Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ech... jest to okropny sylwester co chwile patrze czy bije Erze serce po tym Sedalinie srodku na uspokojenie:placz: :placz: :placz: zero kontaktu z psem... :placz: :placz: :placz:

Posted

zaba14 napisał(a):
I jak Twoje psiaki przezyle Sylwester?

taaaa przezyly lecz znow zaczeli szczelac i psy szaleja, Delta spala od 21 do 15 w domu po lekach:crazyeye: A Era to dostala potrojna dawke leku, bo inaczej by sie nie dalo, a Sharon leku nie dostala bo byla zajeta swoim sznurem:lol: A Saba i Spike grzecznie przespaly:cool1: Wieczorem dam zdjecia jak moja mama lezala cala trojka na malej kanapie:cool3:

Posted

He to jakos daliscie radę, mój Miki w sumie się bał (był bez lekow) ale mniej niż zawsze, nawet nie spał w łazience a u mnie w pokoju przy łóżku, nie wiem może on głuchnie? ;) tylko, że gdy lodowka sie otwiera to jest pierwszy :lol:
Jamnik sąsiadow był o 24 na dworze i pięknie wojował, szczekał jak oszalały i chciał łapac petardy.. to dopiero pies ;)

Posted

To Miki to dzielny pies,ze tak mocno sie nie bal;)

A co do jamnikow, to sasiad kiedys mial jamnika i rowniez jego pies chcial atakowac petardy,ze wogole nie bal sie tych hukow itp;)

Posted

Tak Delta wyglądała, po paru minutach po podaniu leku...

A Era schowala sie pod kominek...

Pozniej przenioslam cala trojke na kanape,zeby cieplej mialy i sie wspolnie grzaly a moja mama ich pilnowala

A rano Delta caly czas wygladala tak...

Posted

zaba14 napisał(a):
Hihi świetne spiochy ;)

Kara, kiedyś wspominałaś, że oddasz któregoś z psów swoim sąsiadom prawda?

Dobrze,że wspomniałaś kiedyś:lol: Sąsiedzi niestety od dłuszego czasu są załamani bo ich ukochanej Deltki nie zostana, a walczą o nią od małej :cool3:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Dobrze,że wspomniałaś kiedyś:lol: Sąsiedzi niestety od dłuszego czasu są załamani bo ich ukochanej Deltki nie zostana, a walczą o nią od małej :cool3:

A co sie stało? Bo byłaś praktycznie zdecydowana

Posted

zaba14 napisał(a):
A co sie stało? Bo byłaś praktycznie zdecydowana

Jak sie psa tak dlugo trzymalo to sie czlowiek przywiazal, bo mieli ja wziasc gdy byla 5miesiecznym szczeniakiem. No ale zabardzo sie do niej przywiazałam no i teraz za nic bym jej nie oddala

Posted

Moje czekoladki byly dzis w odwiedzinach u Meza:p
cala czworka

Saba,Spike i Mezo

Spike,Mezo i Delta

Tak Delta lubi swojego brata:cool3:

Za psiakami widac Meza kojec, moje psiaki zazdroszcza go i tej ladnej budy:lol: