Anecioreczek Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Jaki 3 przedmiot wybrałas i kiedy Piszesz? :razz: Jak juz urosły Twoje Panny H:-o Jestem za Charlie! :D i załatw mu Aniołki! :D o jej ja to ślepa jestem nie zauwazyłam ze Biologie..:/ kiedy piszesz? :> i wogóle kiedy są egzaminy ustne? :P Quote
Asia & Ginger Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 KaRa obyś miała rację, bo szkoda by było takiego pięknego ptaszyska. :loveu: Cockery to psy na ptactwo, więc na nie są najbardziej napalone ;), ale Ginger lubi też polowac na myszy na polach, o szczurach nic mi nie wiadomo, bo nigdy nie widziałam. :eviltong: Ogólnie to goni wszystko co ucieka na jej widok. :evil_lol: Poza tym kiedyś znalazłam żółwia i powiedziałam Gingerce, że to jej żołw i ma pilnowac, i ona chodziła za tym żółwiem krok w krok i nikogo do niego nie dopuszczała. :shake: :diabloti: Broniła go bardzo przed obcymi. :evil_lol: Racja, że "swoim" domownikom Sharon może krzywdy nie robic, ale ogólnie do domów, w których są spaniele nie poleca się żadnego ptactwa, bo nigdy nie wiadomo kiedy się instynkt odezwie. :roll: A może Sharon nie odziedziczyła instynktu łowieckiego po tatusiu. ;) Quote
KaRa_ Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Anecioreczek']Jaki 3 przedmiot wybrałas i kiedy Piszesz? :razz: Jak juz urosły Twoje Panny H:-o Jestem za Charlie! :D i załatw mu Aniołki! :D Biologie no i w piatek pisze, pozniej poniedzialek mam ustny polski, a 25tego mam angielski ustny;). Żałuje,że nie wziełam jeszcze geografii dodatkowo:shake:. Taa panny H rosną szybciutko, a jakie lobuzice sa,ze hoho:evil_lol:. To są typowe szczury z ADHD;). Głupia mina Sharon Zabawa i dwa śpiochy Quote
Anecioreczek Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Sharon z zabaweczką 'śpi' hehe super :) No to niewiem czy bedziesz 19-stego..ale My z ZonkOne wpadamy do Poznania 19-stego po Bernarda od Pleiades :P Wiec gdybyś miała czas to może byś sie w Przewdonika pobawiła i nas po Poznaniu oprowadziła:eviltong:wkońcu mieszkasz Blisko:cool3::multi: Bo my nigdy w Poznaniu nie byli:lol: Quote
KaRa_ Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 asia_pie napisał(a):KaRa obyś miała rację, bo szkoda by było takiego pięknego ptaszyska. :loveu: Cockery to psy na ptactwo, więc na nie są najbardziej napalone ;), ale Ginger lubi też polowac na myszy na polach, o szczurach nic mi nie wiadomo, bo nigdy nie widziałam. :eviltong: Ogólnie to goni wszystko co ucieka na jej widok. :evil_lol: Poza tym kiedyś znalazłam żółwia i powiedziałam Gingerce, że to jej żołw i ma pilnowac, i ona chodziła za tym żółwiem krok w krok i nikogo do niego nie dopuszczała. :shake: :diabloti: Broniła go bardzo przed obcymi. :evil_lol: Racja, że "swoim" domownikom Sharon może krzywdy nie robic, ale ogólnie do domów, w których są spaniele nie poleca się żadnego ptactwa, bo nigdy nie wiadomo kiedy się instynkt odezwie. :roll: A może Sharon nie odziedziczyła instynktu łowieckiego po tatusiu. ;) Charakter to ona ma typowego spaniela niestety:shake:. Daje naprawdę często przez to popalić mi.... Spuszczenie jej na spacerze gdzie wiem,że coś może być to liczy się z tym,że wiem,że szybko nie wróci albo jak wróci to z czymś w pysku:shake:. Jedynie po Erze odziedziczyła krótką sierść i troche budowe;). Bo tak to taka spanielowa wredzizna jest:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Anecioreczek napisał(a):Sharon z zabaweczką 'śpi' hehe super :) No to niewiem czy bedziesz 19-stego..ale My z ZonkOne wpadamy do Poznania 19-stego po Bernarda od Pleiades :P Wiec gdybyś miała czas to może byś sie w Przewdonika pobawiła i nas po Poznaniu oprowadziła:eviltong:wkońcu mieszkasz Blisko:cool3::multi: Bo my nigdy w Poznaniu nie byli:lol: Ooo Bernard jest sliczny:loveu::loveu::loveu::loveu:A teraz mój wnuczuś w lipcu u Pleiades będzie rozmnażany:loveu:. Oczywiscie,ze mogę wziełabym swoje szcuzry i bym pokazała:eviltong:chyba,że psa jakiegoś:evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Oczywiście że weźmiesz szczurki!:cool3: w Szczególności Panne Halle bo Ja ją muszeee pogłaskać:cool3: i Psiurki też możesz :D jeśli wyjdzie wogóle rewelacyjnie to może gdzieś tam w Poznaniu Przenocujemy[Saksana kiedyś nam wspominała że jakby co to do niej na nocke,hehe tylko jeszcze nie dyskutowałam z Nią:shake::lol: a Termin blisko:lol:] Quote
KaRa_ Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Anecioreczek napisał(a):Oczywiście że weźmiesz szczurki!:cool3: w Szczególności Panne Halle bo Ja ją muszeee pogłaskać:cool3: i Psiurki też możesz :D jeśli wyjdzie wogóle rewelacyjnie to może gdzieś tam w Poznaniu Przenocujemy[Saksana kiedyś nam wspominała że jakby co to do niej na nocke,hehe tylko jeszcze nie dyskutowałam z Nią:shake::lol: a Termin blisko:lol:] To jakbyscie byli na dłuzej to zapraszam do mnie na jakieś piwko czy coś:cool3:To poznasz całe stado:evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Oj masz już przegwizdane:diabloti: My piwka nigdy nie odmawiamy:evil_lol: hehe ;) Quote
:: FiGa :: Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Świetny papug :multi: Charlie zdecydowanie :evil_lol: Sharon nawet odpoczywa z zabawką w zebach :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Troche dziś w albumach grzebałam i natkenełam się na stare zdjęcie Delty pokazujące jej drugie oblicze:evil_lol::lol::lol::lol: Quote
Asia & Ginger Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 No jaki piękny, szczery uśmiech :loveu:, prawie jak mój. :diabloti: A tak w ogóle to tego psa mordercę chcesz brać na zlot??? :eek2: :mad: Quote
wiq Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 charlie:cool3: moj brat ma nimfe lutino i rozelle bialolica:cool3: nazywaja sie: Nimfa i Rozella:lol::lol: kurde, na zlot sie umawiacie...:roll: Quote
KaRa_ Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Asia_pie jaki tam morderca:eviltong:Ale tak szczreze mówiąc by wywołać o niej taki uśmiech to potrzebny jest tylko jeden psiak mały rozszczekany warkotny sznaucerek,ale juz nie ma z nim kontaktu bo sznaucer byl u mnie na tymczasie i swoim naprawde agresywnym zachowaniem zdenerwowal az tak Delte,ze pokazywala zeby ale nie warczala ani nic;) Wiq tez jedz na zlot z psami czy bez psow,jesli maja tendencje do zrobienia innnym psom krzywdy:cool3:. Ja pozniej dokupie moze druga nimfe dla mojej ale juz z domowej hodowli;) Quote
:: FiGa :: Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 hahaha :roflt: To zdjęcie mnie powaliło :roflt: Quote
KaRa_ Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Wzieło mnie ostatnio na wspominki:evil_lol: swieta trojca kapiel moich trzech aligatorów:evil_lol: Spike Quote
KaRa_ Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Alez ta moja galerie zaniedbuje przez ta mature...ale coz trzeba sie uczyc...dzis mialam ustny polski, wczoraj zaczelam sie uczyc ok 17 na prezentacje ktora dopiero co stworzylam. stres dzis byl ogromny, trzesly mi sie rece, jakalam sie ale zdobylam wynik jak na mnie bardzo dobry gdyz jestem ogolnie slaba z polskiego;)Uzyskalam 15p na 20:multi: Quote
wiq Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 gratuluję;) a uczyłam się dokładnie tak samo:evil_lol: wieczorem skończyłam pisać tą pracę, prawie...:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Dobra czas na swieze fotki;) Sharon Era i obie panny razem Quote
Asia & Ginger Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 KaRa_TC napisał(a):Sharon Era Ale słodkie mordki. :loveu: :loveu: :loveu: I nawet leżą podobnie. :cool3: Od razu widac, że to rodzinka. :p Quote
KaRa_ Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 asia_pie napisał(a):Ale słodkie mordki. :loveu: :loveu: :loveu: I nawet leżą podobnie. :cool3: Od razu widac, że to rodzina. :p I odrazu widac, ktore bardziej lubi pozowac,a ktore nie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzis bylam we Wroclawiu na pol dnia i jak wrocilam to psy oszalaly na moj widok, bo juz sie przyczaily,ze ciagle z nimi teraz siedze i dluzej niz na 3 ha nigdzie nie wychodze a tu na pol dnia;) Quote
marzenna79 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 swieta trojca Świetne te fotki wspominkowe...:loveu::loveu::loveu: Karolinko gratuluję dobrze zdanych egzaminów.:multi::Rose: Pozdrawiam,:hand: życzę wszystkiego dobrego,:buzi: :calus: dobranoc.:sleep2: Quote
Recommended Posts