dbsst Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 oj ale mam ochote wlasnie taraz na truskawki mniaaaaaaam Quote
arima Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Pikny ten nochal :P brązowiutki jak u mojego Bonusia :D Quote
KaRa_ Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 dbsst napisał(a):oj ale mam ochote wlasnie taraz na truskawki mniaaaaaaam a ja już się przejadłam truskaweczkami :wink: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):oj ale mam ochote wlasnie taraz na truskawki mniaaaaaaam a ja już się przejadłam truskaweczkami :wink: mam nadzieje ze cosik dla mnie ta tych krzaczkach zostalo :D Quote
arima Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 A ja jeszcze nie spróbowalam nawet truskaweczek :-? Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 arima napisał(a):A ja jeszcze nie spróbowalam nawet truskaweczek :-? no cos Ty ja juz jestem na odwyku od dwoch dni bo ostatnio jak sie rozpedzilam to z sitkiem zjadlam ;) :lol: Quote
daga10011 Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 a u nas truskawki leza i gnija :-? ...corka namawia na kupno-potem nie zjada,TZ nie przepada a ja zjem 2 i mam dosc :roll: Quote
KaRa_ Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Coś zatruskawił mi się temat :lol: a ja nie mam nowych zdjęć :( Quote
daga10011 Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 gdzie ty sie podziewasz ostatnio???????? :-? i jeszcze fotek nie ma :( Quote
dbsst Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Kara co Ty ostatnio robisz ze Cie nie ma i nie ma :evilbat: Quote
Alicja Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 daga10011 napisał(a):koniec roku szkolnego :cry:no to koniec roku a nie koniec Kary :-? no nie :wink: Quote
dbsst Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):daga10011 napisał(a):koniec roku szkolnego :cry:no to koniec roku a nie koniec Kary :-? no nie :wink: a moze Kara ma wazniejsze spotkania 8) no wiecie Quote
Alicja Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):daga10011 napisał(a):koniec roku szkolnego :cry:no to koniec roku a nie koniec Kary :-? no nie :wink: a moze Kara ma wazniejsze spotkania 8) no wieciepojedziesz , sprawdzisz i dasz znać :wink: Quote
Koma Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 e tam, cieplutko sie robi, pewnie dziewczyna jakiegoś kolesia wychaczyła :lol: i dlatego Dogo zaniedbuje :D Quote
dbsst Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):daga10011 napisał(a):koniec roku szkolnego :cry:no to koniec roku a nie koniec Kary :-? no nie :wink: a moze Kara ma wazniejsze spotkania 8) no wieciepojedziesz , sprawdzisz i dasz znać :wink: tak jest zloze oficjalny donos :lol: Quote
KaRa_ Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 Ale mnie tu obgadujecie :lol: To już się usprawiedliwiam czemu mnie nie było : po pierwsze internet się zepsół , po drugie komputer się zepsół, po trzecie koniec roku szkolnego i musiałam codziennie się duuużo uczyć :-? A żadnych kolesi nie było :wink: Quote
dbsst Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 KaRa_TC napisał(a):Ale mnie tu obgadujecie :lol: To już się usprawiedliwiam czemu mnie nie było : po pierwsze internet się zepsół , po drugie komputer się zepsół, po trzecie koniec roku szkolnego i musiałam codziennie się duuużo uczyć :-? A żadnych kolesi nie było :wink: dobra dobra to ja sobie pozwole przetlumaczyc Po pierwsze Olek po drugie Bartek Po trzecie Adam wszystkie imona wymyslilam ;) ale chodzi o sens czyli Kara ma nas w...........klawiaturze i nawet nie kce opowiedziec jak na tych randkach bylo 8) Quote
KaRa_ Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Ale mnie tu obgadujecie :lol: To już się usprawiedliwiam czemu mnie nie było : po pierwsze internet się zepsół , po drugie komputer się zepsół, po trzecie koniec roku szkolnego i musiałam codziennie się duuużo uczyć :-? A żadnych kolesi nie było :wink: dobra dobra to ja sobie pozwole przetlumaczyc Po pierwsze Olek po drugie Bartek Po trzecie Adam wszystkie imona wymyslilam ;) ale chodzi o sens czyli Kara ma nas w...........klawiaturze i nawet nie kce opowiedziec jak na tych randkach bylo 8) Haha dobrze by było :lol: Mnie faceci to omijają :lol: :lol: Quote
dbsst Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Ale mnie tu obgadujecie :lol: To już się usprawiedliwiam czemu mnie nie było : po pierwsze internet się zepsół , po drugie komputer się zepsół, po trzecie koniec roku szkolnego i musiałam codziennie się duuużo uczyć :-? A żadnych kolesi nie było :wink: dobra dobra to ja sobie pozwole przetlumaczyc Po pierwsze Olek po drugie Bartek Po trzecie Adam wszystkie imona wymyslilam ;) ale chodzi o sens czyli Kara ma nas w...........klawiaturze i nawet nie kce opowiedziec jak na tych randkach bylo 8) Haha dobrze by było :lol: Mnie faceci to omijają :lol: :lol: hehehehe a swistak siedzi i zawija w te sreberka ;) nie kcesz nam powiedziec to nie Quote
KaRa_ Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Ale mnie tu obgadujecie :lol: To już się usprawiedliwiam czemu mnie nie było : po pierwsze internet się zepsół , po drugie komputer się zepsół, po trzecie koniec roku szkolnego i musiałam codziennie się duuużo uczyć :-? A żadnych kolesi nie było :wink: dobra dobra to ja sobie pozwole przetlumaczyc Po pierwsze Olek po drugie Bartek Po trzecie Adam wszystkie imona wymyslilam ;) ale chodzi o sens czyli Kara ma nas w...........klawiaturze i nawet nie kce opowiedziec jak na tych randkach bylo 8) Haha dobrze by było :lol: Mnie faceci to omijają :lol: :lol: hehehehe a swistak siedzi i zawija w te sreberka ;) nie kcesz nam powiedziec to nie JA bym Wam wszystko powiedziała jakby coś ciekawego się działo :lol: jedynie co się działo ciekawego to zostałam na koniec z histy 5 :lol: Za rodzinne strony :lol: Quote
Recommended Posts