Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KaRa_TC napisał(a):
A to wszystko po sterylizacji, no i zmniejszenia dłuższych spacerków bo klasa maturalna troszkę czasu zabiera:roll:

Hm... ja mojej hodowlanej raczej nie wysterylizuje :evil_lol: Musze znalezc inny sposob na podtuczenie :lol:
A co po maturze, jakie plany?

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Honey napisał(a):
Hm... ja mojej hodowlanej raczej nie wysterylizuje :evil_lol: Musze znalezc inny sposob na podtuczenie :lol:
A co po maturze, jakie plany?

Wlasnie nie bardzo wiem, gdzie isc na studia:roll: :roll: :roll:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
A to wszystko po sterylizacji

Czyli jednak przybieranie na wadze po sterylce się zdarza :roll:

jakie wpatrzone :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Koma napisał(a):
Czyli jednak przybieranie na wadze po sterylce się zdarza :roll:

Turudo mi tak naprawde jednoznacznie stwierdzić,że to po sterylce gdyż przez moją nauke psy maja naprawde skrócone spacery:oops: rano wkolo domu, pozniej ok15 bieganko na polu,a juz wieczorem nie mam czasu isc ich wybiegac bo nauka, i pozniej sie dziwie dlaczego mam dziure w lozku jak ona na mojej kanapie rozladowuje energie:roll:

Posted

A teraz zdjęcia przed minuty:razz:
Buziaczek na cała głowke:roll:

i tak sobie leżały panienki

A tutaj brzuchol Delty oszpecony przez pana weta:mad:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Turudo mi tak naprawde jednoznacznie stwierdzić,że to po sterylce gdyż przez moją nauke psy maja naprawde skrócone spacery:oops: rano wkolo domu, pozniej ok15 bieganko na polu,a juz wieczorem nie mam czasu isc ich wybiegac bo nauka, i pozniej sie dziwie dlaczego mam dziure w lozku jak ona na mojej kanapie rozladowuje energie:roll:

Ja lepiej nie będę pisać ile ruchu ma moja sunia bo wstyd :oops: Jest szalenie żywiołowa, a porządne wybieganie nie zdarza się często, dłuższe spacery ma zwykle tylko w weekendy. Mimo wszystko waży tylko kg więcej od Sharon... no nie wiem co by było po sterylce :roll:

Posted

Szkoda, że moje zwierzaki się tak nie dogadują - no, ale kotka młoda już nie jest...
Więcej fot ślicznej trikolorki proszę - nie ma moim zdaniem ładniej umaszczonych kotów :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Koma napisał(a):
Ja lepiej nie będę pisać ile ruchu ma moja sunia bo wstyd :oops: Jest szalenie żywiołowa, a porządne wybieganie nie zdarza się często, dłuższe spacery ma zwykle tylko w weekendy. Mimo wszystko waży tylko kg więcej od Sharon... no nie wiem co by było po sterylce :roll:

Ja moim Delta,Saba,Spike raz dziennie na pola albo gdzies dalej, a Era i Sharon raz rano,pozniej gdy jestem w szkole moja mama je wypuszcza na godzinke, ja wracam biore na pole, i pod wieczor znow pod pole nie liczac takich 5min spacerkow na siusiu;)

Posted

Bo Ty masz wogóle zupełnie inne możliwości, gdybym miała takie tereny do spacerów (czego okropnie zazdroszczę:p )to pewnie chodzilibyśmy częściej ;) Ciężko jest wybiegać psa w zatłoczonym parku :roll:

Posted

komka zgadzam sie tylko w moim miescie tz osiedlu na kazdym trawniku jest zakaz wprowadzania a jak nie ma to trzeba sprzatac,zeby spuscic psa trzeba albo isc nad wisle(mam 30 min drogi)albo na taki plac ale tam ciagle straz chodzi

Posted

Pyszna szyszunia

no dalej rzucaj

ladne oczka mam

wrr grr

co tam do gory jest

moj wyzelek:evil_lol:

hop

Uśmiech

za wysoko ona skacze,ze ja obcinam:mad: niby taka gruba ale jaka skoczna:roll:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

KaRa jak ty to robisz, że twoje wszystkie psy tak skaczą? Moja to ledwo co przednie łapy do góry uniesie :roll:

rzucam szyszunie:lol: :lol: :lol:

Posted

KaRa_TC; napisał(a):
rzucam szyszunie:lol: :lol: :lol:

Ja to już chyba rzucałam wszystkim co jest możliwe, łacznie z papierkami po czekoladzie :eviltong: i nic! Ty im musisz gdzieś sprężyny instalować! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

milena182 napisał(a):

jakie zeberka czyzby kolejny przypadek ze skura nie nadaza za rezta ciala w biegu?

Co do zeberek to Spike z natury chudy jest i to dlatego sa takie widoczne w biegu:razz: