KaRa_ Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 Wczoraj bylam rano od 6-10 w pracy, pozniej dzwonili,ze mam przyjsc jeszcze na chcwile o piatej, no i przyszlam o 17 a wrocilam do domu o 4 rano:shake: Niech mi teraz ktoś zacznie wyrzucac opakowania po jogurcie firmy Emilk (czy jakos tak:lol: ):diabloti:. A teraz czas na zdjecia;) Taka to milutka dziewczynka ale jak czegos chce to sie denerwuje az jej uszy lataja Quote
Alicja Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 :pa te czego się tak wydziera :evil_lol::evil_lol::evil_lol:do Sopotu jej nie dopuszczą;) Quote
KaRa_ Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pa te czego się tak wydziera :evil_lol::evil_lol::evil_lol:do Sopotu jej nie dopuszczą;) Bo to miałobyć wejście gwiazdy:lol: Quote
tarjaa Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Sliczne psy :) Miec w domu takie Aniołki to chyba cud :) Quote
KaRa_ Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 tarjaa napisał(a):Sliczne psy :) Miec w domu takie Aniołki to chyba cud :) Ja bym ich aniołkami nie nazwała:evil_lol: to istne diabełki:evil_lol: Quote
an3czka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Kara chyba przegapiłam... Jak się skończyła sprawa wtargnięcia do Twojego domu psa i zapłodnienia suni? Quote
KaRa_ Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 an3czka napisał(a):Kara chyba przegapiłam... Jak się skończyła sprawa wtargnięcia do Twojego domu psa i zapłodnienia suni? Tym,że weterynarz dał fikcyjny rachunek za 100zl, i babka mi zaplacila z wieeeelkim oporem bo mowila,ze tyle jedna tableteczka nie kosztuje a ja jej powiedzialam,ze to cala serja zastrzykow wraz z badaniem itp:lol: Ale zapłaciła mi jedynie,że zamiast do domu poszlam do jej sklepu a akurat miala klijentow i bala sie,ze zrobie w sklepie afere;) A Sharon i Era poszly po 2tyg na sterylke;) I w czasie operacji okazalo sie,ze jest wczesnym stadium ciązy. A teraz zła wiadomosc Sharon w ciagu 2dni urusl wielki guz na cycku wielkosci piesci...jest sztywny, twardy. Oby,ze to nie jakis rak:-( :cry: IDziemy dzisiaj do weterynarza... Quote
anetta Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 O matko ;( kiedy te nieszczescia zaczna was omijac szerokiem lukiem?:placz: Co powiedzial wet? Niech mi teraz ktoś zacznie wyrzucac opakowania po jogurcie firmy Emilk (czy jakos tak) rozwin mysl :razz: A wlascicielke :olympic: Quote
KaRa_ Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 Byliśmy z Sharon u pana doktora, i okazalo się,że ma zapalenie gruczołu mlekowego i najlpeiej to nie wyglada dostala antybioty i tabletki jesli nie zmniejszy sie do poniedzialku bedziemy zmuszeni to ciac:-( A tak to wygląda A teraz kilka fotek ze spacerku Delta Delta taka mała a taki olbrzym od niej ucieka i hop Quote
zaba14 Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Trzymam mocniutko, aby guz zszedł i nie byłoby trzeba ciąc :kciuki: Quote
dbsst Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 bidulinka :-( wycałuj ja od cioteczki i od Szpileczki Quote
KaRa_ Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 To trzymajcie wszyscy za nia kciukiaby po antybiotykach zeszlo, bo sie boje o moje malenstwo. Quote
Alicja Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 KaRa będzie ok, antybiotyk pomoże ;)zobaczysz , wymiziaj urwisa;) Quote
an3czka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 KaRa_TC napisał(a):Byliśmy z Sharon u pana doktora, i okazalo się,że ma zapalenie gruczołu mlekowego i najlpeiej to nie wyglada dostala antybioty i tabletki jesli nie zmniejszy sie do poniedzialku bedziemy zmuszeni to ciac:-( A tak to wygląda Biedna Sharon. Wyczochraj ją ode mnie... Quote
KaRa_ Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 Wydaje mi sie ,że po tych antybiotykach przez noc lekko sie zmniejszylo ale wszystko dokladniej w poniedzialek bo idziemy na wizyte czy bedzie potrzeba usuniecia tego czy dalej bedziemy probowac zmniejszac ten obrzek:shake: Ale naszczescie nie boli ja to, bo ma humorek i apetyt;) A jutro ta panienka skonczy 3lata wraz z jej bratem Mezem Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='KaRa_TC']Wydaje mi sie ,że po tych antybiotykach przez noc lekko sie zmniejszylo ale wszystko dokladniej w poniedzialek bo idziemy na wizyte czy bedzie potrzeba usuniecia tego czy dalej bedziemy probowac zmniejszac ten obrzek:shake: Ale naszczescie nie boli ja to, bo ma humorek i apetyt;) A jutro ta panienka skonczy 3lata wraz z jej bratem Mezem ;)no to się impezka szykuje Kara wrzucać Twoje psiaki na molosy;) Quote
KaRa_ Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Kara wrzucać Twoje psiaki na molosy;) A mi jeszcze ten mail nie przyszedl z aktywacja:angryy:. Mogli by ulatwic i "goście" tez mogli pisac, a nie tylko zalogowani:shake: bo to zmniejsza szanse na jedzonko dla psiakow Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 KaRa_TC napisał(a):A mi jeszcze ten mail nie przyszedl z aktywacja:angryy:. Mogli by ulatwic i "goście" tez mogli pisac, a nie tylko zalogowani:shake: bo to zmniejsza szanse na jedzonko dla psiakowto wrzucam twoje psiaki;)łącznie z Mezo czyli sztuk 6 Quote
beria Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='KaRa_TC']Wydaje mi sie ,że po tych antybiotykach przez noc lekko sie zmniejszylo ale wszystko dokladniej w poniedzialek bo idziemy na wizyte czy bedzie potrzeba usuniecia tego czy dalej bedziemy probowac zmniejszac ten obrzek:shake: Ale naszczescie nie boli ja to, bo ma humorek i apetyt;) A jutro ta panienka skonczy 3lata wraz z jej bratem Mezem Ooo, to jutro będzie imprezka urodzinowa :multi: Sharon krótko bierze antybiotyk, najważniejsze że guzek się zmniejsza. Będzie dobrze ;) Quote
KaRa_ Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 Dziekuje Alu,że wstawiłas moje pociechy na molosy nawet o Mezo pamietalas:multi: Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='KaRa_TC']Dziekuje Alu,że wstawiłas moje pociechy na molosy nawet o Mezo pamietalas:multi::pcała przyjemność po mojej stronie;) kurcze ale jeszcze sporo brakuje:placz: Quote
Tośka_m Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Biedna Sharon. Wycałuj ją od cioteczki Tosi :loveu: Chyba naoglądała się zdjęć wściekłego Ozziego :lol: :lol: Quote
beria Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] kurcze ale jeszcze sporo brakuje:placz: Pewnie przez te problemy z zalogowaniem nowe osoby nie mogą głosować i sobie odpuszczają :shake: Quote
Recommended Posts