Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lo matko,zle zesta nagadaly :o :evilbat: .Kara-to super ze sasiad sie zgodzil na podstep :D :P .no i ze kicius bedzie mial domek :D .teraz idz do innego sasiada i mu wmow ze masz dzieci po jego kocie :lol: moze tez wezmie kiciulka??????

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sweeeeeeeeeeet :D:D:D:D:D :oops:
(w pierwszym odruchu, to musiałam dobrze się rozejrzeć za tym kociaczkiem)

a nie możnaby podpiąć jakiś nowych fotek szczurków pod temat?? :wink: w końcu "paczka zaprasza" 8)

Posted

daga10011 napisał(a):
slodka sharon warczala na debe????????? :o :o :o :o

i to jak :lol: :lol: :lol: Ale Dbsst była dumna,bo potarmosiła ją za uszkiem :lol: A Spike to ona chce mi ukraść :evil:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
daga10011 napisał(a):
slodka sharon warczala na debe????????? :o :o :o :o

i to jak :lol: :lol: :lol: Ale Dbsst była dumna,bo potarmosiła ją za uszkiem :lol: A Spike to ona chce mi ukraść :evil:
ona cię tylko tak straszy :wink:

Posted

Najpierw Dbsst prowadziłą Spike na smyczy, ale przez to,że Sayma nie radziła sobie z Mezem to się zamieniły :lol: A ich kumpel miał Sabe to szli jak dobrana para Saba i Marcin :lol: :lol: :lol: A ja miałam Delte :wink: Szkoda,że nie widzieliście tresury Meza :lol: :lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Najpierw Dbsst prowadziłą Spike na smyczy, ale przez to,że Sayma nie radziła sobie z Mezem to się zamieniły :lol: A ich kumpel miał Sabe to szli jak dobrana para Saba i Marcin :lol: :lol: :lol: A ja miałam Delte :wink: Szkoda,że nie widzieliście tresury Meza :lol: :lol:
:o :o :o i już się pogubiłam kto z kim :oops: