Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Zwróć uwage,iż Delta ma jakby takie zakola biale na policzku, a Spike nie;)

Ale Spike też ma zakola... Ojej, dalej ich nie umiem rozróżnić :placz:

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

justynia napisał(a):
Ale Spike też ma zakola... Ojej, dalej ich nie umiem rozróżnić :placz:

Spike ma jakby kropeczki tak jak Saba;) Zawsze mozna spojzec pod podwozie i bedzie wszystko jasne:evil_lol:

Era na swoim miejscu przy komputerze

ma dodatkowy dywanik

A taka dłuuuga jest

Posted

Tośka_m napisał(a):

Jaka słodziutka minka :loveu: Muszę przyznać, że Era jest moją ulubienicą w Twojej sforze - uwielbiam takie delikatne panienki :lol:

Ja też się nieśmiało przyznam, że Ercia jest moją ulubienicą :oops: Pewnie dlatego, że tak przypomina Tamę :evil_lol: No i jest taka słodziutka :loveu: A co do rozróżnienia Twoich sobowtórków, to pewnie bym musiała je na żywo zobaczyć :cool3: żeby załapać różnice :evil_lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Brawo:klacz:

Dzięki! Chyba powoli mi się uda nauczyć :multi: Jak jeszcze powiesz, że na banerku trzecia od lewej to Delta, to będę śwętować :evil_lol:

Posted

Czesto odwiedzalam waszą galeryjke ale nie wiedzialam co napisac...powiem tyle psiaki cuuuuudo:loveu: a dla mnie najpiękniejszy jest Spike:loveu::loveu::loveu:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:loveu:Felcia ma przytulankę do snu;)

Niestety już jej nie ma;) a dokładniej Felci u mnie nie ma;) wraz z mamusia pojechaly do nowego domu:multi:

Posted

Ahoj :evil_lol:
Doszly mnie słuchy, ze Felcia z Foksi wyjechały od Ciebie do wspaniałego domku. :loveu: Rodzinka kompletnie zwariowana na punkcie psow, a Foksi i Felcia mają do towarzystwa sunie ciapowatą chow-chow. Gratuluje udanej akcji :multi:
Kara, a boksia jest jeszcze u Ciebie? :cool3:

Witaj Kochanie :iloveyou:

Posted

Ciesze się,że są w tak wspaniałym domu ;-) A ja za nimi tęsknie bo bardzo się do nich przyzwyczaiłam:loveu: A boksia od srody w nowym domku spi:loveu: Uwielbiam jak psiaki odemnie wyjezdzaja do nowych kochajacych domow, a nie do schronisk;-)

A co do moich psow Era i Sharon chodza naburmuszone bo przyjechala ciocia z kuzynem i co chwile narzeka,ze psy na kanapie, pies gryzie tamta i siamto, a pies zerka na stol:angryy: Era juz sie boi do pokoju goscinnego wchodzic, a Sharon warczy na ciocie bo ciagle wyzywa "nie wolno":mad: . A Delta bardzo obrażona bo nie może spać przez to w domu, bo jakby ciocia to zobaczyła to już wogóle by gadała:shake:

Wszędzie są remonty to i ja pokaże swój;) Tak wygląda kuchnia.
Kolor ścian wybierałam oczywiście ja i dlatego jest taki śliczny:cool3:

a tutaj brzydkie płytki wybrane przez moją mame:shake: