Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KaRa_ napisał(a):

Mudik lecz trzeba zauważyć, iz Duke ma krzywe uszy jedno wyżej drugie niżej i to też daje taki głupi efekt;). No i ja się na tym nie znam tylko denerwowały mnie te kłaki a w nich pełno gałązek po bieganiu w chaszczach czy tarzaniu się na patolkach:diabloti:. A których włosków?:cool3:
Tych cu usunęłaś po prostu bym dosłownie ciuteńkę mniej wyskubała,ale jest i tak super,no ma krzywe no to co;):lol::eviltong: I tak piekny jest:loveu:

Posted

Jak się Djuczek ładnie uśmiecha. A co do tych twoich szczórków są słodkie chociaz w życiu bym sobie nie kupiła. Jeszcze takiego bez włosów :-o

Posted

mrowa23 napisał(a):
Kara gratulacje maly wystawia sie super :) i ruch tez fajnie wyglada :)

To tylko tak na zdjęciach wygląda:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Mudik']Może nie tyle obciąc co za ostra jest róznica między portkami a stawem skokowym,nie naturalnie to wygląda jak dla mnie;)
Dokładnie Mudik, o to mi chodziło, te włosy wyglądają na trochę za długie. ;) Można by je tak zgrabnie wydegażować, żeby bardziej oddawały kształt zgrabnego tyłeczka Djuczka. :cool3:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Dokładnie Mudik, o to mi chodziło, te włosy wyglądają na trochę za długie. ;) Można by je tak zgrabnie wydegażować, żeby bardziej oddawały kształt zgrabnego tyłeczka Djuczka. :cool3:
On ma go wydegażowany:diabloti: tak by kontowana było widać gdyż na poczatku już w ogóle nie było widać, pokaże Ci jak miał konkurent,że nie było najlepiej widać kontowań