KaRa_ Posted November 11, 2004 Author Posted November 11, 2004 Coś tu ostatnio cicho, więc postanowiłam wkleić jedno zdjęcie Ery i Sharon z jesiennego spaceru Quote
kate_m. Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 O, coś drgnęło w temacie :) Widzę, że mamusia z córusią nieźle się dogadują! Quote
KaRa_ Posted November 24, 2004 Author Posted November 24, 2004 Uwaga,uwaga czas na kilka nowych zdjęć moich czekoladek i nie tylko :wink: Delta na spacerku zaczepiła biedną Czarną: Saba nawet dała się uchwycić :wink: Saba i Spike (albo raczej ich tyłeczki :lol: ) Nie ma to jak biegać i skakać :) Władca tego terenu w całej osobie8) Tak właśnie wygląda kwiorzercza bestja... Cichutko aby nie zbudzić Sharon :wink: Ooo obudziła się Mała sierotka na drodze wielkiego świata :wink: Uśmiech 8) I gdzie ona znów ucieka? Widział ktoś Sharon? Latająca Era :wink: Coś nie tak z uszami :lol: C.D.N Quote
souris Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Sharon jest przesliczna, czy ona ma w sobie coś z wyżła i spaniela ...? Cudo ! :angel: :angel: :angel: Quote
kate_m. Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Fajne foty! Szczególnie te wszystkie "w ruchu" no i latające uszy Ery:) Quote
anetta Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 http://img.photobucket.com/albums/v468/sabaera/eralata.jpg Super fotki! :P Quote
KaRa_ Posted November 27, 2004 Author Posted November 27, 2004 Erka na tym zdjęciu wogóle nie dotykała nogami ziemi, bo te trawy takie wysokie były jak dla niej, no i musiała sarne udawać :lol: Quote
KaRa_ Posted November 27, 2004 Author Posted November 27, 2004 Już powoli zima nadchodzi 8) Era i pierwszy śnieg w tym roku (jak nastrojowo ubrana została :lol: ) Quote
anetta Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 a co ona ma? wieczorowa kreacje? :lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 A mi się zdjecia nie otwierają i ich nie widze :( Quote
kate_m. Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 A mnie się wydaje, że ma zamiar wystąpić jako renifer w zaprzęgu św. Mikołaja :D:D:D Quote
KaRa_ Posted December 6, 2004 Author Posted December 6, 2004 Czas na nowe zdjęcia z spacerku :) No dalej pańcia idziemy :wink: Te drzewo jest moje! To się nazywa pole do biegania 8) Ja mam kamień, a córeczka na smyczy :lol: Kamieńa ci nie oddam :wink: Ale ze mnie "wyżeł" :wink: No daj mi kamień! Grrr,wrrr,brrr No rzuć nam, no rzuć! Kto będzie pierwszy? :wink: sarna i zajęc? Mam stojące uszy! Zjem was. Biegniemy do domu? Teraz jest moda na cięte uszy :wink: Gdzie zając? Lepiej uciekaj bo złapię cię. Co teraz porobimy? Uciekam w tych zaroślach straszy! Mój malutki kamyszek :wink: Na leżonco jest lepiej :wink: Pies na trufle? :lol: Śliczna jestem, prawda? Quote
kate_m. Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Ale psiaki mają przestrzeni do wybiegania się :) Śliczne fotki. Quote
KaRa_ Posted December 10, 2004 Author Posted December 10, 2004 Sharon spotkała Szymka 8) Minka Sharon mówi sama za siebie :) Kto kogo zje? Gdzie ten królik uciekł nam pod biurko :wink: Interesująca rozmowa... I gdzie mi uciekli przyjaciele? Ooo :wink: Śpimy razem Szczurek? A wy tam czego? :wink: Moja piłka! Quote
KaRa_ Posted January 2, 2005 Author Posted January 2, 2005 Dziś troche grzebałam w starych albumach i znalazłam stare ale za to fajne fotki moich psiaków :wink: Era i Delta (śmiesznie jej język wyszedł :lol: ) Nie ma to jak niszczenie upraw :wink: Moje kochane oczęta 8) Teraz solówki Spike :wink: On to lubi pozować :) Mój medalista :lol: Sabcia: Sharon jako raczkujący bobas :wink: A na koniec Erka Quote
Weron_ciau Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Mi sie bardzo podobają! ŚWIETNE OPISY przedewszytskim! Super Quote
anetta Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 To ze nie piszemy nir oznacza ze nie podobaja sie nam :wink: Quote
kate_m. Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 A ja dopiero teraz nadrobiłam zaległości w oglądaniu fotek. Śliczne są, zwłaszcza tych "tytułowych" czekoladek :) Quote
KaRa_ Posted January 14, 2005 Author Posted January 14, 2005 Dziś porobiłam czekoladkom duuużo zdjęć :) Specjalnie dobrze psy widać i możecie się przyjrzeć, że to nie są klony :-? Tylko różne od siebie psy bo Saba i Spike są masywne i duże, a Delta mała i lekkiej budowy. Że pyski mają inne, inaczej uszy położone, inna sierść itp :wink: Pierw zacznę od pojedyńczych zdjęć żebyście wiedzeli który pies to który po przedstawieniu 8) Delta w ruchu Delty mordka (spójrzcie jaki ma śniezny nosek :lol: ) Spike w ruchu Mordka Spike Spike widać ma większy nos od delty i bardziej zaokraglony pysk Teraz Sabcia Widać,że ma jakby z boku osadzone uszy I jest dość jasna porównaniem do tamtej dwójki Teraz fotki razem Widać już na zdjęciu każdy ma inny włos Saba lekko kręcony i błyszczący, Delta ma sierść puszystą, a Spike ciemną i sztywną Biegają sobie Co tam ciekawego jest? Zamyślenie czy zapatrzenie się? Ach te ślepia "Wilków" A zębiska mają duże... Te spojrzenie Zapolujemy? Jak widać psy się bardzo różnią :wink: Z Spike to taki marzyciel 8) Saba zapatrzona w smakołyk Na koniec Spike Quote
KaRa_ Posted January 14, 2005 Author Posted January 14, 2005 Erka na łóżku Podlizujemy się 8) Ale trzeba zejść Coś twardo na podłodze Dletego lepiej jest na kocu Quote
KaRa_ Posted January 15, 2005 Author Posted January 15, 2005 Mezo pies mojego sąsiada 8) Niestety musi codzienie przesiedzieć 5godzin na łańcuchu gdy przyjda pracownicy. Ale on ma jak u Pana Boga za piecem u swojego pana :wink: Codzienie spacerek, bieganie po podworku, zabawy z piłką, nie ma dnia bez smaczków. Jest ulubieńcem swojego właściciela :) Quote
kate_m. Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 Ale się czekoladowo zrobiło! Tyyyle fotek, jest co oglądać :) Quote
dbsst Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 a jak do tego slodko nie tylkok ze czekoladowo :D ;) super foty Quote
Recommended Posts