Anecioreczek Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Sharon jaki wspaniały usmiech:loveu: Kochana jednak nie bedzie nas w sobote:-( Przyjedziemy 1 czerwca:razz: Quote
wiq Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 hehe, są baaaardzo małe szanse, że zajrzę na zlot.. obecnie właściwie zerowe;) Quote
:: FiGa :: Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Jakie zdziwienie na pyszczku :grin: Sharon jest cuuuudna :loveu: Figowa też szalała bardzooo gdy pierwszy raz na długo po wakacjach zniknęłam :lol: Quote
anetta Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Gratuluje!!:klacz: Toz to prawdziwy kajman:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 I gdzie tu miejsce dla mnie do spania? Era Sharon na kanape tez usiąść nie dadzą Quote
wiq Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 jaka zajebista kanapa :loveu::loveu: co czytasz?..:cool3::cool3: Quote
KaRa_ Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 wiq napisał(a):jaka zajebista kanapa :loveu::loveu: co czytasz?..:cool3::cool3: A nic nie czytam:evil_lol:to jest podrecznik od polaka sluzy mi za podkladke pod myszke gdy leze z kompem na kolanach:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Bosz, Kara, jaka Ty biedna jestes :shake: Jedynie podloga Ci zostala :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: KaRa_TC napisał(a):A nic nie czytam:evil_lol:to jest podrecznik od polaka sluzy mi za podkladke pod myszke gdy leze z kompem na kolanach:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt::roflt:buhahhhahaha Quote
marzenna79 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 I gdzie tu miejsce dla mnie do spania? Witaj Karolinko !!!!!!! :multi::multi::multi: No nieee....... Twoje pieski nie mają za dobrze...:cool3: Jak Ty się mieścisz z nimi...? ;) Śliczne wszystkie foteczki...:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam. :buzi: :hand: Quote
wiq Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 KaRa_TC napisał(a):A nic nie czytam:evil_lol:to jest podrecznik od polaka sluzy mi za podkladke pod myszke gdy leze z kompem na kolanach:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ożfak :roflt: a ja mam właśnie dylemat moralny - kupić lupiny czy książki i płyty...:evil_lol::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Uch jak tu tłoczno :evil_lol: Buziaki dla sforki :loveu: Quote
Nesuniaaa Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Hej Kara :) Chyba mnie zaraziłaś miłością do ogonów, bo na dniach biore 1 do domku:P Ja sie uda to jakąś szczurzynke z tej akcji SPS'u :) Quote
asiunia Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Nesuniaaa napisał(a):Hej Kara :) Chyba mnie zaraziłaś miłością do ogonów, bo na dniach biore 1 do domku:P Ja sie uda to jakąś szczurzynke z tej akcji SPS'u :) Hej! Kara ma dar przekonywania bo tez sie nad szczurkiem zastanawiam:evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 ja równiez sie od Kary zaraziłam ogonami:razz: Kara! Mam taką samą pościel:eviltong: Quote
KaRa_ Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Nie wiedziałam,że aż tyle osób przekonałam do szczurów:lol: Ale powiem Wam,że bardzo się z tego ciesze;) Ja wlasnie wrocilam z imprezy, z wroclawskich juwenali disco polo wiec niezle jajca, oraz odrazu po tym bylam na ognichu doslownie w srodku lasu gdzie by tam dojsc trzeba bylo przeskakiwac mnostwo rowow i spalam w sumie 1h w mini samochodzie w 3 osoby;). A jakze psy sie stesknily nie widzac mnie tyle czasu:evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 albo Mi sie wydaje,albo Heart jest dużo większa od Halli:-o ale to chyba przez to że to Fuzzik prawda? Quote
KaRa_ Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Anecioreczek napisał(a):albo Mi sie wydaje,albo Heart jest dużo większa od Halli:-o ale to chyba przez to że to Fuzzik prawda? Jest róznica faktycznie spowodowana odmianą, fuzzy zazwyczaj są mniejsze od innych szczurów;). To kiedy się tak w ogole widzimy? Kiedy przyjezdzasz po malucha od Plei?;) Quote
Anecioreczek Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 w dzień dziecka Przyjade!:razz: Kiedy Planujesz Kryć Sky?:razz: Quote
KaRa_ Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Anecioreczek napisał(a):w dzień dziecka Przyjade!:razz: Kiedy Planujesz Kryć Sky?:razz: Za pare dni tylko muszę wysłać papierki do stowarzyszenia;). Mam nadzieje,że ten miot się uda tak jak poprzedni tu raczej bardziej licze na znaczenia ładne niż na kolorki;) Quote
Anecioreczek Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 i to i to wyjdzie ładne:) Kolorek po Mamusi a znaczenia po Tatusiu:loveu: Quote
KaRa_ Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Zdjecia moich jak to wiekszosc osob mowi brzydkich kanalowcow;) Bonita Britain Nova Sky Sajra Halla Heart Quote
Nesuniaaa Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Heart jak sie fajnie wąsiska zakreciły :P wyglada jakby okulary miała:) Quote
Recommended Posts