Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KaRa_TC']Sluchajcie dostalam zaproszenie do "Rozmow w toku" na temat o "orginalnych" zwierzetach, chca zebym wypowiedziala sie o moich szczurach!

Wow, gratulacje :drinka:
Pójdziesz? 8-)

Posted

[quote name='KaRa_TC']Nie wiem czy pojade, poniewaz boje sie co ludzie beda pozniej o mnie mysleli z mojej szkoly jak np. obejrza to;-)

Akurat co ludzie będą mysleli, jest najmniej ważne 8-)
Ważne, czy ty chcesz 8-)

Guest bernulka
Posted

KaRa_TC napisał(a):
Nie wiem czy pojade, poniewaz boje sie co ludzie beda pozniej o mnie mysleli z mojej szkoly jak np. obejrza to;-)

Jedź koniecznie :)

paździoszki

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Sluchajcie dostalam zaproszenie do "Rozmow w toku" na temat o "orginalnych" zwierzetach, chca zebym wypowiedziala sie o moich szczurach!

Kara, na yorkach 2 osoby pisały ,że do nich też dzwoniono w sprawie tego programu...

Kara, gratuluję ! Napisz co zdecydowałaś;-) :-D

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Sluchajcie dostalam zaproszenie do "Rozmow w toku" na temat o "orginalnych" zwierzetach, chca zebym wypowiedziala sie o moich szczurach!

Super! :D Będziesz sławna 8-)
Właściwie możesz czuć się "wybrana", skoro akurat do Ciebie zadzwonili z zaproszeniem :lol: Nie zastanawiaj się- raz się żyje! Będziemy oglądać! ;)

Posted

Alka i jak ktos z yorkow jedzie?? Bo ja sama nie wiem:-D Fajnie bo w TV bede ale jak mysle sobie,ze bedzie tyle osob to ogladac to pomysla,ze mam cos z glowa;-)

Posted

HAhhaahah no nieee, mistrzostwo z tymi szczurami, zeby tak lezaly jak pod palmami :-o super to wyglada :lol:
A skad oni mieli do Ciebie tel. ze zadzwonili? :-o
Pojedz! pojedz! :angel:

Posted

Ka Ra jedź do tej telewizji , niech wiedzą , że istnieją jeszcze porządni ludzie cop kochają każdego stworka .A tymi ze szkoły to bym się nie przejmowała , bo jeśli będą źle gadać to tylko z zazdrości .Trzymam kciuki za Twoją decyzję ;-)
no i

WESOŁYCH ŚWIĄT

Posted

Z Poznania do Krakowa to kawał drogi,nie miał by mnie kto zawiesc, a sama bym sie bala jechac z szczurami do Krakowa pociagiem;-) Wiec odpusscilam sobie:)

Chesz kawałek ziemniaczka?

Posted

W te święta i dni pełne cudów składamy wszystkim najsedreczniejsze życzenia marzeń spełnienia, radości, uśmiechów i dobroci serca. Pysznego jadła i miłości wiele, niech każdy w ten dzień będzie przyjacielem. I pomyślności w nadchodzącym roku, i ciepła, i życzliwośc, niech to co w nas najlepsze przez cały rok gości.
Aga, Gom i Dabli
:x-mas: