Ka-ka Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 hihihi....ona swojego księcia wypatruje 8) :wink: P.S. widzę, że pozycję wystawową, to Księżniczka już do perfekcji opanowała :wink: Quote
KaRa_ Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 [quote name='Ka-ka'] hihihi....ona swojego księcia wypatruje 8) :wink: P.S. widzę, że pozycję wystawową, to Księżniczka już do perfekcji opanowała :wink: No ba,że wypatruje, lecz coś go znaleść nie może :lol: Szykuje się kolacyjka? Ooo jest tutaj! Ja Ci dam moje dzieci jeść! Bo Ci z zdziele w nos :wink: Posuń się , wreście Sam się posuń! Ja karate umiem, więc wara z mojego miejsca Ała! I nasze oczka! Quote
malawaszka Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Kara TC - napisałaś na zakoconych o sterylkach - napisz co załątwiłaś :-) Quote
Ka-ka Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 więcej, więcej :multi: a ten triolorek, jejjjj :iloveyou: Quote
KaRa_ Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 Sąsiad ma czas żeby je zabrać, a on umie ludzi zagadac i skłamać i ma zameldowanie poznańskie i do schroniska :wink: Ale tak,że mi odadzą je po wysterlizowaniu :D Quote
malawaszka Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 KaRa_TC napisał(a):Sąsiad ma czas żeby je zabrać, a on umie ludzi zagadac i skłamać i ma zameldowanie poznańskie i do schroniska :wink: Ale tak,że mi odadzą je po wysterlizowaniu :D :klacz: super to czekamy na efekty :P :drinking: Quote
daga10011 Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 moja corcia oczka otworzyla :P ...i w przepychanki sie bawi :P syneczek na slasku rosnie :P :wink: Quote
KaRa_ Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 No bo taka kruszynka jak córeczka Dagi, musi mieć starszego brata :D Ślicznego rudo-białego kocurka będzie miała Daga :angel: Quote
Alicja Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 KaRa_TC napisał(a):No bo taka kruszynka jak córeczka Dagi, musi mieć starszego brata :D Ślicznego rudo-białego kocurka będzie miała Daga :angel: :o :o :o Daga ale ci się rodzina powiększa :angel: Quote
KaRa_ Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 Na zdjęciu kiciulek wygląda na dachowca, ale ja się na kociakach nie znam, więc ni wiem. Ale mi się wydaje,że dachowiec, ale poprostu MIODZIO!!! :D Quote
KaRa_ Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 Poproś Dage to może Ci przyśle! A jest co oglądać!!! Piękny kocurek! Mój dzentelmen Sabunia Widać, jak brzytko szyli jej rane po sterylce :-? Trzy ogonki Deltuś I sucze warjacje C.D.N Quote
daga10011 Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 a to jest Spike?????????? :oops: .Waszka-nie wiem jak bedzie z transportem ale kociaka musze miec :lol: ..rasowiec zaden :lol: ..ale zarlok wielki i oczywiscie rudy :lol: ..bialo rudy :P ...Lecter :P :P :P Quote
KaRa_ Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 Tak,tak tu Spike :wink: Chłopak w akcji Poza wystawowa A te się dalej leją Ktoś je mi paluszka :-? Delta w akcji i Spike C.D.N Quote
olekg89 Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 super foty czekoladek!!!!!!!!! :D wkońcu i dawaj wiecej fot czekolad kara-to ty na tych fotach :o nie poznałem :o Quote
KaRa_ Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 Ja,ja :oops: :oops: Siostra się uparła,żeby zrobić mi fotkę :evil: Quote
KaRa_ Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 daga10011 napisał(a):no i wiecej takich fotek :P Nigdy w życiu, bo na 100zdjęć tylko te 3 wyszły takie,że jeszcze ale to jeszcze da się znieść :-? Quote
Alicja Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 KaRa_TC napisał(a):Ja,ja :oops: :oops: Siostra się uparła,żeby zrobić mi fotkę :evil:i bardzo dobrze że się uparła.Fajniste fotki , czekam na jeszcze :wink: Quote
daga10011 Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 skromna Kara :lol: ..ja was zostawiam :cry: ..ale jak wroce jutro to mam nadzieje na foteczki :P Quote
KaRa_ Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Ja,ja :oops: :oops: Siostra się uparła,żeby zrobić mi fotkę :evil:i bardzo dobrze że się uparła.Fajniste fotki , czekam na jeszcze :wink: Za szybko się nie doczekasz :wink: Ja nie lubię jak toś mi robi foteczki, bo ja jestem niefotogeniczna przez te moje kształty :wink: :oops: Quote
Recommended Posts