KaRa_ Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Takie małe ma Erka naciecie:multi: Biedna Ercia ma uczulenie Quote
bigos Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 KaRa_TC napisał(a):Wrescie:cool3: i koty i psy ach sielanka mozna powieziec:lol:. Ercia Sharon Obie dziewczyny Zaslużony odpoczynek po zabiegu:loveu::loveu::loveu: Proszę wymyziać psinki ode mnie:loveu::loveu::loveu: Quote
AlKil Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 No to za dziewczęta po sterylce i za 400 stronkę... :popcorn::knajpa::popcorn: Quote
KaRa_ Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 U mnie od dwóch dni remont i tak wyglada korytarz + kuchnia i +segment z pokoju:evil_lol: A tak kuchnia:evil_lol: A tak wygląda mój dom od strony ulicy:lol: A to najwazniejszy straznik podowrka a taki zajaczek kolo domu kical A to psy po wczorajszej sterylce Era Sharon Quote
Tośka_m Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 KaRa - no to masz teraz ciekawsze mieszkanie od mojego :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):pomijając remont to macie sielanke ;) Faktycznie sielanka na codzien jest ;) nikt z ulicy nie widzi co robimy w domu i na ogrodzie bo mieszkamy 150metrow od drogi no i naturalny plot mam z drzew:lol: ale i tak musimy sie ogrodzic ale 3000metrow nie latwo ogrodzic:shake: . Quote
malawaszka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 łoohohooo co ja widzę :laola: dziewczynki już ciachnięte :klacz: świetnie!!!! piękne mają malutkie nacięcia :multi: Quote
KaRa_ Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 malawaszka napisał(a):łoohohooo co ja widzę :laola: dziewczynki już ciachnięte :klacz: świetnie!!!! piękne mają malutkie nacięcia :multi: Tez sie z tego ciesze, koniec problemow z cieczkami i uciekaniem w tym czasie, i brudnymi podlogami:evil_lol: :lol: A teraz dam Sabe i Spike bo tych staruszkow cos malo Babcinka i dziadzius Po zrobieniu tego zdjecia wyladowalam z psem na brzuchu:mad: Pozowane Quote
Tośka_m Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Jaki słodki pychol :loveu: Świetne zdjęcie :happy1: Quote
KaRa_ Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Tośka_m napisał(a):Świetne zdjęcie :happy1: No wiadomo,że świetne bo ja je robiłam:evil_lol: Quote
Jureja Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Saba i Spike:multi: jak dawno ich nie widziałam:mad: kiedy idziemy na spacerek z nimi:cool3: ? Quote
KaRa_ Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Jureja napisał(a):Saba i Spike:multi: jak dawno ich nie widziałam:mad: kiedy idziemy na spacerek z nimi:cool3: ? Jak najpredzej:cool3: Saba juz teskni za Toba:razz: Quote
KaRa_ Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Nie lubie dogomaniaków, bo macie psy dlatego pokaze wam jezyk:evil_lol: Halllo jest tu ktoś? Jak pies z kotem Quote
Alicja Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Nie będe faworyzować , bo wszystkie fotki świetne :p Quote
beria Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 KaRa_TC napisał(a): Babcia i dziadziuś :mad: Saba i Spike są w świetnej formie :multi: A to zdjęcie na pewno nie było pozowane :eviltong: No chyba, że znają komendę "daj buzi" :cool3: Quote
justynia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Cześć Kara! Ale się u Was pozmieniało! Panienki straciły co nico :evil_lol:, remont robisz, no i biedny szczurek :shake:... A jakie malutkie cięcia! A ja się ciągle zastanawiam nad ciachnięciem Tamci i ciągle mam wielkie wątpliwości... :cool3: Ech! Quote
an3czka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 KaRa_TC napisał(a):A ja mam trudna decyzje do podjecia czy operwowac moja szczurzyce czy nie:-( Ma ogromnego guza w brzuchu...a szczury nie czesto przezywaja takie operacje bo nie kazdy weterynarz umie podac odpowiednia dawke narkozy:shake:. A Ci co sie na tym znaja maja kolosalne ceny zabiegów:-( . Cały brzuch to guz... Rozsadza jej brzuszek Porównaniu do innego szczura O nie!:bigcry: Quote
Koma Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 KaRa_TC napisał(a):Takie małe ma Erka naciecie:multi: A gdzie to nacięcie? :-o Faktycznie musi być malutkie skoro ciężko zobaczyć :multi: biedna szczurzyca :-( ogromny ten guz :placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Popieram Komę, ja również nacięcia dopatrzeć się nie mogę :-o nawet z lupą ;) A szczurek... faktycznie ciężka sprawa, a czy to czymś spowodowane, czy guz wyskoczył bez ostrzeżenia? Mam nadzieję, że podejmiesz właściwą decyzję... Quote
KaRa_ Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Jak weterynarz dobry to i naciecia male i psy swietnie sie czuja:cool3: A teraz zdjecia z spacerku;) Spike zzzz Jureja Mój skoczek no dalej rzuc kuleczke aa leci mam ja Saba i staruchy razem:evil_lol: Nikt tu mnie nie znajdzie Uśmiech Jeszcze raz Saba Spike monster:diabloti: i hop na pania Quote
Esfera Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 KaRa_TC napisał(a): Spike monster:diabloti: psiak na dwóch łapach ! :evil_lol: na komende tak chodzi ? :diabloti: świetne zdjęcia :loveu: Quote
KaRa_ Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Esfera napisał(a):psiak na dwóch łapach ! :evil_lol: na komende tak chodzi ? :diabloti: świetne zdjęcia :loveu: Wiesz on preferuje chodzenia na dwoch niz na czterech bo taka moda:lol: Quote
Esfera Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 KaRa_TC napisał(a):Wiesz on preferuje chodzenia na dwoch niz na czterech bo taka moda:lol: za niedługo w modzie będzie chodzenie na ogonie :evil_lol: ;) super te zdjęcia normalnie się naoglądać nie mogę :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts