Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj bylam rano od 6-10 w pracy, pozniej dzwonili,ze mam przyjsc jeszcze na chcwile o piatej, no i przyszlam o 17 a wrocilam do domu o 4 rano:shake: Niech mi teraz ktoś zacznie wyrzucac opakowania po jogurcie firmy Emilk (czy jakos tak:lol: ):diabloti:.

A teraz czas na zdjecia;)
Taka to milutka dziewczynka

ale jak czegos chce to sie denerwuje

az jej uszy lataja

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:pa te czego się tak wydziera :evil_lol::evil_lol::evil_lol:do Sopotu jej nie dopuszczą;)

Bo to miałobyć wejście gwiazdy:lol:

Posted

tarjaa napisał(a):
Sliczne psy :) Miec w domu takie Aniołki to chyba cud :)

Ja bym ich aniołkami nie nazwała:evil_lol: to istne diabełki:evil_lol:

Posted

an3czka napisał(a):
Kara chyba przegapiłam...
Jak się skończyła sprawa wtargnięcia do Twojego domu psa i zapłodnienia suni?

Tym,że weterynarz dał fikcyjny rachunek za 100zl, i babka mi zaplacila z wieeeelkim oporem bo mowila,ze tyle jedna tableteczka nie kosztuje a ja jej powiedzialam,ze to cala serja zastrzykow wraz z badaniem itp:lol: Ale zapłaciła mi jedynie,że zamiast do domu poszlam do jej sklepu a akurat miala klijentow i bala sie,ze zrobie w sklepie afere;) A Sharon i Era poszly po 2tyg na sterylke;) I w czasie operacji okazalo sie,ze jest wczesnym stadium ciązy.
A teraz zła wiadomosc Sharon w ciagu 2dni urusl wielki guz na cycku wielkosci piesci...jest sztywny, twardy. Oby,ze to nie jakis rak:-( :cry: IDziemy dzisiaj do weterynarza...

Posted

O matko ;( kiedy te nieszczescia zaczna was omijac szerokiem lukiem?:placz:
Co powiedzial wet?

Niech mi teraz ktoś zacznie wyrzucac opakowania po jogurcie firmy Emilk (czy jakos tak)

rozwin mysl :razz:

A wlascicielke :olympic:

Posted

Byliśmy z Sharon u pana doktora, i okazalo się,że ma zapalenie gruczołu mlekowego i najlpeiej to nie wyglada dostala antybioty i tabletki jesli nie zmniejszy sie do poniedzialku bedziemy zmuszeni to ciac:-(
A tak to wygląda

A teraz kilka fotek ze spacerku
Delta

Delta taka mała a taki olbrzym od niej ucieka

i hop

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Byliśmy z Sharon u pana doktora, i okazalo się,że ma zapalenie gruczołu mlekowego i najlpeiej to nie wyglada dostala antybioty i tabletki jesli nie zmniejszy sie do poniedzialku bedziemy zmuszeni to ciac:-(
A tak to wygląda

Biedna Sharon. Wyczochraj ją ode mnie...

Posted

Wydaje mi sie ,że po tych antybiotykach przez noc lekko sie zmniejszylo ale wszystko dokladniej w poniedzialek bo idziemy na wizyte czy bedzie potrzeba usuniecia tego czy dalej bedziemy probowac zmniejszac ten obrzek:shake: Ale naszczescie nie boli ja to, bo ma humorek i apetyt;)

A jutro ta panienka skonczy 3lata wraz z jej bratem Mezem

Posted

[quote name='KaRa_TC']Wydaje mi sie ,że po tych antybiotykach przez noc lekko sie zmniejszylo ale wszystko dokladniej w poniedzialek bo idziemy na wizyte czy bedzie potrzeba usuniecia tego czy dalej bedziemy probowac zmniejszac ten obrzek:shake: Ale naszczescie nie boli ja to, bo ma humorek i apetyt;)

;)no to się impezka szykuje

Kara wrzucać Twoje psiaki na molosy;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
Kara wrzucać Twoje psiaki na molosy;)

A mi jeszcze ten mail nie przyszedl z aktywacja:angryy:. Mogli by ulatwic i "goście" tez mogli pisac, a nie tylko zalogowani:shake: bo to zmniejsza szanse na jedzonko dla psiakow

Posted

KaRa_TC napisał(a):
A mi jeszcze ten mail nie przyszedl z aktywacja:angryy:. Mogli by ulatwic i "goście" tez mogli pisac, a nie tylko zalogowani:shake: bo to zmniejsza szanse na jedzonko dla psiakow
to wrzucam twoje psiaki;)łącznie z Mezo czyli sztuk 6

Posted

[quote name='KaRa_TC']Wydaje mi sie ,że po tych antybiotykach przez noc lekko sie zmniejszylo ale wszystko dokladniej w poniedzialek bo idziemy na wizyte czy bedzie potrzeba usuniecia tego czy dalej bedziemy probowac zmniejszac ten obrzek:shake: Ale naszczescie nie boli ja to, bo ma humorek i apetyt;)

Ooo, to jutro będzie imprezka urodzinowa :multi:

Sharon krótko bierze antybiotyk, najważniejsze że guzek się zmniejsza. Będzie dobrze ;)

Posted

[quote name='KaRa_TC']Dziekuje Alu,że wstawiłas moje pociechy na molosy nawet o Mezo pamietalas:multi::pcała przyjemność po mojej stronie;)

kurcze ale jeszcze sporo brakuje:placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

kurcze ale jeszcze sporo brakuje:placz:

Pewnie przez te problemy z zalogowaniem nowe osoby nie mogą głosować i sobie odpuszczają :shake: