Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaba14 napisał(a):
Hm.. sznaucerek miał zaczekać u weta do powrotu dzieci? :crazyeye:

no a kto miał wyprowadzać psa na spacery z abażurem na głowie??? tylko dzieci....:diabloti:

Posted

shangri_la napisał(a):
a swoja droga to jakie super tereny:lol:

To moje podwórko;)

shangri_la napisał(a):
fajny sznaucerek i jak ochoczo biegnie;) , a jak reaguje na twoja gromadke wesola?

Niestety na moją gromadkie raguje agresja:shake: Wiec musze go izolowac od reszty...I nie tylko na nią, tak mu właścicielka psychike zepsola:shake: .

Posted

[quote name='KaRa_TC']A tak wygląda cała seria uśmiechów Delty

i ten najszczerszy uśmieszek

Uśmiechów? :razz: Ja się jej bojęęęęę!!! Takie zębiska, zmarszczone, brwi, nochal. Nic, tylko wiać trzeba! :scared:

Posted

justynia napisał(a):
Uśmiechów? :razz: Ja się jej bojęęęęę!!! Takie zębiska, zmarszczone, brwi, nochal. Nic, tylko wiać trzeba! :scared:

To są jedynie słodkie uśmieszki do małego sznaucerka:lol: Bez zadnego warkotu ani nic tylko usmieszki;)

Posted

bigos napisał(a):

Ale szczery uśmiech:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jestem ciekawa czy byś tak powiedziała, gdyby sunia zrobiłą to prosto Ci w twarz :cool3: :evil_lol:

Posted

zaba14 napisał(a):
jestem ciekawa czy byś tak powiedziała, gdyby sunia zrobiłą to prosto Ci w twarz :cool3: :evil_lol:

Deltunia dla ludzi to jest wielki lizus, tylko by pchala sie aby ktos ja glaskal i Bigos o tym dobrze wie:lol: .
Delta ma typowe wilcze zachowania czasem jesli chodzi o pokazywanie kiełków

Posted

A dzisiaj ta dwójka ma urodziny Spike 7rodziny, a Sabcia to,ze nie wiem którego się urodziła obchodzi razem z Spike i ona konczy cos ok 10/11lat:multi: :multi: :multi: :BIG: :BIG: :tort::tort: :new-bday: :new-bday:

A tu foteczki z spacerku
Sabunia

Spike,Delta i Saba

kto tam jest?

Saba poraz pierwszy od wielu lat nie zaatakowala obcego psa:multi: :multi: czyli sterylka pomogla!Gorzej z Spike, bo on sobie pod niosem powarkiwał

Mój staruszek Spike

Spike obserwuje obcego

Sabcia z goldenkiem

Gadająca z Deltą

a tak raz Spike zrobił goldenkowi:shake:

C.D.N

Posted

:multi::multi::multi:100 lat dla solenizantów
[SIZE=2];)zdążyłam na imprezkę :multi::multi::multi::tort::tort::BIG::BIG::BIG::knajpa::knajpa::knajpa::cunao::laola::laola::laola:

Posted

Usmiech Delty mnie powalil :crazyeye: Fajnie wyglada :lol::lol:

"Fajna" wlascicielke ma ten sznucer :mad::mad::vamp:

Wszystkiego dobrego dla Saby i Spaik'a :BIG::new-bday::tort::tort:

Kara, a co ze szczurkiem?:hmmmm

Posted

Zdaje się, że to miała być groźna mina, ale ja się mało nie posikałam ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pozwolę sobie nominować do konkursu to drugie zdjęcie, jest wyjątkowo superanckie :lol:

Posted

:new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday:

dla

Posted

[quote name='KaRa_TC']

jakie cudne jęzorki :evil_lol: :loveu:
świetne macie te spacerki :cool3: :cool3:
no i oczywiście wszystkiego naj dla solenizantów !! :cool1: