KaRa_ Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 Jest moja lecz brat ja przekupia;) Quote
Gosiek Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Fajerwerki, śnieg, muzyka, już szampana każdy łyka stary rok się w Nowy zmienia, przeto szczęścia śle życzenia Quote
Agga Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku. Quote
KaRa_ Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 Ech... jest to okropny sylwester co chwile patrze czy bije Erze serce po tym Sedalinie srodku na uspokojenie:placz: :placz: :placz: zero kontaktu z psem... :placz: :placz: :placz: Quote
Koma Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 :o aż tak źle?? ten środek polecił wam wet? pogłaskaj ode mnie Erkę :sad: To faktycznie macie nieciekawy sylwester :shake: Quote
KaRa_ Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 zaba14 napisał(a):I jak Twoje psiaki przezyle Sylwester? taaaa przezyly lecz znow zaczeli szczelac i psy szaleja, Delta spala od 21 do 15 w domu po lekach:crazyeye: A Era to dostala potrojna dawke leku, bo inaczej by sie nie dalo, a Sharon leku nie dostala bo byla zajeta swoim sznurem:lol: A Saba i Spike grzecznie przespaly:cool1: Wieczorem dam zdjecia jak moja mama lezala cala trojka na malej kanapie:cool3: Quote
zaba14 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 He to jakos daliscie radę, mój Miki w sumie się bał (był bez lekow) ale mniej niż zawsze, nawet nie spał w łazience a u mnie w pokoju przy łóżku, nie wiem może on głuchnie? ;) tylko, że gdy lodowka sie otwiera to jest pierwszy :lol: Jamnik sąsiadow był o 24 na dworze i pięknie wojował, szczekał jak oszalały i chciał łapac petardy.. to dopiero pies ;) Quote
KaRa_ Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 To Miki to dzielny pies,ze tak mocno sie nie bal;) A co do jamnikow, to sasiad kiedys mial jamnika i rowniez jego pies chcial atakowac petardy,ze wogole nie bal sie tych hukow itp;) Quote
KaRa_ Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 Tak Delta wyglądała, po paru minutach po podaniu leku... A Era schowala sie pod kominek... Pozniej przenioslam cala trojke na kanape,zeby cieplej mialy i sie wspolnie grzaly a moja mama ich pilnowala A rano Delta caly czas wygladala tak... Quote
Alicja Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Kurcze KaRa ty je w nałóg wpędzisz ;) :lol: Quote
zaba14 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Hihi świetne spiochy ;) Kara, kiedyś wspominałaś, że oddasz któregoś z psów swoim sąsiadom prawda? Quote
KaRa_ Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 zaba14 napisał(a):Hihi świetne spiochy ;) Kara, kiedyś wspominałaś, że oddasz któregoś z psów swoim sąsiadom prawda? Dobrze,że wspomniałaś kiedyś:lol: Sąsiedzi niestety od dłuszego czasu są załamani bo ich ukochanej Deltki nie zostana, a walczą o nią od małej :cool3: Quote
zaba14 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 KaRa_TC napisał(a):Dobrze,że wspomniałaś kiedyś:lol: Sąsiedzi niestety od dłuszego czasu są załamani bo ich ukochanej Deltki nie zostana, a walczą o nią od małej :cool3: A co sie stało? Bo byłaś praktycznie zdecydowana Quote
KaRa_ Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 zaba14 napisał(a):A co sie stało? Bo byłaś praktycznie zdecydowana Jak sie psa tak dlugo trzymalo to sie czlowiek przywiazal, bo mieli ja wziasc gdy byla 5miesiecznym szczeniakiem. No ale zabardzo sie do niej przywiazałam no i teraz za nic bym jej nie oddala Quote
KaRa_ Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Moje czekoladki byly dzis w odwiedzinach u Meza:p cala czworka Saba,Spike i Mezo Spike,Mezo i Delta Tak Delta lubi swojego brata:cool3: Za psiakami widac Meza kojec, moje psiaki zazdroszcza go i tej ladnej budy:lol: Quote
Alicja Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 fiuuu Mezo zabrany gość , kawałek ziemi , własna buda ;) Quote
Recommended Posts