KaRa_ Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Kto ma ładniejsze ząbki? A tu sesja pozowana:cool3: Quote
beria Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 KaRa_TC napisał(a): Płytki są całkiem ładne ;) I wyglądają na maskujące brudki :cool3: Quote
KaRa_ Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 beria napisał(a):Płytki są całkiem ładne ;) I wyglądają na maskujące brudki :cool3: Ja bym powiedziała,że one wyglądają całe na brudne:lol: Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 KaRa_TC napisał(a):Ja bym powiedziała,że one wyglądają całe na brudne:lol:zobaczysz inny efekt będzie ja je położą i będą fygi i cokoły . A ciocię to ja bym obsztorcowała za burkanie na psy:mad: Quote
KaRa_ Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Sabcia Spike I znow Sabunia i Spike Kąpiel:oops: :roll: Pozujemy Quote
Toska1 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Witam serdecznie, jeśli mnie wzrok nie myli Twoje dwie sunie są ozdobą najnowszego "Mojego Psa". Era i Delta w towarzystwie seterki prezentują dumnie swoje imiona w artykule "Od Apsika do Zraza". Gratulacje. Quote
bigos Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Naleśnik w sosie własnym:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Tośka napisał(a):Witam serdecznie, jeśli mnie wzrok nie myli Twoje dwie sunie są ozdobą najnowszego "Mojego Psa". Era i Delta w towarzystwie seterki prezentują dumnie swoje imiona w artykule "Od Apsika do Zraza". Gratulacje. Tak to moje sunie sa, oraz Risa seterka również z dogomanii;) Z tym dumnym prezentowaniem imion to bym nie powiedziala, one wgole nie chcialy pozowac..jak widac Delta w trakcie wstawania, Era gdzies w dal sie patrzy, a Risa ziewa:evil_lol: bigos napisał(a):Naleśnik w sosie własnym:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zaznacze z naleśnik z dodatkiem kakao:evil_lol: A teraz zdjęcia 5 leniuchów na jednej kanapie:evil_lol: i z osobna kotki spacerek Britaina;) Quote
g_o_n_i_a Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Ale ma spacerniak :evil_lol: :evil_lol: Jakie ogrzewanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Wspaniale ze Felcia pojechala do nowego domku :multi: A daleko? :razz: Kolor scian ladnyyy, a nie wiem co Ty chcesz od plytek Twojej mamy, mi sie podobaja :roll:;) A co do cioci, to ja nie wiem, co ona sobie mysli :mad: Nie jest u siebie :mad: Britain dlugo tak siedzial na Sharon?:lol: Quote
KaRa_ Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 anetta napisał(a): Britain dlugo tak siedzial na Sharon?:lol: Z jakąś minute:evil_lol: Quote
Patikujek Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Suuuuper ujęcie pt. "Łapanie much" :evil_lol: Quote
shangri_la Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 no ladnie, ja nie wnikam jak Spike musial wygladac jak wstal :p a tak wogole to jeszcze mam problemy z odroznianiem twoich psiakow , normalnie sa takie podobne (Spike, Saba i Delta) chyba najlepiej mi idzie rozpoznawanie Spike'a bo on chyba jest ciemniejszy :cool3: ,ale jeszcze troche poogladam i pewnie bedzie lepiej pozdrawiam Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 hahaha no nie moge jak się Britek wozi panisko :lol: :lol: :lol: Quote
asiunia Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Hej! Kara musze Ci powiedziec ze szczurkow boje sie strasznie ale na Twoje uwielbiam patrzec:loveu: Quote
anetta Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Z jakąś minute Eeee, panienka Sharon za duzo sobie liczy w takim razie :evil_lol: :roflt: Sharon jakie przerazenie w oczach :roflt: Kotecze, mruuu, zabki i te pazzzurrki :p Quote
KaRa_ Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Zdjecia z wczorajszego spacerku;) Erka samobojczyni stanela na srodku drogi:evil_lol: I ucieczki juz nikt mnie nie goni Sharon i wspólne zdjecia Era,Sharon i Raja I wracamy do domu przed deszczem;) Quote
anetta Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Nieeee, Era, no cos ty, zycie ci nie mile? http://i100.photobucket.com/albums/m27/sabaera11/waarm5-1.jpg Ale super ta "chmurka" :-o Quote
KaRa_ Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Dzisiaj mi fotograf Adam Jastrżebowski przysłał z sesji zdjęciowej do "Mojego Psa";) . Tak wyglądało nasze ustawianie:roll: Ale jak widac lato nie bylo bo psy siedzialy lub robily jak chialy A tu Era między czasie obszczekiwała mnie Quote
Recommended Posts