Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczne kolorki! Tak ładnie dobrane i intensywne :loveu:
[quote name='KaRa_TC']
Ary

ALe ma pyszne jedzonko! Ciekawe zestawienie: czereśnie (albo wiśnie) i kalafior :evil_lol:[quote name='KaRa_TC']
A to co? Wygląda jak samobójstwo jakiegoś ptaszora- skok głową w dół w przepaść, albo końcowy etap nieudanego lądowania- na główkę :lol:[quote name='KaRa_TC']

Posted

Dzisiaj o 6 rano pojecehalam z Deltą i Saba nad jeziorko aby popluskaly sie w wodzie;) Niestety fotki są ciemne, bo nie chcialam isc na glowna plaze gdzie nie ma drzew bo ludzie tam byli, a nie chcialam z psami przeszkadzac wiec poszlismy w miejsca dla lodek w krzakach:evil_lol:

Łabedzie nam troszke przeszkadzaly bo nas obserwowaly

Delta poraz pierwszy nad jeziorem

pływam

pozniej byla zmiana Saba musiala poplywac bo sie darla

Sabe chcialam spuscic lecz moja mama panikowala,ze poplynie na srodek jeziora za kaczka:shake: Aż się dziwiłam od kiedy tak się martwi:evil_lol:

i skok do wody

tak sobie plywala...

za patyczkiem

Saba bardzo lubi tak wejsc do wody,ze my na brzegu mokrzy bylismy bo tak chlapala biegnac do wody

Posted

Och, ile zdjątek! Żniwne i jeziorowe :evil_lol: U Was, w poznańskim, chyba tylko takie wielkie belki robią? Jak wielkie walce. Bo u mnie to małe prostokątne :lol: A psieski sobie popływały... Ładne okolice macie ;)
Ps. A jak cycuszek Sharon? Już dobrze?

Posted

Dzisiaj przyjechala do mnie sunia na tymczas z schroniska bo w piatek idzie do swojego nowego domu! A sunia jest swietna:loveu:
Oto Mela

I jak tu sobie poradzic z dwiema lobuzicami

Mela wita sie

tu nasza wilczyca

wita sie z Risa

A ta co tu robi

Risa

nie swiec mi po oczach

dwie zazdroscnice

trudno uchwycic biegnacego setra:lol:

cala trojka

Risa

i Melka

Deltka

A tu z Rają

Posted

ale śliczna Panna Melania :loveu: :loveu: :loveu:

i fotki jeziorne śliczne, i żniwne śliczne, i zoo śliczne - a nie masz więcej fotek Żako??? :razz: :razz: :razz: ahhh uwielbiam Żako tylko czemu one są takie drogie :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
ale śliczna Panna Melania :loveu: :loveu: :loveu:

i fotki jeziorne śliczne, i żniwne śliczne, i zoo śliczne - a nie masz więcej fotek Żako??? :razz: :razz: :razz: ahhh uwielbiam Żako tylko czemu one są takie drogie :placz:

Oj żako więcej nie mam bo nie chciały ze mną współpracować bo cio chwile się ruszaly:shake: a jedna malo co mi nie nasrala na aparat:angryy:

Posted

[quote name='KaRa_TC']
A na koniec dwa mokre psy:evil_lol:

Dwa mokre i szczęścliwe psy :loveu:
Melania wygląda na bardzo sympatyczną i kontaktową sunię :cool3:

Posted

Koma napisał(a):
Przeglądałam sobie "Mojego Psa" a tam kto? Suczynki z dogo :lol:
Nono gratuluję gwiazdom :multi:

Hehe jesteś już druga osobą co zauwazyła:evil_lol:

Posted

Ustawienie je do tego zdjecia bylo trudne, bo koncepcji fotografa bylo aby wszystkie siedziely, a tu widac ze Delta akurat wstawala, Risa sie odchylila a Era gdzies nie wiadomo gdzie sie patrzy:shake: Co je ustawilismy to jak sie odsunelismy one juz wstawaly badz wiercily sie...A ta smycz byla schowana za Delta a jak wstala to widac juz ja bylo:shake: i zapomnialam Erze zdjac jedna obroze:evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC']Sierpniowy numer "Mojego Psa";) Delta i Era i Risa Jureji

O kurka wodna!!!!!!!!!!!!!Dzisiaj lecę do kiosku;):multi::multi::multi: