Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super fotki!
na żywo psiaki są jeszcze piękniejsze:-D
moje maleństwo też wyszło wspaniale:lol:

Całuski dla Spike'a,Saby,Ery,Sharon,Delty,kociaków i szczurków(jak kogoś pominełam to sorry)

Posted

[quote name='Jureja']
Całuski dla Spike'a,Saby,Ery,Sharon,Delty,kociaków i szczurków(jak kogoś pominełam to sorry)

No wiesz co pominełaś królika Szymka, którego mam przecież od Ciebie po części:lol: :lol: :lol: :lol: no i skoczka ale to wybaczam;-)

To koty lubia najbardziej...

co to za gostek nademną?;-)

ale bym mu dał po papie:lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Pika ja kiedyś zrobiłam tak, iż posprzatałam kupki (kilka :lol: ) i piórka zeberki i włożyłam je do gniazdka i to poskutkowało:)
Ja wczoraj ja złapalam w tej klatce :o i ją tam wsadziłam :oops:
ale zaraz wyszla :lol:
Ale dzieki za radę :D
A myslisz, ze ona może zostac sama na 2 dni, jak jej otworze klatkę zaopatrze w wodę i nasypie żarełka po sufit?

Posted

PIKA napisał(a):
Ja wczoraj ja złapalam w tej klatce :o i ją tam wsadziłam :oops:
ale zaraz wyszla :lol:
Ale dzieki za radę :D
A myslisz, ze ona może zostac sama na 2 dni, jak jej otworze klatkę zaopatrze w wodę i nasypie żarełka po sufit?

Pika 2dni może sama zostać przy włączonym cicho radiu, bo zauważyłam,że one lubią dźwieki. Ale 2dni samą ja nie radziłabym zostawiać na całym pokoju, wpadnie za segment albo coś i się nie wydostanie, gdzies się zaplącze... mi kiedys wlasnie wleciala w tycia dziurke za segment i musialam caly rozsuwac,zeby ja ratowac. Lepiej dac jej duzo jedzenia i wody w klatce Ty nie bedziesz sie wtedy martwic,ze cos sie stanie, a ona dwa dni wytrzyma;-)

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Lepiej dac jej duzo jedzenia i wody w klatce Ty nie bedziesz sie wtedy martwic,ze cos sie stanie, a ona dwa dni wytrzyma;-)

Ale ta duża klatka jeszcze nie dotarła :cry: i bedzie siedziała w tej malej :cry:
Ja ja wlasciwie moglabym zabrac, bo jedziemy samochodem, ale wypuścić to jej tam nie będę mogła :roll: więc czy ja wezmę, czy nie wezme to i tak bedzie siedziec w klatce :roll:

A to, ze lubia dxwieki i muzyke to ja tez zauwazyłam :lol: Jak slucham muzyki to Ziuta siada na głośnikach :lol: wręcz bym powiedziala, ze ona jest fanka rocka :o

Posted

Wytrzyma te 2 dni w malutkiej klatce to jest lepsze niż miała by się gdzieś zaklinować,złamać przypadkiem skrzydełko albo coś;-) I nie radziłabym jej nigdze brac zeberki są bardzo strachliwymi ptakami i zmiany otoczenia źle na nie wpływają;-) Zostaw ją w domu w klatce tak będzie najlepiej

Posted

[quote name='Maga100']Pika! Ziutę chcesz zostawić samą, samiusieńką na Święta?? :puppydog:
Biedna malutka Ziutka :puppydog:
no co :roll: to dla niej lepsze niż spacer w zimnie do samochodu, stresująca jazda samochodem i pobyt w nowym miejscu :roll:
ja widze jak ona juz się u nas przyzwyczaila i jak bylo na poczatku a jak jest teraz ;-)

Posted

[quote name='Maga100']Pika! Ziutę chcesz zostawić samą, samiusieńką na Święta?? :puppydog:
Biedna malutka Ziutka :puppydog:

Maga dla Ziuty tak będzie lepiej,zero stresu i wogóle:)

Posted

[quote name='Maga100']Ja wiem, ze będzie dla niej lepiej niż jechać gdzieś w stresie...
ale to nie zmienia , że będzie samiuteńka :-(
;)
Ja nie wiem,czy ona wręcz nie będzie zadowolona :lol:

Posted

Tradycyjnie jak co roku
sypią się życzenia wokół,
większość życzy świąt obfitych
i prezentów znakomitych,
a ja życzę, moi mili,
byście święta te spędzili
tak jak każdy sobie marzy.
Może cicho bez hałasu