KaRa_ Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):No jak te wieści się roznoszą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: KaRa czy mogłabym wykorzystać jedną z Twoich fotek Duke'a na forum ogara i gończego polskiego w konkursie "zgadywanie ras po szczeniakach"? :razz: Pozdrawiam Marysia i Una Oczywiście,że możesz;) Mi wiele osób nie wierzy,że to aussie :evil_lol:albo mówią,że collie albo berneńczyk:lol: Quote
eria Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 http://i191.photobucket.com/albums/z51/karatc2/hauuu12.jpg wymiata :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Koma Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 http://i191.photobucket.com/albums/z51/karatc2/hauuu12.jpg Boski jest ten maluch :loveu: Jak Ty sobie radzisz z tyloma psami, jestem pod wrażeniem :lol: Quote
beria Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Duke, to już całkiem duży chłopak ;) Też na to nie wpadłam, jak oglądałam zdjęcia, że to aussie :oops: Musiałam doczytać :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 beria napisał(a):Duke, to już całkiem duży chłopak ;) Też na to nie wpadłam, jak oglądałam zdjęcia, że to aussie :oops: Musiałam doczytać :evil_lol: A bo jako szczeniak nie wygląda szczególnie gdy jest tricolorem co w Polsce jest mało popularny a jakże śliczny;) Quote
eria Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 http://i191.photobucket.com/albums/z51/karatc2/skaczacy5.jpg to jest świetne!! :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 A ja nie mogę się napatrzyć na to, jaki on już duży :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Ale rosnie chłopak :loveu: A jaki waaaaariat :loveu: Quote
KaRa_ Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Oj rośnie,rośnie a wariat z niego,że hoho że czasem się zastanawiam skąd ma on tyle energii Quote
anetta Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Na zielonej trawce wyglada zjawiskowo :loveu::loveu: Quote
Tośka_m Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Rośnie chłopak, rośnie :) A jak szkoleniowo dajecie sobie radę? OB 0 już opanowane? ;) Quote
KaRa_ Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Tośka_m napisał(a):Rośnie chłopak, rośnie :) A jak szkoleniowo dajecie sobie radę? OB 0 już opanowane? ;) A wiec zalezy jak na to spojrzec... sztuczki sie szybko uczy ale zrobi je za jedzenie i tylko, bez niego nic Ci nie zrobi:shake: niszczy wsyztsko, nie udaje sie go nauczyc nie sakakania lapami na blaty w kuchni i kradniecia wsyztskiego co lezy....:shake: Quote
Asia & Ginger Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Oj, to macie jeszcze dużo nauki przed sobą. :evil_lol: Duke to ogromny łakomczuszek, że tak kradnie wszystko. :lol: Ale masz tam z nim ciekawie. :cool3: Quote
KaRa_ Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Znacyz moze troche tragicznie to napisalam:cool3: tak jak mowilam uczy sie szybko, i nied zapomina ale robi za jedzenie, no i ma zwyczaj jak ktos nic nie widzi brania rzeczy najrozniejszych z kuchni z blatu, a pozniej po calym domu wsyztko porozrzucane... bo tak to kochany on bardzo jest i inteligetny Quote
Asia & Ginger Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Gingerka też nie chce za bardzo nic robić za darmo. Cwana bestia jest. :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Chciałam oświadczyć iż moja szczurzyca SKY jest w ciąży:multi::multi::multi: Quote
Katie Blackss Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Właśnie obejrzałam twoją galerie (przyznaje się, bez bicia, że nie wszystkie strony). I jestem zachwycona. Szczególnie zdjęciami Saby oraz szczurkami. Jak tak dalej pójdzie to, pewnie będę chciała sobie jakiegoś sprawić. Mam pytanie ile żyją szczury? Będę zaglądać. Katie Quote
KaRa_ Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Katie Blackss napisał(a):Właśnie obejrzałam twoją galerie (przyznaje się, bez bicia, że nie wszystkie strony). I jestem zachwycona. Szczególnie zdjęciami Saby oraz szczurkami. Jak tak dalej pójdzie to, pewnie będę chciała sobie jakiegoś sprawić. Mam pytanie ile żyją szczury? Będę zaglądać. Katie Ogólnie te sklepowe żyją coś ok2,5roku gdyż jakieś 70% jest nieudoprniona na choroby no i nowotwory przez krzyżowanie je wsobne, ja jako hodowca staram się by moje szczury żyły jak najdużej i z tego co widzę bardzo często szczury rodowodowe żyją dłużej co mnie cieszy Quote
Anecioreczek Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 KaRa_TC napisał(a):Chciałam oświadczyć iż moja szczurzyca SKY jest w ciąży:multi::multi::multi: Super:multi: Ojciec Britan:> Za 4 dni na zlocie sie zobaczymy:razz: Oprócz Duke'a którego jeszcze bierzesz psiaka:> Quote
KaRa_ Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Anecioreczek napisał(a):Super:multi: Ojciec Britan:> Za 4 dni na zlocie sie zobaczymy:razz: Oprócz Duke'a którego jeszcze bierzesz psiaka:> W sumie tylko Diuczka bo z szczeniakiem to jak z 3psami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A rozwiazanie gdzies za poltora tygodnia:multi: Quote
Recommended Posts