec-jak przyjade to ci porobie foty :lol: Sharon moja slodycz :P :D a jak tam kicie???????? hehehe bedziesz ofocona na amen kochanie :D Quote
sayma Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 i Sharon z Erą alez ta moja Ereczka wstydliwa ciągle główeczke chowa przed aparatem :oops: :angel: :angel: wstydliwy aniołeczek :wink: :D Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 hihihihi sasiada tez dopadniemy z foto sprzetem :D Quote
daga10011 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 imienia jeszcze nie wymyslilam-chcialam Kiara,ale TZ mowi,ze mu sie jezor poplacze z tylkoma imionami-Dali,Gala,Kaja,Kiara :lol: .Wiec czekam na propozycje ze strony TZ :roll: tak przy okazji-dzis sie zgodzil na zlot :D :P Quote
KaRa_ Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 [quote name='Koma'] a ja podpisik zauważyłam piekne jęzorki :P Tylko Sharon i Era jęzorów nie chciły pokazać :-? pół godziny rzucałam im piłkę żeby się zmęczyły i jęzorki pokazały i nic :o :lol: A teraz dla Dbsst Spike :wink: Dasz mi kostękę?byłem taki grzeczny... pychota Co moje panie powiecie? tak jemy, każdy odali a żeby wojny nie było :lol: Umiem być poważny na zawołąnie i roześmiany Quote
Recommended Posts