Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o qter, umarlam:loveu::loveu:
nie wiedzialam, ze masz az takie bogactwo kolorow w tym gniezdzie:cool3: myslalam, ze czarne, biale i popielate;)

Posted

Wiesz kara jak moja Pani Bobinson(myszka)urodzila pierwsze mlode to wyczytalam ze nie wolno ich dotykac przez dlugi czas juz nie pamietam ile to tyg a ty swoje tak od malego bierzesz ja bym sie bala ze mama je odzuci jak poczuje od nich moj zpach mimo ze byla ze mna bardzo zwiazana.ty sie nie balas?wiem ze szczury i myszy zasadniczo sie roznia no ale cos tam wspolnego maja;)

Posted

milena182 napisał(a):
Wiesz kara jak moja Pani Bobinson(myszka)urodzila pierwsze mlode to wyczytalam ze nie wolno ich dotykac przez dlugi czas juz nie pamietam ile to tyg a ty swoje tak od malego bierzesz ja bym sie bala ze mama je odzuci jak poczuje od nich moj zpach mimo ze byla ze mna bardzo zwiazana.ty sie nie balas?wiem ze szczury i myszy zasadniczo sie roznia no ale cos tam wspolnego maja;)

To też zalezy od szczura;) Widać kiedy szczur ufa człowiekowi a kiedy nie. Ja wziełam gdy zobaczyłam,że pozwala mi trzymać rękę w gniezdzie pierwszego dnia przed wzięciem ich na ręce optarłam ręce w żwirek i jej szmatki by był jej zapach,a pozniej bez tego jak zauważyłam,że nie protestuje;) . I jak widać wszytko jest OK.
A pochwale się,że wczoraj maluszki spróbowały bułeczki a furore zrobiła kasza,której im troszke ugotowałam;)

Posted

Mimo ze mam mega doła i nie pisze w galeriach to tu wyjatkowo nie moglam sie powstrzymac przed napisanem. Te dzieciaczki sa takie rozkoszne i te ich duze uszka :loveu: Mozna sie zakochac...a zwlaszcza w tych szarych.
Fajnie ze dwie dziewuszki zostaja u Ciebie, bedziemy mogli sledzic jak sie rozwijaja.

Posted

Wczoraj mialam studniowke i bawilam sie rewelacyjnie ;) Wstawie kilka fotek z tejze imprezy;)
taki fryz mialam:lol:

tutaj z znajomymi

a tutaj polonez

Posted

milena182 napisał(a):
czy studniowki zawsze sa w sobote?

Wszystko zależy od szkoły.. Przeważnie sąw piątki i soboty, ale zdaża sie nawet w środku tygodnia:)

Witaj Kara:)! Już dawno zaglądam do Twojej galerii, ale jakoś nigdy nie pisałam:)
Ahh mnie za tydzień czeka studniówka chłopaka, a moja dopiero za rok, ale za to na promie :loveu:

Napisz jak sie bawiłaś:)
W ogóle jestem ciekawa jaka "moda" u Ciebie na studniówce panowała? Jaką miałaś suknie?

Posted

Studniowka byla swietna;) Na szczescie nie bylo jakiegos wielkoego pijanstwa, wszyscy pili z rozsadkiem,ze bylo milo;) Kreacje ludzie mieli najrozniejsze:lol: a muzykie mielismy swietna raz szybkie,raz wolne kawalki;)