KaRa_ Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 nathaniel napisał(a):Musi byc u was weoło i głośno,ja czasami mam dwa psy to tłuką sie o wszystko o skarpetke , o buta (który konczy swój żywot) gumowego, o korek od butelki, o butelki, o sznurki, i inne takie. O jedzenie się nie biją, ale zaczepiają się co chwile :roll: To agresja nie jest, taka zabawa , nieco nudna i wkurzajaca dla obserwatorów. Ee wcale głośno nie jest, jakoś tak po cichu się bawią;) A takie zabawy to u nich zadkosc:evil_lol: bo normalnie wolą osobno się bawić, ale gdy jest brzydka pogoda i nie mogą w domu się wyszalec to jedynie wtedy bawia sie razem;) Quote
nathaniel Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 A ja mam dwa psy które są dość szczekliwe w zabawie, Pusia mniej, ale Rambo :roll: Wytrzymać nie można i rozstawia sie psy po kątach :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Sharon jaka mina :evil_lol: :evil_lol: Super te walki. :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 Era czyta sobie czy czasem jej tutaj gdzies nie obgaduje A tu Delta łobuz,straszy pancie Łoże całe moje A ja właśnie pakuje się na zlot! Quote
Alicja Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Era robi włam do kompa:evil_lol: Gdzie scurki?? Quote
KaRa_ Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Gdzie scurki?? Scurki beda jutro bo dzisiaj nie bylo jak po nie jechac;) ale jutro o 12tej je odbieram dlugo to sie nimi nie naciesze niestety bo na te pare dni bede musiala te cudaki zostawic z rodzina:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='KaRa_TC']Scurki beda jutro bo dzisiaj nie bylo jak po nie jechac;) ale jutro o 12tej je odbieram dlugo to sie nimi nie naciesze niestety bo na te pare dni bede musiala te cudaki zostawic z rodzina:evil_lol::razz:tylko pamiętaj dawaj foty przed wyjazdem:p Quote
g_o_n_i_a Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Ożesz... Jaka straszycielka :evil_lol: Karuś, życze super zabawy na Zlocie Dogomaniaków. :calus: Baw sie dobrze razem z Deltuśką. Quote
KaRa_ Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:tylko pamiętaj dawaj foty przed wyjazdem:p Postaram się;) A ponoc z tych moich to niezle pieszczochy sa:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Uuuuuuu jakie aniołki :loveu::loveu: Wyczochrajjj :razz::razz: Quote
bigos Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='KaRa_TC']Era czyta sobie czy czasem jej tutaj gdzies nie obgaduje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Świetne Quote
beria Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='KaRa_TC']Era czyta sobie czy czasem jej tutaj gdzies nie obgaduje I obrabia swoje fotki :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Bonita i Ziko są już u mnie:multi: :multi: :multi: Są cudowne,śliczne i wogole :evil_lol: Chciałam wam zdjecia pokazac ale cos mi album nie chce wkleic:shake: Quote
KaRa_ Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 A teraz przedstawiam Wam Bonite:cool3: A tu Ziko Quote
bigos Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='KaRa_TC']A teraz przedstawiam Wam Bonite:cool3: A tu Ziko Piekne:loveu::loveu::loveu: Do zobaczyska jutro:p:p:p Quote
KaRa_ Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Szczurki już się zaklimatyzowały u mnie;) Wrescie Britain ma kolege do zabaw;) A ja właśnie powoli pakuje się na zlot;) Quote
malawaszka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 noo to gdzie foteczki z zabaw sciurkowych?? :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Scurki :loveu: Kara! Udanego wypoczynku z Deltusią na Zlocie :bye: Quote
beria Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='KaRa_TC']A teraz przedstawiam Wam Bonite:cool3: A tu Ziko Maleństwa śliczne :loveu: Oczka mają jak koraliki :cool3: Quote
KaRa_ Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Jureja napisał(a):I jak z tymi fotkami:cool3: :mad: . Jutro bo już ide odsypiac te niewygodne łoże:multi: Quote
malawaszka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 cześć - miło było Was poznać ;) a zwłaszcza Deltę, która jest super miłym psiakiem :loveu: ;) Quote
KaRa_ Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 malawaszka napisał(a):cześć - miło było Was poznać ;) a zwłaszcza Deltę, która jest super miłym psiakiem :loveu: ;) Nam również miło;) Zawsze mówiłam ,że z niej super miły piesek:p A tak szczerze mówiąc byłam z niej dumna,że taka grzeczna była i nie zwiewała, nie wchodziła w bójki i przylepiała się do każdego;) Quote
Recommended Posts