Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nesuniaaa napisał(a):
Heart jak sie fajnie wąsiska zakreciły :P wyglada jakby okulary miała:)

Tak te wąsiki czasem się tak u niej układają zabawnie:lol:

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dlaczego mnie tu wcześniej nie było?!
Szczurki są przecudowne! Ehh, gdybym ja mogła mieć szczurastego. Jak je widzę w zoologicznym to już mi się na płacz zbiera, a co dopiero gdybym miała własnego. Moja Mycia nie żyje już od 1,5 roku:placz: Miała 2 lata jak weterynarz powiedziała, że ma raka płuc, a miała zapalenie(później dowiedzieliśmy się tego od nowej jak jej opowiadaliśmy objawy już po smierci Myci). Może by jeszcze żyła:placz:
Wycałuj całą Badnę ode mnie;):loveu:

Posted

Anecioreczek napisał(a):
a nie miałaś Wcześniej jeszcze jakiegoś?
Jakoś tak mi sie wydawło...
że miałaś...niewiem czemu.

Był jeszcze Ziko Little Stuart lecz standardowy rusek lecz bylam zmuszona go uspic z powodu nowtworu.

Posted

Anecioreczek napisał(a):

psyyyt.Niewiem cyz to tak miało być,ale kiedy klikam na banerek Twojej Hodowli to wchodze w Twoją galerie na dgm:P

A wiem, bo zmienilam baner i w ogole chce zrobic nowa strone bo na tamtej nic nie działa:evil_lol:bo zaczełam grzebac i cos zepsolam;)musze znalesc kogos kto mi ja zrobi bo ja nerwow do tego juz nie mam;)

Posted

Anecioreczek napisał(a):
ja też nieumiem,wiec nie pomoge:shake:

Ja czekam jak kolega z DGM bedzie mial czas, to mi zrobi albo wymusze na nim jej zrobienie:evil_lol:

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Hej jesli nie masz zbyt wielkich wymogów co do strony to ja ci mogę zrobić:)
Coś w rodzaju mojej albo sama zaprojektuj:)
Ale cudów nie obiecuję

Ale pewnie robisz w front page co nie? a mi wlasnie chodzi by nie w tym programie bo on ma straszne bledy jak wiadac na mej stronce...ze prawie nic nie ma

Posted

napisz w notatniku i po sprawie :cool3: :cool3: swoją w notatniku pisałam ale i tak nie wygrałam z polskimi znakami :cool1: :evil_lol: bom tłuk informatyczny :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
napisz w notatniku i po sprawie :cool3: :cool3: swoją w notatniku pisałam ale i tak nie wygrałam z polskimi znakami :cool1: :evil_lol: bom tłuk informatyczny :evil_lol:

Nie bardzo umiem pojac html'a:roll:mimo czytania o nim,sluchania roznych instrukcji

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']No rzeczywiścia ja w front page robie ale mi na stronie nic nie znika i wszystko działa:)
To widocznie ja taka ciemna jestem i nic mi nie wychodzi:oops: tak to jest ja i informatyka...ja proboje Komara namowic juz, hoho kupe czasu by mi zrobil ale ciezko to widze:shake:.

A jaka Ty bys mogla zrobic?? np. jakbym ci dala zdjecia i teksty bys skopiowala z tamtej to bys potrafila zrobic? czytelna i taka jak ja mowie prosta tak jak ta stara byla?

Posted

[quote name='KaRa_TC']Zdjecia moich jak to wiekszosc osob mowi brzydkich kanalowcow;)

Sky

Halla

bosh jakie one cudne :loveu: :loveu:
dlaczego ja mam psy polujace na gryzonie :placz: :placz:

Posted

Elitesse napisał(a):
bosh jakie one cudne :loveu: :loveu:
dlaczego ja mam psy polujace na gryzonie :placz: :placz:

Dzieki dobrej socjalizacji psy polujace na gryzonie juz nie poluja:eviltong: Ja mam pol spaniela i np. na mojego ptaka nie poluje i tak samo na szczury;)A na dworze to by wszystko co male i zywe zjadl:evil_lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Dzieki dobrej socjalizacji psy polujace na gryzonie juz nie poluja:eviltong: Ja mam pol spaniela i np. na mojego ptaka nie poluje i tak samo na szczury;)A na dworze to by wszystko co male i zywe zjadl:evil_lol:

Nasza S.P. Azja taka była. Chociaż zawsze skłonna do zjedzenia królika i nie mogliśmy zostawiać ich bez nadzoru. Ale przez ostatnie lata życia Azji po prostu tak złagodniała, że króliki jej chodziły po głowie(dosłownie!) a ona nic :)