Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KaRa_TC']Teraz dam moj zwierzyniec aby nie czul sie urazony chociaz Sharon jest nizbyt podoba sie jej nowa kolezanka wiec przeniosla sie z zabawkami do szafy:-o
Ale obrażalska :crazyeye::evil_lol:

[quote name='KaRa_TC'] Erka

Ale chudzielec, dobrze, że masz nisko ten balkonik :evil_lol:
[quote name='KaRa_TC']Mycha

Cóż za dostojeństwo... Śliczna damulka! I jaką ma łądną adresówkę![quote name='KaRa_TC']i kociaki Sharon ich tacke rozniosla w kawalki:mad:
... i bidulki muszą z posadzki jeść :lol: To wiaderko, to pewnie ich poidełko :cool3:

Posted

Tośka_m napisał(a):

Bosz... jaka słodziasta minka. I ten uchol :loveu:

raczej ta minka jest zawiedziona widokiem jaki zobaczyła:lol: Pania bawiaca sie z Figusia;)

Posted

[quote name='Tośka_m']Jak mogłaś jej to zrobić. Serce jej pęka :sadCyber:
Ale po chwili już i Ercia była przez pania zabawiana piłeczką;)

Sfinks

I glupolek jeden

Posted

Najświeższe fotki ze wspólnego spaceru:cool3:
Delcia nie chciała sie dziś ruszać więc zdjęć w ruchu nie ma:shake: ale za to jak pozuje:p :loveu: :loveu: :

Posted

[quote name='Esfera']Kara znaleźli zwłoki ? :diabloti: ;)
Zdechłej mrówki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A teraz troszke widoczków

Delta męcząca Rise

tak wariowala

a na koniec moje dwa ulubione zdjecia

Posted

beria napisał(a):

Mieszkasz w ślicznym miejscu, widoczki wspaniałe :loveu:

Niestety coraz mniej tych slicznych pol:shake: bo coraz wiecej osob sie buduje bo moja wioska odrazu graniczy sie z Poznaniem i dzialki bardzo szybko schodza:shake: .

Posted

W sumie nie dziwię się, że inni też chcą zamieszkać poza miastem :roll: Ale pól szkoda :shake: Więcej domów, więcej samochodów i mniej miejsca na spacery :roll:

Posted

Fotki super:loveu: .Kara-musze sie poskarzyc na Kiare:mad: .Wczoraj pol nocy wymiotowala piorami-chyba jakiegos biednego ptaszka skonsumowala:mad: .Jakby malo jadla w domu:roll: -ona zjada 1,5 dawki dziennej na duzego kota:crazyeye: .Balam sie,ze cos jej dolega a tu o 6 rano pazury i zeby na moich palcach od nog i miauki straszne-dawaj jesc babo:crazyeye: .a ja sie szykowalam psychicznie,ze chora i do weta trzeba isc-na szczescie niestrawnosc minela:lol: .Tylko ptaszka szkoda:-( .No i Kiara ukochala sobie jako toalete ogrod naszego sasiada:oops: .Nie dosc,ze sasiad nie znosi naszych psow:roll: to teraz robi zadymy o kota:roll: .A psy latwiej opanowac od kota:roll:

Posted

daga10011 napisał(a):
Fotki super:loveu: .Kara-musze sie poskarzyc na Kiare:mad: .Wczoraj pol nocy wymiotowala piorami-chyba jakiegos biednego ptaszka skonsumowala:mad: .Jakby malo jadla w domu:roll: -ona zjada 1,5 dawki dziennej na duzego kota:crazyeye: .Balam sie,ze cos jej dolega a tu o 6 rano pazury i zeby na moich palcach od nog i miauki straszne-dawaj jesc babo:crazyeye: .a ja sie szykowalam psychicznie,ze chora i do weta trzeba isc-na szczescie niestrawnosc minela:lol: .Tylko ptaszka szkoda:-( .No i Kiara ukochala sobie jako toalete ogrod naszego sasiada:oops: .Nie dosc,ze sasiad nie znosi naszych psow:roll: to teraz robi zadymy o kota:roll: .A psy latwiej opanowac od kota:roll:

Takie już są koty:lol: matka Kiary codziennie przynosi mi na taras zdechłe ptaki bądz myszy:shake: i tego najczesciej nie zjada i musze te trupki biedne sprzatac. Miala dzwoneczek na szyji i to nic nie pomaga ( zgubila go). Kot poluje z instynktu czy jest glodny czy nie. Oj zeby sasiad jej nic nie zrobil za to, ten staruch jeden,że małego kotka sie czepia:angryy:.

Posted

A ja mam trudna decyzje do podjecia czy operwowac moja szczurzyce czy nie:-( Ma ogromnego guza w brzuchu...a szczury nie czesto przezywaja takie operacje bo nie kazdy weterynarz umie podac odpowiednia dawke narkozy:shake:. A Ci co sie na tym znaja maja kolosalne ceny zabiegów:-( .
Cały brzuch to guz...

Rozsadza jej brzuszek

Porównaniu do innego szczura

Posted

:placz: o kurcze ogromny ten guz jest :shake: nie wiem jak to wygląda w środku - czy ten guz jest osobną tkanką czy jest powrastany w narządy? bo jeżeli połączony z innymi narządami to chyba operacja i tak zabije takie malutkie zwierzątko :-( ciężki problem

Posted

malawaszka napisał(a):
:placz: o kurcze ogromny ten guz jest :shake: nie wiem jak to wygląda w środku - czy ten guz jest osobną tkanką czy jest powrastany w narządy? bo jeżeli połączony z innymi narządami to chyba operacja i tak zabije takie malutkie zwierzątko :-( ciężki problem
:shake:no właśnie to co pisze Waszka to prawda .No i czy wet da rade takie małe zwierzątko zoperować :shake:bo wiem ze ci od psów i kotków raczej sie takich spraw nie podejmują :cool3: