sayma Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 :oops: :oops: ale to naprawde akumulatorki :evilbat: ihihih no juz nie mówcie że tak mało ich było hihihih :wink: :D Quote
KaRa_ Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 To wszystkie zdjęcia? :wink: Teraz dawaj z JAnkowic jeśli tak :D Quote
sayma Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 hahahah tamtych lepiej nie :oops: :D :D może jutro jeszcze troszke wyszukam :P :P a jak tam szyjka?? lepiej?? Quote
KaRa_ Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 sayma napisał(a):hahahah tamtych lepiej nie :oops: :D :D może jutro jeszcze troszke wyszukam :P :P a jak tam szyjka?? lepiej?? Nie ma,że tamtych nie :evil: Wklejaj,wklejaj z Jankowic :evilbat: A ja nadal podpuchnięta :-? Ale ok :evilbat: Quote
Alicja Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Alfik napisał(a):Dbsst jakie tatoooo :o Zdjęcia super :Dnooooo fajne , ale M A Ł O !!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 ja kce Spika :D hihihi a no takie malenstwo ten tatoo:D z Jankowic fot niet plizzz a przynajmniej nie moje :oops: Quote
KaRa_ Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 [quote name='dbsst']ja kce Spika :D hihihi a no takie malenstwo ten tatoo:D z Jankowic fot niet plizzz a przynajmniej nie moje :oops: Dawaj Sayma z Jankowic :D Quote
sayma Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Kara tak czekam na Ciebie i czekam a Ciebie nie ma :roll: :roll: a jeszzce mam pare zdjątek Mam nadzieję, że opuchlizna zeszła?? spacerek w życie i katarek wrrrr Quote
KaRa_ Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 Dbsst nie marudzi, i tak za mało ciuebie jest :evilbat: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 KaRa_TC napisał(a):Dbsst nie marudzi, i tak za mało ciuebie jest :evilbat: wariatka normalnie 8) :lol: Quote
KaRa_ Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 Buu nikt nie zobaczył mojego nowego podpisiku :roll: Quote
sayma Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 a tu znowu nasza mamuska jest taka śliczna, że nie mogę sie na nią napatrzeć :iloveyou: :iloveyou: nasza śliczna modelina :D :buzi: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 hehehe sayma cos Ci sie pokickalo hihihihihihihihiihihihi Kara ja widzialam ale nie bylam pewna :oops: czy on sie zmenil czy mnie sie wydaje tylko mozesz mnie bic Quote
KaRa_ Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 Zmienił, i nawet Meza dałam :lol: Sayma czy ja mam ciebie udusić za te zdjęcie ze mną :evilbat: Przecież ja wyszłam okropnie Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 zajebiste :D Kara no wlasnie tak mi sie czekoladki rozmnozyly ;) super wygladasz na tej focie Quote
sayma Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 :o :o :o na którym okropnie??? bo ja go chyba nie widziałam :niewiem: :roll: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 sayma napisał(a)::o :o :o na którym okropnie??? bo ja go chyba nie widziałam :niewiem: :roll: i ja nie widzialam moze Kara mowi o jakims z innej galerii :evilbat: Quote
sayma Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 dbsst napisał(a):sayma napisał(a)::o :o :o na którym okropnie??? bo ja go chyba nie widziałam :niewiem: :roll: i ja nie widzialam moze Kara mowi o jakims z innej galerii :evilbat: a pewnie tak Kara daj linka to i my lookniemy :) :wink: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 sayma napisał(a):dbsst napisał(a):sayma napisał(a)::o :o :o na którym okropnie??? bo ja go chyba nie widziałam :niewiem: :roll: i ja nie widzialam moze Kara mowi o jakims z innej galerii :evilbat: a pewnie tak Kara daj linka to i my lookniemy :) :wink: i moze tez ocenimy :D Quote
KaRa_ Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 Na tej :o Dziś miały moje niuncie sesje zdjęciową i fotecki :wink: Era dla Ciebie Sayma :D Deltek podczas pieszczot :wink: Quote
sayma Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 dbsst napisał(a):sayma napisał(a):dbsst napisał(a):sayma napisał(a)::o :o :o na którym okropnie??? bo ja go chyba nie widziałam :niewiem: :roll: i ja nie widzialam moze Kara mowi o jakims z innej galerii :evilbat: a pewnie tak Kara daj linka to i my lookniemy :) :wink: i moze tez ocenimy :D ihihih nommm napewno ocenimy :wink: :D Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 hihihi baby goora :D a czy bedzie cos special for me :D Quote
Recommended Posts