Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jaki 3 przedmiot wybrałas i kiedy Piszesz? :razz:

Jak juz urosły Twoje Panny H:-o
Jestem za Charlie! :D
i załatw mu Aniołki! :D

o jej ja to ślepa jestem nie zauwazyłam ze Biologie..:/
kiedy piszesz? :> i wogóle kiedy są egzaminy ustne? :P

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KaRa obyś miała rację, bo szkoda by było takiego pięknego ptaszyska. :loveu:
Cockery to psy na ptactwo, więc na nie są najbardziej napalone ;), ale Ginger lubi też polowac na myszy na polach, o szczurach nic mi nie wiadomo, bo nigdy nie widziałam. :eviltong: Ogólnie to goni wszystko co ucieka na jej widok. :evil_lol:
Poza tym kiedyś znalazłam żółwia i powiedziałam Gingerce, że to jej żołw i ma pilnowac, i ona chodziła za tym żółwiem krok w krok i nikogo do niego nie dopuszczała. :shake: :diabloti: Broniła go bardzo przed obcymi. :evil_lol:
Racja, że "swoim" domownikom Sharon może krzywdy nie robic, ale ogólnie do domów, w których są spaniele nie poleca się żadnego ptactwa, bo nigdy nie wiadomo kiedy się instynkt odezwie. :roll:
A może Sharon nie odziedziczyła instynktu łowieckiego po tatusiu. ;)

Posted

[quote name='Anecioreczek']Jaki 3 przedmiot wybrałas i kiedy Piszesz? :razz:

Jak juz urosły Twoje Panny H:-o
Jestem za Charlie! :D
i załatw mu Aniołki! :D

Biologie no i w piatek pisze, pozniej poniedzialek mam ustny polski, a 25tego mam angielski ustny;). Żałuje,że nie wziełam jeszcze geografii dodatkowo:shake:. Taa panny H rosną szybciutko, a jakie lobuzice sa,ze hoho:evil_lol:. To są typowe szczury z ADHD;).

Głupia mina Sharon

Zabawa

i dwa śpiochy

Posted

Sharon z zabaweczką 'śpi' hehe super :)

No to niewiem czy bedziesz 19-stego..ale My z ZonkOne wpadamy do Poznania 19-stego po Bernarda od Pleiades :P
Wiec gdybyś miała czas to może byś sie w Przewdonika pobawiła i nas po Poznaniu oprowadziła:eviltong:wkońcu mieszkasz Blisko:cool3::multi:
Bo my nigdy w Poznaniu nie byli:lol:

Posted

asia_pie napisał(a):
KaRa obyś miała rację, bo szkoda by było takiego pięknego ptaszyska. :loveu:
Cockery to psy na ptactwo, więc na nie są najbardziej napalone ;), ale Ginger lubi też polowac na myszy na polach, o szczurach nic mi nie wiadomo, bo nigdy nie widziałam. :eviltong: Ogólnie to goni wszystko co ucieka na jej widok. :evil_lol:
Poza tym kiedyś znalazłam żółwia i powiedziałam Gingerce, że to jej żołw i ma pilnowac, i ona chodziła za tym żółwiem krok w krok i nikogo do niego nie dopuszczała. :shake: :diabloti: Broniła go bardzo przed obcymi. :evil_lol:
Racja, że "swoim" domownikom Sharon może krzywdy nie robic, ale ogólnie do domów, w których są spaniele nie poleca się żadnego ptactwa, bo nigdy nie wiadomo kiedy się instynkt odezwie. :roll:
A może Sharon nie odziedziczyła instynktu łowieckiego po tatusiu. ;)

Charakter to ona ma typowego spaniela niestety:shake:. Daje naprawdę często przez to popalić mi.... Spuszczenie jej na spacerze gdzie wiem,że coś może być to liczy się z tym,że wiem,że szybko nie wróci albo jak wróci to z czymś w pysku:shake:. Jedynie po Erze odziedziczyła krótką sierść i troche budowe;). Bo tak to taka spanielowa wredzizna jest:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Anecioreczek napisał(a):
Sharon z zabaweczką 'śpi' hehe super :)

No to niewiem czy bedziesz 19-stego..ale My z ZonkOne wpadamy do Poznania 19-stego po Bernarda od Pleiades :P
Wiec gdybyś miała czas to może byś sie w Przewdonika pobawiła i nas po Poznaniu oprowadziła:eviltong:wkońcu mieszkasz Blisko:cool3::multi:
Bo my nigdy w Poznaniu nie byli:lol:

Ooo Bernard jest sliczny:loveu::loveu::loveu::loveu:A teraz mój wnuczuś w lipcu u Pleiades
będzie rozmnażany:loveu:. Oczywiscie,ze mogę wziełabym swoje szcuzry i bym pokazała:eviltong:chyba,że psa jakiegoś:evil_lol:

Posted

Oczywiście że weźmiesz szczurki!:cool3: w Szczególności Panne Halle bo Ja ją muszeee pogłaskać:cool3:
i Psiurki też możesz :D jeśli wyjdzie wogóle rewelacyjnie to może gdzieś tam w Poznaniu Przenocujemy[Saksana kiedyś nam wspominała że jakby co to do niej na nocke,hehe tylko jeszcze nie dyskutowałam z Nią:shake::lol: a Termin blisko:lol:]

Posted

Anecioreczek napisał(a):
Oczywiście że weźmiesz szczurki!:cool3: w Szczególności Panne Halle bo Ja ją muszeee pogłaskać:cool3:
i Psiurki też możesz :D jeśli wyjdzie wogóle rewelacyjnie to może gdzieś tam w Poznaniu Przenocujemy[Saksana kiedyś nam wspominała że jakby co to do niej na nocke,hehe tylko jeszcze nie dyskutowałam z Nią:shake::lol: a Termin blisko:lol:]

To jakbyscie byli na dłuzej to zapraszam do mnie na jakieś piwko czy coś:cool3:To poznasz całe stado:evil_lol:

Posted

Troche dziś w albumach grzebałam i natkenełam się na stare zdjęcie Delty pokazujące jej drugie oblicze:evil_lol::lol::lol::lol:

Posted

charlie:cool3:
moj brat ma nimfe lutino i rozelle bialolica:cool3:
nazywaja sie: Nimfa i Rozella:lol::lol:

kurde, na zlot sie umawiacie...:roll:

Posted

Asia_pie jaki tam morderca:eviltong:Ale tak szczreze mówiąc by wywołać o niej taki uśmiech to potrzebny jest tylko jeden psiak mały rozszczekany warkotny sznaucerek,ale juz nie ma z nim kontaktu bo sznaucer byl u mnie na tymczasie i swoim naprawde agresywnym zachowaniem zdenerwowal az tak Delte,ze pokazywala zeby ale nie warczala ani nic;)

Wiq tez jedz na zlot z psami czy bez psow,jesli maja tendencje do zrobienia innnym psom krzywdy:cool3:. Ja pozniej dokupie moze druga nimfe dla mojej ale juz z domowej hodowli;)

Posted

Alez ta moja galerie zaniedbuje przez ta mature...ale coz trzeba sie uczyc...dzis mialam ustny polski, wczoraj zaczelam sie uczyc ok 17 na prezentacje ktora dopiero co stworzylam. stres dzis byl ogromny, trzesly mi sie rece, jakalam sie ale zdobylam wynik jak na mnie bardzo dobry gdyz jestem ogolnie slaba z polskiego;)Uzyskalam 15p na 20:multi:

Posted

asia_pie napisał(a):
Ale słodkie mordki. :loveu: :loveu: :loveu:
I nawet leżą podobnie. :cool3:
Od razu widac, że to rodzina. :p

I odrazu widac, ktore bardziej lubi pozowac,a ktore nie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dzis bylam we Wroclawiu na pol dnia i jak wrocilam to psy oszalaly na moj widok, bo juz sie przyczaily,ze ciagle z nimi teraz siedze i dluzej niz na 3 ha nigdzie nie wychodze a tu na pol dnia;)

Posted

swieta trojca

Świetne te fotki wspominkowe...:loveu::loveu::loveu:
Karolinko gratuluję dobrze zdanych egzaminów.:multi:
:Rose:
Pozdrawiam,:hand: życzę wszystkiego dobrego,:buzi: :calus:
dobranoc.:sleep2: