KaRa_ Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 Wszyscy się dziwią,jak mówię że Sharon to córka Ery a ojcem jest Springer Spaniel "pet". To dzisiaj pokaże wam jej ojca udało mi się zrobić mu fotki :wink: Na poczatku pokaże Sharon Mama Sharon czyli Era I co Was może zaciekawić ojciec Sharon 8) A teraz psiaki spotkane na spacerku Cavailer czy jak się to pisze :wink: Owczarek podhalański Wilczurka Saba Mix Asta Czarny owczarek i kundelek Quote
Tora Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Sharonjest na pewno bardziej podobna do taty niż do mamy ;) Podhalany są bosssskie :D Quote
olekg89 Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 kara ja mam dobra pamięc ,bo mam dużo kolezanek wiec musze zapamietywac kto z kim i po co i naco a kiedy i gdzie :lol: Quote
KaRa_ Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 Tora też tak sądze i nawet chyba charakterek ma po tatusiu bo diabeł z niej jest, a Era to taki aniołek... Olek no to brawo za pamięć :D Spike obserwujący zająca.... Sabunia Quote
Tora Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Kara ale Ty masz mnóstwo fot swoich psów, ale tak trzymać bo cudne są :D A Spike widać musiał być bardzo zainteresowany, bo aż stanął na dwóch łapach ;) Quote
KaRa_ Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 Bo lubię im fotki robić na kazdym spacerze :lol: Sharon i Era Jaki uśmieszek Era i super kaczka :lol: języczek Sharon Tak sobie leże Quote
KaRa_ Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 Era i Sharon w remontowanym pokoju :wink: Smutna bo uciekł jej przyjaciel :( Ooo przyjaciel biegnie Mam cię! Schowały się przed sikerką :lol: Pobawimy się ? Potwór! :o Era i sharon Mój ogonek! A ty gdzie się śpieszysz? Erusia Śpie A uciekinierzy próbują zwiać Quote
Majka_Gizmo Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Jakie zebale http://i5.photobucket.com/albums/y184/sabaera5555/zabawne/05.jpg :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 Era i Sharon na kanapce... i na spacerku... I teraz zabawy czekoladek z całym zestawem bo Saba , Spike , Delta i Mezo :wink: Kąpiel błotna Uśmiech Meza (pies sąsiada) Latające czekolady Spike w całej osobie Saba i Delta podczas uczty Figle spike Leżące pannice Mezo i jego buda z oknami :o Dwaj chłopcy Quote
daga10011 Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 na poczatku topicu zdjecia sie nie wyswietlaja :( .Te Twoje czekoladki to powinien byc zaczatek jakiejs nowej rasy-sa niesamowite :D .A Era i Sharon-kochaniutkie,Sharon coreczka tatusia-widac od razu :D .Jezu-jak Ty dajesz rade takiemu stadku??????i jakim cudem one nie zjadly szczurkow i krolika?????? :o Quote
Daga_i_Oskar Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Oj mi także zdjęcia na początku topiku się nie otwierają, ale mimo wszytsko supper masz gromadkę zarówno tą psiakową jak i inną :D Pewnie masz wsoło z tylkoma piesiami. :) Quote
KaRa_ Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 Jak wszystko razem howane to sobie krzywdy nie zrobi :wink: Trzeba mieć rękę do "łączenia" ze sobą różnych gatunków zwierząt (ale sromna jestem :lol: ) :wink: Ale tak serrio to jakimś cudem udało mi się wszystko pogodzić i żyją ze sobą zgodzie. Pies kota nie zje, kot szczura nie zje itp :wink: Quote
daga10011 Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 niesamowite :o ..kot z psem-znam takie polaczenia :D i mnie to nie dziwi,ale szczury,koty,ktolik i psy :o ...masz wesolo z taka gromadka :D Quote
KaRa_ Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 No tak wesoło 5psów, 5kotów ( czasem więcej jak dojdą nowe bezdomne), 6szczurów, królik i skoczek :lol: Czyli 18stworzeń :wink: Quote
daga10011 Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 lo matkooooooo :o :o :o zazdroszcze-moj TZ nie pozwolilby mi na taki zwierzyniec :( .jestem w trakcie negocjowania kota ,papugi i schroniskowca :-? Quote
KaRa_ Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 Ja naprawdę połowy tych zwierząt nie powinnam mieć ale cóż :wink: Rodzinka zadowolona nie jest, ale co uda mi się jakąś kase zarobić to przeznaczam na zwierzeta, żeby rodziny za dużo nieobciążać finansami 8) Papuge też chciałam lecz ze względu na szczury nie mogę jej mnieć :( Quote
KaRa_ Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 Szczuruchny Sharon i Clio oraz Sharon i Zuzula (myszoskoczek) Saba,Spike, Delta i ja Quote
KaRa_ Posted May 21, 2005 Author Posted May 21, 2005 Erka na słoneczku :wink: nie ma to jak z rana zabawa na podwórku co się tak na mnie patrzysz? myk,myk i patyczek jest mój Deltka zmęczona po swoim spacerku już w boksie Pies z 2 głowami Staruszek Buuu no rzucaj Nic nie widze stoje na 2łapach i znów nic nie widze Sarni skok Co tam jest? Quote
Justa Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Ojjjj jak fajniutko mają tam u Ciebie :D Czekoladki cąły dzień na dworku :D Zamkniete rozumiem, dla bezpieczeństwa innych stworzeń, tiak? Zawsze chciałam zapytać, ale zawsze zapominałam... Czy czekolady to rodzeństwo jest? Albo jakaś rodzina? Bo one niemal identyczne!!! Quote
KaRa_ Posted May 21, 2005 Author Posted May 21, 2005 Justa na stronie 5 masz wszystko wyjaśnione :wink: No tak dla bezpieczeństwa innych bo jeszcze ogrodzenia nie mam wiec siedza w kojcu ale za to u sąsiada codziennie biegają i spacerki mają :wink: Quote
Justa Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Hmmmmm no jest wyjasnione jest, że Spike i Saba sa spokrewnione, ale na jakim stopniu? Rodzeństwo? I ani słowa o Delci! 8) Quote
olekg89 Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 saba i spike mama i syn saba zaszła w ciaze w schronisku delta to całkiem inna krew jest mniejsza jasniejsza :D Quote
KaRa_ Posted May 23, 2005 Author Posted May 23, 2005 Nie w schronisku a u mnie, bo wzieliśmy psa z cieczką a nam o tym nie powiedzieli, a jak to na wsi było 7lat temu to wiadomo , za mało wiedzy wtedy było o psach .... A teraz fotki z dzisiejszych warjacji. Delta jak zawsze kość zjada :-? Skupiona na kości i na rzeczach na około Dupką do góry tak najwygodniej Zakręcony ogonek Spike Nie mam nosa! Mezo Saba z kością Brudny nochal Delty C.D.N Quote
daga10011 Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 przepiekne..to tylko jeden synus byl???????????I dziwne-bo synek jak mamusia-a gdzie geny taty??????????????? :o ..ty naprawde jakas rase stworzysz :lol: ...i to jaka ladna :P Quote
Recommended Posts