KaRa_ Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 Dbsst dziś mu zrobie sesje zdjęciowa specjalnie For You :D Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 KaRa_TC napisał(a):Dbsst dziś mu zrobie sesje zdjęciowa specjalnie For You :D :angel: :angel: :angel: jestes ANIOLEM :buzi: i Mezo mozesz tez ponekac i on mi sie mega podoba :D Quote
KaRa_ Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 W samych chłoapakch gustujesz Dbsst, a sąsiada też chcesz zdjęcia? :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 KaRa_TC napisał(a):W samych chłoapakch gustujesz Dbsst, a sąsiada też chcesz zdjęcia? :lol: :lol: :lol: hehehe czemu nie ;) a tak przy okazji to pozdrow sasiada i powiedz ze boksie serio serio sie nie pluja ;) i :buzi: dla Mamt i siory :D Quote
KaRa_ Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 Dbsst specjalnie dla Ciebie Spike :D 21 lipca skończy 6lat :D Będzie balanga :lol: Daje łapkę A łapkę ma sporą, jak na takiego średniaka Coś tu pachnie Quote
Ka-ka Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 jaka filigranowa łapeczka :lol: to może oni z Prestonem się posiłują kiedyś na te....nooo...filigranowe łapeczki :lol: :D :wink: Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 moj piekny :D mowie Wam jaki on jest zarabisty i jakiego swira ma w oczach oczy mu plona jak iskierki wspanialy pies :D Quote
Ka-ka Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 no nie wiem, daga, nie wiem.... :hmmmm: może lepiej rekreacyjnie, bo się Szpilencja rozpuści nam tutaj za bardzo Quote
KaRa_ Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 [quote name='dbsst'] mowie Wam jaki on jest zarabisty i jakiego swira ma w oczach oczy mu plona jak iskierki wspanialy pies :D Dbsst on ma wariata wtedy gdy masz w ręce coś czym możesz rzucić :lol: Kocha biegać, za piłką albo patykiem :D Taka to Era kochana, słodziutka... ale nie dla wszystkich bo dla swojej córeczki jest.... właśnie taka jest... Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 [quote name='Ka-ka']no nie wiem, daga, nie wiem.... :hmmmm: może lepiej rekreacyjnie, bo się Szpilencja rozpuści nam tutaj za bardzo Szpila juz rozpuszczona jak dziadowski bicz ;) slodziaka :D Quote
sayma Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Kara wszystkiego, wszystkiego najlepszego :beerchug: :BIG: zaczynam pomalutku fotaski wklejać z naszego pobytu u Kary. Kara było superancko dzięki :buzi: mójjj kofffany niejedek: Daga nie wiem dlaczego ale ze wszystkich kociaków które robiłam wyszedł mi właśnie Twój :roll: :wink: :D reszta pewnie jutro bo cos mi zamula strasznie Image :roll: :-? :-? Quote
KaRa_ Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 Sayma wkejaj wiecej, aż dziwinie mi widzieć zdjęcia moich zwierzat nie robione przezmnie :o Quote
sayma Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 :D :D hihihihih zaraz jak mi sie uda to i siebie zobaczysz o ile mogę wrzucić oczywiście :wink: ) tylko niech mi sie odmuli dgm :roll: :-? Quote
KaRa_ Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 A jak wyszłam? :lol: bo jeśli tragicznie,fatalnie, okropnie i źle to tu nie wklejaj, a jeśli da się przeżyć to ok :lol: Wstaw te Twoje z Marcinem i cała czwórką :D Quote
sayma Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 ihihihihih to z Piiifkiem wstawiam napewno :wink: :D :D na wszystkich wyszłaś super :bigok: postaram się powstawiać dzisiaj jeszzce ale nie wiem czy mi się uda :roll: :D Quote
anetta Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Ulaal, Kara, jaka Ty masz pieszczoszke... 8) :wink: A koteci i pieseczki :P sa sweettt. Dziecko Dagi jest co raz wieksze :D I spoznione zyczonka :D :tort: :BIG: Quote
KaRa_ Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 sayma napisał(a):ihihihihih to z Piiifkiem wstawiam napewno :wink: :D :D na wszystkich wyszłaś super :bigok: postaram się powstawiać dzisiaj jeszzce ale nie wiem czy mi się uda :roll: :D Musi się udać, Ci wkleić!!! :D Quote
sayma Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Mamusia śliczej czwóreczki: tu musiałam troszkę podretuszować bo coś mi zdjęcie nie wyszło a mordeczka taka śliczna że szkoda było wyrzucać :roll: :D : Quote
Ka-ka Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 KaRa...czy ja mogę grzecznie prosić o więcej fotek Sharon :iloveyou: bo ja skrycie do niej wzdycham, a tu tak maleńko jej fotek jest :( :placz: Quote
KaRa_ Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 [quote name='Ka-ka']KaRa...czy ja mogę grzecznie prosić o więcej fotek Sharon :iloveyou: bo ja skrycie do niej wzdycham, a tu tak maleńko jej fotek jest :( :placz: Jutro zrobie jej kilka fotek, jesli Ci się ona podoba :lol: Sayma świuetne zdjęcia, aż własnych zwierząt nie poznaje :o Świetnie je widzieć z innego punktu widzenia niż mój :D WIĘCEJ,WIĘCEJ! Quote
sayma Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 na dzisiaj to juz ostatnie bo musze iść z pieskiem na spacer bo mi kostki poobgryzał juz :wink: :lol: hahahah a tu mamy dowód na to, że kara jednak pije pifffko :wink: :D Quote
sayma Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 zapomniałam dodać, że ta czekoladka to Mezo :P :) który mnie troszkę zmęczył na spacerze :P :P Quote
KaRa_ Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 Te ze mną zdjęcie jest TRAGICZNE!!!! :o :o :o :o :o :o :o :o To już lepiej pies odemnie wyszedł :crazyeye: Quote
Recommended Posts