Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kara mi też z tego photobucket nie pokazują się zdjęcia :shake: W temacie zlotowym Twoje najdłużej się ładują...Najszybciej widzę z fotosika i imageshack, a Twoich czasami w ogóle nie widzę :placz:

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asia_pie napisał(a):
Kara na pewno nie słyszy naszego wołania. :shake:
Karaaa!!! Jesteś tam?!? Nadstaw drugie ucho! :evil_lol:

:D :D :D
Że też na to nie wpadłam :evil_lol:

Posted

Anetto, Asiu, Bora tesciowo mojego psa, Anecioreczku juz Wam daje zdjecia moich wnuczkow:eviltong:
Faktycznie to była dla Was kara boska:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

no wlasnie???????:-o:loveu: jak rozpoznajesz???????
bylas odwiedzic wnusie Kiare w mojej Galerii???????:mad:dalam jej zdjecie-co prawda tylko jedno ale zobacz jaka duza:multi:

Posted

[quote name='daga10011']no wlasnie???????:-o:loveu: jak rozpoznajesz???????
bylas odwiedzic wnusie Kiare w mojej Galerii???????:mad:dalam jej zdjecie-co prawda tylko jedno ale zobacz jaka duza:multi:

Zaraz pójde moją kochaną wnuczke Kiarunie zobaczyć:loveu::loveu::loveu:

Jak rozpoznaje? poprostu wiem co może się urodzić i jak już skórka im zmienia kolor domyślam się co to a znaczenia widać gołym okiem czy to blaze czyli na pyszczku znaczki czy spotted gwiazdka na czole, czy tez banded kaptur duży;)

Posted

daga10011 napisał(a):
no to niby latwo ale.....hm..trzeba doswiadczenia :evil_lol:

No może troche;) ale to naprawde nie jest nic trudnego wystarczy znać się troche na genetyce i wie sie co to może być ;)
Będziesz w listopadzie w Poznaniu na wystawie?;)

Posted

bede raczej na pewno,jeszcze nie wiem z kim ale z Enigma na pewno a z reszta nie wiem,bo Galci planuje dzieciatka tylko jej sie cos nie spieszy:lol: i jak jej sie nie spodoba kawaler to Kaja pojedzie do meza a Gala do Poznania pokazywac sie dalej:lol:

Posted

daga10011 napisał(a):
a ja sie nie znam -to mow czemu te czerwone oczy?????????????jak to jest dziedziczone?????????????

Bo tatuś ma czerwone oczy i jest to gen recesywny wiec na 13 urodzilo sie 3 z czerwonymi jak narazie widze;). Bo nie wiadomo jak to z resztą będzie bo minki mimo,że to ciemny kolor mają czerwone oczy