dbsst Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 :new-bday: :new-bday: :new-bday: :bday: :bday: :tort: :tort: :BIG: :BIG: :BIG: :laola: :laola: :laola: sto milionów lata miliard kostek i bilion miłosci :cunao: :cunao: :cunao: :laola: Quote
arima Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 :cool1: :BIG: :new-bday: :bday: :tort: :BIG: Kara zgłoś tą fote do jakiegoś konkursu albo daj na casting do reklamy pasty do zębów:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 anetta napisał(a):Kara, a co ze szczurkiem?:hmmmm A szczurkiem kombinujemy transport bo albo mi coś nie pasuje albo hodowczyni :lol: A Britain czeka aż uda nam się coś wykombinowac;) anetta napisał(a):Fajna" wlascicielke ma ten sznucer :mad::mad::vamp: Naszczescie dzisiaj pojechal do swojej nowej pani do Zielonej Góry;) Behemot napisał(a):Zdaje się, że to miała być groźna mina, ale ja się mało nie posikałam ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pozwolę sobie nominować do konkursu to drugie zdjęcie, jest wyjątkowo superanckie :lol: Ciesze się,że zdjęcie się spodobało;) Tez ono mi się bardzo podoba, bo Deltunia pokazała swoje śliczne ząbki :evil_lol: Gabryjella napisał(a):Kara jak tam Sharon? Sharon już zdrowiutka i już mi szaleje całe szczęście,że odbyło się bez operacji:razz: Esfera napisał(a):świetne macie te spacerki :cool3: :cool3: To był jedynie spacerek po mojej zarośniętej działce:lol: Jureja napisał(a):Delta robiła świetne miny:lol: :evil_lol: mały sie pewnie od razu uspokoił:cool3: . Ta uspokoił się tak,że mogłaś go pewnie słyszeć u siebie w domu:evil_lol: arima napisał(a):Kara zgłoś tą fote do jakiegoś konkursu albo daj na casting do reklamy pasty do zębów:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Potrzebny byłby sznaucer aby na casting'u znów tak się uśmiechała:evil_lol: A na koniec wszystkim Saba i Spike dziękują za życzenia! Quote
KaRa_ Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 A wczoraj byłam u znajomej na odwiedzinki i oto takiego ala'boksia zobaczyłam;) Ma na imie Speed i imie ma swietnie dobrane:evil_lol: Ale mnie swedzi od tej obroży Ja nic złego nie zrobiłem no pokaz ten aparat Przystojny jestem,prawda? jestem pełnowartościowym facetem Zjem Was oj nie gilgocz mnie tak chowam się aaa ręka mnie atakuje osiołek tak śpie no co chesz/ Quote
malawaszka Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 :loveu: Spóźnione zyczonka dla Saby i Spike'a :oops: :drinking: hahaah uśmiech Saby powalający :evil_lol: użyczę moich sznaucerów żeby to powtórzyć :lol: tylko obawiam się, że Lun mogłaby odwzajemnić z bardzo bliska :evil_lol: amały boksio to nie przypadkiem jakiś mixik z ASTem??? śliczny :loveu: Quote
KaRa_ Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 malawaszka napisał(a)::loveu: Spóźnione zyczonka dla Saby i Spike'a :oops: :drinking: hahaah uśmiech Saby powalający :evil_lol: użyczę moich sznaucerów żeby to powtórzyć :lol: tylko obawiam się, że Lun mogłaby odwzajemnić z bardzo bliska :evil_lol: amały boksio to nie przypadkiem jakiś mixik z ASTem??? śliczny :loveu: To Delci uśmiechy :evil_lol:Sznaucery dobrze wpływają na takie usmieszki śliczne:evil_lol: Wystarczy,że szanucerej jest rozszczekany i warkotny:evil_lol: A Luna podobna wiec by sie nabrala Delta:evil_lol: A boksio kto wie co ma w sobie chociaż kumpela mówiła,że ta babka mówiła,że z bokser z bokserem:roll: Ech i jak tu edukowac ludzi, aby takich kundlikow nie kupili, a ostatnio znajomej jeszcze mowilam jakie sa konsekwenceje tego:shake: Ale udaje mi sie namowic, aby wykastrowala go jak podrosnie;) Quote
dbsst Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='KaRa_TC']A wczoraj byłam u znajomej na odwiedzinki i oto takiego ala'boksia zobaczyłam;) Ma na imie Speed i imie ma swietnie dobrane:evil_lol: Ja nic złego nie zrobiłem no pokaz ten aparat Przystojny jestem,prawda? jestem pełnowartościowym facetem Zjem Was oj nie gilgocz mnie tak aaa ręka mnie atakuje osiołek no co chesz/ psiecież to psięknota na resorach :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: masz rację zakochałam się Quote
malawaszka Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 KaRa_TC napisał(a):To Delci uśmiechy :evil_lol: :oops: ups ale gafa :lol: Quote
anetta Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 A szczurkiem kombinujemy transport bo albo mi coś nie pasuje albo hodowczyni A Britain czeka aż uda nam się coś wykombinowac Aha. A juz myslaam ze cos mnie ominelo :evil_lol: Naszczescie dzisiaj pojechal do swojej nowej pani do Zielonej Góry Niech mu sie dobrze zyje :lilangel: Ten szczenior jest boski :roflt: Quote
shangri_la Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 ratunku gremliny :crazyeye: nie no genialna fota, niedosc ze zebiska pokazane, uszka stoja i do tego ten jezor :cool3: Quote
beria Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [SIZE="5"]Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów !!! :cunao: :tort: :tort: :tort: :BIG: :BIG: :BIG: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :cunao: :tort: :tort: :tort: :BIG: :BIG: :BIG: :new-bday: :new-bday: :new-bday: [quote name='KaRa_TC'] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Ojejcia jaki słodziasty maluszek :loveu: Wszystkiego naj naj dla solenizatnów!! :multi: Ja to wiem kiedy przyjść... :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 Wczoraj na wieczór mi się net zepsół i nie mogłam wejść, ale dzisiaj rano kombinowałam przy tych kablach od internetu i ha udało się!:multi: U nas na wsi zaczeły się żniwa Sharon i Erka A zaraz jade do zoo, popatrzyć jak pewna dogomaniaczka zmaga się z wężami:evil_lol: Quote
Koma Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Aż się wystraszyłam tego uśmiechu :-o genialne fotki! :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Oj żniwa, żniwa... Psy do roboty nawet gonią :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Oj żniwa, żniwa... Psy do roboty nawet gonią :evil_lol: :mad:zatrudnianie nieletnich powinno być karane:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 A wiec byłam dzisiaj w Starym Zoo w Poznaniu;) I zrobiłam duuużo fotek ;) Bo ponad 100:oops: :oops: :oops: Bociek Zebra Żyrafa Śliczny żółwik ptaszysko:evil_lol: kolejne ptaszysko Rózne zabki żółw i rybki zoczami nad woda Quote
malawaszka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 fajoskie fotki :loveu: a czy to nie w Poznańskim Zoo umarła od upału Słonica??? :-( Quote
KaRa_ Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 [quote name='malawaszka']fajoskie fotki :loveu: a czy to nie w Poznańskim Zoo umarła od upału Słonica??? :-( Słonica Kinga umarła pare lat temu ale z tego co ja słyszałam to z starości:-( A od dziecka ja najbardziej lubilam co tydzien chodzilam ja odwiedzac:-( Ale szczerze mówiąc była ona bardzo zaniedbana taka chodzinka:shake: i znów żyrafa lama badz alpaka Quote
KaRa_ Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 mundzak znow bociek konik tak zyrafa pije wode ptasia zagroda I lwica której najbaerdziej mi zal w calym zoo...na tym betonie w malej klatce... kaczucha wilk:evil_lol: zebra kapielisko Quote
malawaszka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 KaRa_TC napisał(a):Słonica Kinga umarła pare lat temu ale z tego co ja słyszałam to z starości:-( no to chyba nie o nią mi chodziło - dziś w tv słyszałam, że w którymś zoo umarła słonica jakoś dzisiaj lub wczoraj:shake: śliczne zdjęcia!!!! zwłaszcza akwariów morskich :loveu: Quote
Recommended Posts