KaRa_ Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 Wrzucaj, bo ja Ciebie doczekać się nie mogłam :lol: A tu uchole dla porównania i wielkości klatek dla porównania i maść dla porównania :lol: Quote
sayma Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 ihihih juz wiem ten po lewej to Spike a po prawej Saba :D :D :D oczywiscie na tym pierwszym zdjęciu :) Quote
Ka-ka Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 no to tylko sobie na Sharon popatrzę 8) :lol: no powinnam wybierać dla dobra synka, więc skoro Delta do niego startowała, a na dobrą kobite wygląda, to ja chyba ja zaklepię :wink: :D Quote
KaRa_ Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 [quote name='sayma']ihihih juz wiem ten po lewej to Spike a po prawej Saba :D :D :D oczywiscie na tym pierwszym zdjęciu :) Po uszach poznałaś :lol: To teraz szukamy kogoś kto Sabcie zaadoptuje :lol: :lol: Zdjęcia dla tych co mnie kochają i dla tych co nie lubię, pokazuje im język, albo gryze :D Quote
sayma Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 hahah no pewnie że rozpoznaję :wink: :D Spike uszy są niepowtarzalne a Sabcia ma dużo większa klatę Kara nie zapomnij, że Saba jest Marcina :D :wink: wkońcu był z nią na spacerku :P Quote
Alfik Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 [quote name='KaRa_TC'] Zdjęcia dla tych co mnie kochają To zdjęcie mnie powala na Łopatki :D WycaŁuj ode mnie tego nochalka 500 razy :iloveyou: Quote
KaRa_ Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 Sayma co Ty mi za zdjęcia robiłaś??? :o :o To coś nademną to moja siostra :-? A Dbsst z truskawką :lol: Quote
Ka-ka Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 SWEEEEEEEEEEEEEEEEET :D:D:D :iloveyou: hihi, to ja widzę, że nie jedna zaliczyłam truskawkową sesję 8) a tu sezon się kończy :-? Quote
daga10011 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 no,no dbst :D :P ..taka ladna fotka :D ..Kara-czego Ty sie czepiasz siebie???????? :roll: ..a Twoja siostra ile ma lat???????? Quote
KaRa_ Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 Czego się czepiaqm tych min :o A siostra ma 20lat chociaz na tyle nie wygląda :roll: Quote
dbsst Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 sliczna sliczna sliczna :angel: :angel: no tak zostalam przylapana na truskawce Ka-ka uwazaj bo i Ciecie zjem Tuskawenko piekna :wink: Quote
KaRa_ Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 Sayma uwieczniłaś może sąsiada? bo one na niego wszystkie czekają :lol: Quote
daga10011 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 no wlasnie-co z tym tajemniczym sasiadem??????????? :lol: :P Quote
Koma Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 no właśnie no właśnie! :evilbat: czekamy na sąsiada Quote
dbsst Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 ej sasiad nie jest taki kiepski mowiac szczerze ;) Quote
sayma Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 aż wstyd sie przyznać ale nie ufociłam sąsiada :oops: :oops: :D juz malutko zostało tej reszty :roll: :roll: bo niestety słabe akumulatorki miałam i część do wyrzucenia poszła :roll: :-? zaraz wsatwiam :P :D Quote
KaRa_ Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 dbsst napisał(a):ej sasiad nie jest taki kiepski mowiac szczerze ;) :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o Quote
Alicja Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 sayma napisał(a):aż wstyd sie przyznać ale nie ufociłam sąsiada :oops: :oops: :D juz malutko zostało tej reszty :roll: :roll: bo niestety słabe akumulatorki miałam i część do wyrzucenia poszła :roll: :-? zaraz wsatwiam :P :D :evilbat: tyle czekania a ty nam tu teraz akumulatorkami sie wymawiasz :evil: Quote
Recommended Posts