Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justa napisał(a):
każdy ma tyle lat na ile wygląda:cool3:

Jest w tym troche racji:lol: :lol: :lol: chociaż mordy już troche siwe mają:eviltong:

Posted

Zdjecia z spacerku na polanie czyli mniejsce wybiegiwania z mojej miejscowosci psow:evil_lol: Byłam z Deltą, była dogomaniaczka Jureja z Raja, oraz labek Gibon i bokserka Dora;)
Biegi

Delta z Raja bardzo sie dziewczyny lubia

Pileczka

i w sprincie

polowanie na Raje:evil_lol:

Posted

Anecioreczek napisał(a):
jakie cudne fotkiii:loveu:
Poradź Mi...czy oswajanie szczura jest takie trudne? czy tylko Mój Boji sie wszytkiego?:-(

Oswojenie szczura?bardzo łatwe;) nigdy nic na siłe to pierwsza zasada, nie bierze się gop np.na siłe z klatki tylko wystawiasz rękę z jakims smakołykiem i cierpliwie czekasz na ruch szczura;). I jak najwiecej czasu z nim spedzac to jest najwazniejsze;) Ja na moje cale stadko mam jednego tchorzliwego ale nie az tak bardzo;)

Posted

Anecioreczek napisał(a):
Jak ja Mu smakołyk daje na reke...to On podchodzi wącha smakołyk...w pewnym momęcie myk..i smakołyku nima...:shake: zabrał i pobiegł do domku..:shake:

Również proponuje wziąść kolege dla niego ale oswojonego i przyjaznego;) Ale to skad go bralas,ze on taki strachliwy jest?

Posted

niewiem..mama go przyniosła od koleżanki podobno...
a teraz boje sie że sie pogryzą bo on już troche rosnie..

zaczoł wybrzydzać:/
mama kupiła jedzenie nowe[Animals]..bo sie skończyło tamto (Vitapol), i zaczoł wybrzydzac..wyrzuca wszytko z miski za klatke i wsyztko na podłoge :shake:

Posted

Anecioreczek napisał(a):
niewiem..mama go przyniosła od koleżanki podobno...
a teraz boje sie że sie pogryzą bo on już troche rosnie..

zaczoł wybrzydzać:/
mama kupiła jedzenie nowe[Animals]..bo sie skończyło tamto (Vitapol), i zaczoł wybrzydzac..wyrzuca wszytko z miski za klatke i wsyztko na podłoge :shake:

Animalsa to radze odrazu do kosza wywalic:shake: pelno w nim robactwa i jakis jajeczek:shake: Ja osobiscie radze podwanie Megan badz Vitakrafta;).

Posted

[quote name='KaRa_TC']No niestety smyczka musiala byc;) A moj dom juz opuscilo 5szczurkow, jutro kolejne 3 i tak powoli sie rozjezdzaja:shake::razz:o rany tak zybko .....daj foteczkę urośniętych szczureczków

Posted

Matura,matura mi sie zbliza wiec ostatnio malo czasu mam na DGM:shake: nawet zeby jakies fotki tutaj wkleic zwierzynca czy napisac co u paczki i u mnie:shake: .
Ale znalazlam czas na piatkowa impreze:evil_lol: jak zawsze w gronie dogomaniakow i nie tylko

Swieta trojca na srodku + gitara to dogomaniacka ekipa:evil_lol:

Piwko

grajek

i zabawy na sniegu:evil_lol:

prosze bez skojarzen

Posted

[quote name='daga10011']lo mamo:-o .rodzilas pozniej i juz wnuki ida,moje wciaz sa w domu moim:-o :lol: .nie dlatego ze nie zamowione,ale dla mnie 8 tygodni to za malo dla molosa:cool1: :roll:
Tak to juz jest, mi nie jest dane nacieszenie sie dzieciakami a szkoda:eviltong: A te rozstania najtrodniejsze bo do kazdego malucha strasznie sie przywiazuje:shake:
A teraz zdjecia maluchow:cool3:
Spike szuka transportu do Gdańska do domku

A tutaj moje dziewczyny, dzis jedna himalayka pojechala do domu wiec juz mi pozostaly wszystkie moje panny;)

Sky

Silje ta co pojechala

Moja Sajra

Posted

[quote name='Nesuniaaa']Szukasz transportu do Gdańska? Mój brat jedzie jutro w okolice poznania i w piątek wraca...
Już się chyba znalazł transport bo maluszek bedzie jechal do warszawy w piatek i z warszawy do gdanska;)

Moja Ercia

i Sharon

A teraz filmik:evil_lol: co niektorzy beda wiedziec kto w nim wystepuje:eviltong: a zabawny :evil_lol: