KaRa_ Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Żółwie Waran z Komodo i małpki Dwa wielkie i brzydkie zółwie Ary ptaszki Quote
KaRa_ Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Ara Żako Gady malpki i znow gady To już koniec zdjec z zoo:evil_lol: Quote
bigos Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Żniwa pełną parą Zdjęcia z ZOO - piękne:loveu::loveu::loveu: Quote
justynia Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Śliczne kolorki! Tak ładnie dobrane i intensywne :loveu: [quote name='KaRa_TC'] Ary ALe ma pyszne jedzonko! Ciekawe zestawienie: czereśnie (albo wiśnie) i kalafior :evil_lol:[quote name='KaRa_TC'] A to co? Wygląda jak samobójstwo jakiegoś ptaszora- skok głową w dół w przepaść, albo końcowy etap nieudanego lądowania- na główkę :lol:[quote name='KaRa_TC'] Quote
g_o_n_i_a Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Kara, oglądając te fotki aż mi się zachciało odwiedzić jakieś zoo... Tylko gdzie :( Zdjęcia piękne!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Behemot Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Bardzo lubię warany z Komodo (z komodą, jak je nazywam :cool3:). Takie słodkie pieszczoszki :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Era pilnuje snopka:evil_lol: A tak dziewczyny dzisiaj pozowaly Quote
KaRa_ Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Dzisiaj o 6 rano pojecehalam z Deltą i Saba nad jeziorko aby popluskaly sie w wodzie;) Niestety fotki są ciemne, bo nie chcialam isc na glowna plaze gdzie nie ma drzew bo ludzie tam byli, a nie chcialam z psami przeszkadzac wiec poszlismy w miejsca dla lodek w krzakach:evil_lol: Łabedzie nam troszke przeszkadzaly bo nas obserwowaly Delta poraz pierwszy nad jeziorem pływam pozniej byla zmiana Saba musiala poplywac bo sie darla Sabe chcialam spuscic lecz moja mama panikowala,ze poplynie na srodek jeziora za kaczka:shake: Aż się dziwiłam od kiedy tak się martwi:evil_lol: i skok do wody tak sobie plywala... za patyczkiem Saba bardzo lubi tak wejsc do wody,ze my na brzegu mokrzy bylismy bo tak chlapala biegnac do wody Quote
justynia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Och, ile zdjątek! Żniwne i jeziorowe :evil_lol: U Was, w poznańskim, chyba tylko takie wielkie belki robią? Jak wielkie walce. Bo u mnie to małe prostokątne :lol: A psieski sobie popływały... Ładne okolice macie ;) Ps. A jak cycuszek Sharon? Już dobrze? Quote
an3czka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Kara widzę, że wycieczka do Zoo była owocna. Zjdęcia super! Quote
KaRa_ Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Deltka Mam patyk! i znów Sabcia Dalej no rzuc sama glowka szciescliwy pies A na koniec dwa mokre psy:evil_lol: Quote
Jureja Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Dzisiejszy spacer z Melą(ze schroniska);) : Prawda,że piękna:cool3: Quote
KaRa_ Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Dzisiaj przyjechala do mnie sunia na tymczas z schroniska bo w piatek idzie do swojego nowego domu! A sunia jest swietna:loveu: Oto Mela I jak tu sobie poradzic z dwiema lobuzicami Mela wita sie tu nasza wilczyca wita sie z Risa A ta co tu robi Risa nie swiec mi po oczach dwie zazdroscnice trudno uchwycic biegnacego setra:lol: cala trojka Risa i Melka Deltka A tu z Rają Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 ale śliczna Panna Melania :loveu: :loveu: :loveu: i fotki jeziorne śliczne, i żniwne śliczne, i zoo śliczne - a nie masz więcej fotek Żako??? :razz: :razz: :razz: ahhh uwielbiam Żako tylko czemu one są takie drogie :placz: Quote
KaRa_ Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 malawaszka napisał(a):ale śliczna Panna Melania :loveu: :loveu: :loveu: i fotki jeziorne śliczne, i żniwne śliczne, i zoo śliczne - a nie masz więcej fotek Żako??? :razz: :razz: :razz: ahhh uwielbiam Żako tylko czemu one są takie drogie :placz: Oj żako więcej nie mam bo nie chciały ze mną współpracować bo cio chwile się ruszaly:shake: a jedna malo co mi nie nasrala na aparat:angryy: Quote
beria Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='KaRa_TC'] A na koniec dwa mokre psy:evil_lol: Dwa mokre i szczęścliwe psy :loveu: Melania wygląda na bardzo sympatyczną i kontaktową sunię :cool3: Quote
KaRa_ Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Sierpniowy numer "Mojego Psa";) Delta i Era i Risa Jureji Quote
Koma Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Przeglądałam sobie "Mojego Psa" a tam kto? Suczynki z dogo :lol: Nono gratuluję gwiazdom :multi: Quote
KaRa_ Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Koma napisał(a):Przeglądałam sobie "Mojego Psa" a tam kto? Suczynki z dogo :lol: Nono gratuluję gwiazdom :multi: Hehe jesteś już druga osobą co zauwazyła:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 A ja dopiero jutro idę po ,,Mojego psa'' to popatrzę ;) Quote
beria Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Niezłe modelki :loveu: Gratuluję pannom rozpoczęcia kariery w mediach :multi: Quote
KaRa_ Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Ustawienie je do tego zdjecia bylo trudne, bo koncepcji fotografa bylo aby wszystkie siedziely, a tu widac ze Delta akurat wstawala, Risa sie odchylila a Era gdzies nie wiadomo gdzie sie patrzy:shake: Co je ustawilismy to jak sie odsunelismy one juz wstawaly badz wiercily sie...A ta smycz byla schowana za Delta a jak wstala to widac juz ja bylo:shake: i zapomnialam Erze zdjac jedna obroze:evil_lol: Quote
bigos Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='KaRa_TC']Sierpniowy numer "Mojego Psa";) Delta i Era i Risa Jureji O kurka wodna!!!!!!!!!!!!!Dzisiaj lecę do kiosku;):multi::multi::multi: Quote
an3czka Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='bigos']O kurka wodna!!!!!!!!!!!!!Dzisiaj lecę do kiosku;):multi::multi::multi: O kurcze ja też szybko muszę kupić:-o Quote
Recommended Posts