KaRa_ Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):skombinujesz ;) hehe :lol: Wiesz co wolę jakoś kupioną siatkę niż przez Ciebie splecioną :lol: :lol: :lol: :bigcry: :eviltong: ja bym Ci zaplotla w piekny chinski wzorek :lol: Pewnie jakby Delta nosem dotkła siatki, to już jej nie było bo by się rozpadła :lol: mialaby specjalne WIELKIE dziury ;) Taa i by uciekła :lol: Quote
KaRa_ Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 dbsst napisał(a):do mnie :D haha musiałabyś ją niezle przekupić :lol: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):do mnie :D haha musiałabyś ją niezle przekupić :lol: spoko spoko ja znam juz kilka sztuczek ;) :lol: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 daga10011 napisał(a):a w to wierze :lol: :lol: :lol: hihihihihihihihi :D ;) Quote
olekg89 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 kara kto spi w ten budzie małej???? taka brzydka ta buda jakaś:(( delta to moja ulubienica :D Quote
KaRa_ Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 olekg18 napisał(a):kara kto spi w ten budzie małej???? taka brzydka ta buda jakaś:(( delta to moja ulubienica :D Trudno określić, który śpi w małej budzie no bo żadko który z niej korzysta, najczęściej Saba i Delta razem śpią, Spike sam a ona sobie stoi :-? Albo największa Saba do niej się ładuje :lol: I co,że brzydka? ważne,że one ją lubią szczególnie Saba :wink: bo jako taka mała jest bardzo wytrzymała, bo Saba już dwie bude zepsóła duże... Quote
KaRa_ Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 "Słodka" Sharon pokazuje nieśmiało brzuchol Obrażona na mnie,że jej już nie drapie po brzucholu aż skromnie język mi pokazała :o myślała,że tego nie zobacze :evilbat: Quote
KaRa_ Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 Troche grzebałam znów w starch albumach i troche fajnych fotek znalazła,, mogły być kiedyś na galeri ale wstawie jeszcze raz :wink: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 no nie takie leniuchowanie w srodku dnia :o :lol: Quote
KaRa_ Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 To jeszcze jak Sharon była malutka :) Teraz z niej duża pannica 25czerwca skończy roczek :) Jak piła mleczko mamusi wstydnisia co ta mamusia robi zawstydzacie mnie :oops: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 ja bardzo prosze wolniej rozmawiac :lol: :evilbat: Quote
KaRa_ Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 dbsst napisał(a):ja bardzo prosze wolniej rozmawiac :lol: :evilbat: Haha na tym topiku rozmowy są bardzo wolne :lol: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):ja bardzo prosze wolniej rozmawiac :lol: :evilbat: Haha na tym topiku rozmowy są bardzo wolne :lol: tia ciekawostka przyrodnicza ;) ale co sie dzis na galerii dzieje to jestem w szoku :o Quote
olekg89 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 ja chce czekoladki!!!! :evilbat: mogą być w kojcu ,mogą poza ,ale musza być Quote
KaRa_ Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):ja bardzo prosze wolniej rozmawiac :lol: :evilbat: Haha na tym topiku rozmowy są bardzo wolne :lol: tia ciekawostka przyrodnicza ;) ale co sie dzis na galerii dzieje to jestem w szoku :o jakiej galeri? Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):ja bardzo prosze wolniej rozmawiac :lol: :evilbat: Haha na tym topiku rozmowy są bardzo wolne :lol: tia ciekawostka przyrodnicza ;) ale co sie dzis na galerii dzieje to jestem w szoku :o jakiej galeri? no na str glownej ;) Quote
KaRa_ Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):ja bardzo prosze wolniej rozmawiac :lol: :evilbat: Haha na tym topiku rozmowy są bardzo wolne :lol: tia ciekawostka przyrodnicza ;) ale co sie dzis na galerii dzieje to jestem w szoku :o jakiej galeri? no na str glownej ;) Ja dziś nie myśle, a to jest spowodwoane,że powinnam się teraz bawić w Katowicach Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):[quote name='dbsst']ja bardzo prosze wolniej rozmawiac :lol: :evilbat: Haha na tym topiku rozmowy są bardzo wolne :lol: tia ciekawostka przyrodnicza ;) ale co sie dzis na galerii dzieje to jestem w szoku :o jakiej galeri? no na str glownej ;) Ja dziś nie myśle, a to jest spowodwoane,że powinnam się teraz bawić w Katowicach oj Kara nie marudz mi tu ;) :lol: jeszcze nie jeden koncert Ci przejdzie kolo noska ale i na niejednym bedziesz i zeby kazdy byl taki udany jak moje na ktore udalo mi sie wybrac to nigdy nie bedziesz zalowac tych na ktorych cie nie bylo ;) Quote
Recommended Posts