agabass Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 szczurki malutkie prześliczne no i cieszę się, że studniówka się udała Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Kara ślicznie wyglądałaś na studniówce :) :) :) Quote
anetta Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 No prosze, i tu tez bal :cool3: Zastanawiam sie z jakiego miejsca robione bylo to foto http://i90.photobucket.com/albums/k265/szczury/stu5.jpg :evil_lol: A co u scurkow? Quote
KaRa_ Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='anetta']No prosze, i tu tez bal :cool3: Zastanawiam sie z jakiego miejsca robione bylo to foto http://i90.photobucket.com/albums/k265/szczury/stu5.jpg :evil_lol: A co u scurkow? Bylo robione z balkonu:eviltong: bo oczywiscie ja nie bardzo chcialam tanczyc poloneza :evil_lol: A u szczurkow wszystko ok sa juz duze i strasznie psoca ;) Wstawilabym ich zdjecia ale cos album mi kiepsko dziala i nie bardzo chce wklejac:shake: Ale dam jedno zdjecie wczorajsze mojej staruszki Sabci jak widac udalo mi sie ją troche odchudzic:multi: Quote
anetta Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 To fajna sale mieliscie, z balkoniem, no no :cool3::cool3: Sabcia slicznie sie wystawila :loveu: Quote
KaRa_ Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 anetta napisał(a):To fajna sale mieliscie, z balkoniem, no no :cool3::cool3: Sabcia slicznie sie wystawila :loveu: Bardzo fajna sale mielismy, naprawde piekna i duuuza;) Quote
KaRa_ Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Spike w tym roku stuknie mu 8 lat:crazyeye: Ochroniaze:evil_lol: a teraz maluszki moje kochane:loveu: podczas sniadanka czyli kaszki Quote
Daga_i_Oskar Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Qrcze Te Twoje maluszki to maja full wypas - kaszka mmm a o jakim smaku :eviltong: Quote
KaRa_ Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Qrcze Te Twoje maluszki to maja full wypas - kaszka mmm a o jakim smaku :eviltong: Owoce lesne:razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='KaRa_TC']Owoce lesne:razz: To ja tez kcem :eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Nie no, obrońcy pierwsza klasa :) A szczurki jakie już duże :crazyeye: Już futerka nabrały, świetnie teraz wyglądają :) Kiedy powędrują do nowych domków? Nie włażą dupkami do śniadanka? :cool3: Quote
KaRa_ Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Nie no, obrońcy pierwsza klasa :) A szczurki jakie już duże :crazyeye: Już futerka nabrały, świetnie teraz wyglądają :) Kiedy powędrują do nowych domków? Nie włażą dupkami do śniadanka? :cool3: Do nowych domu ostatni tydzien stycznia moga juz jechac;) A dupkami nie wchodza do sniadanka nadzwyczaj czyste sa jesli chodzi o posilki:evil_lol: a jak mordki wybrudza to zawsze rodzenstwo umyje:cool3: Quote
milena182 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 wygladaja jak male myszki:lol::loveu: Quote
eria Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 śliczne są , ale nie sądziłam że małe szczurki mogą być z dorosłymi szczurami w jednej klatce. Bo ten czarno-biały to nie tatuś ? Quote
KaRa_ Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 eria napisał(a):śliczne są , ale nie sądziłam że małe szczurki mogą być z dorosłymi szczurami w jednej klatce. Bo ten czarno-biały to nie tatuś ? Ten kaptur to ciocia podszywana:cool3: A one już nie takie małe są wiec spokojnie mogą być z mamusia i ciocią;) Quote
Alicja Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 ;)ale restauracyjka ...aż mi smaka na kaszkę zrobiłaś:oops: Quote
KaRa_ Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Ostatnio byłam na spacerku z Jureją i jej Rają;) Delta dziewczyny Raja Dwa szalence no rzuc wkoncu ta pilke i kapiel:evil_lol: i Raja Quote
Magda Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='KaRa_TC'] Ha ha ha...a to co, w domu wody zabraklo?:evil_lol::evil_lol: A maluszki rosna jak na drozdzach:loveu: Quote
KaRa_ Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Magda_Miki napisał(a):Ha ha ha...a to co, w domu wody zabraklo?:evil_lol::evil_lol: A maluszki rosna jak na drozdzach:loveu: Deszczowka najlepsza;) A maluszki faktycznie rosna jak na drozdzach az mi sie wydaje ze za szybko, bo nie moge sie nimi nacieszyc;) Quote
KaRa_ Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Sherry,Severius,Sky,Samuel i Sajra rozchodzimy sie;) kto pierwszy do cioci Quote
anetta Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Jak kolorowo http://i90.photobucket.com/albums/k265/szczury/psy/stum1.jpg :loveu: Te trzy ostanie foty sa swietne! :lol: http://i90.photobucket.com/albums/k265/szczury/spo2.jpg puci, puci, kazdy w innym kierunku :loveu: A do cioteczki jak zasuwaja :lol::lol: Slodkie to jest. Quote
wiq Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Delta sie moczy jak rasowy flat:evil_lol: A szczurki.. juz tak cudnie kosmate..:loveu::loveu: Quote
eria Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 o zgrozo...............jak dobrze że moje tak nie robią..... a czemu Delta jest na smyczy ciągle? :roll: maluszki coraz piękniejsze, które zostają u Ciebie ? Quote
Tina.Sara Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 hej!!! fotki :loveu: dawno tu nie byłam :( Quote
Recommended Posts