Cerber Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Śliczna fotka, śliczne pancie i śliczne psiaki :D A jak się czują Twoje pupilki???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Quote
KaRa_ Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Ciesze sie,ze zdjecia sie podobaja i moja fryzurka:cool3: A teraz zdjecia z zoo:cool3: 2,5godziny po nim chodzilam bo takie ogrooomne jest:lol: konik To chyba pan:oops: kozki:loveu: pieski p. jakies malpy Orzeł Bocian czarny Gąski:loveu: flamingi strusica i moja siostra z swoim chlopakiem taka z niej modelka byla:lol: bociek? Emu Ach ten uśmiech C.D.N Quote
Jureja Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='KaRa_TC']jakies malpy Lemury wari:loveu: Najwspanialsze małpiszony:loveu: A tutaj młody wari: Quote
KaRa_ Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Małpki jajeczko lemury puchacz? tygrysek i moj faworyt wielblad:loveu: ladne zabki mam? uuu mowisz,ze brzydkie? koniki przewlaskiego i znow wielblad bizon losica:lol: C.D.N Quote
Jureja Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='KaRa_TC']Małpki C.D.N Czepiaki!:multi: jak ja się za nimi stęskniłam :p miałam okazje je karmić w zeszłym roku jak byłam wolontariuszem. Quote
KaRa_ Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Ostronos Cejon? Mysza i myszy Ryś jedzacy szczura Pandy male Pantera sniezna Irbis:loveu: Quote
KaRa_ Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Sowa śnieżna Sarna jakas Wyderki:loveu: paw Kangur papuzki i kozy! Quote
g_o_n_i_a Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Kara, szczerze Ci współczuję ostatich wydarzeń. Ach, ci "ludzie"... :( A zdjęcia - cudowne! Koniki :loveu: Wielbłądy :loveu: Śliczne :klacz: Quote
nathaniel Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Dziewczyno chcesz :mad: dlaczego zdjęcie Irbis'a tylko jedno ? :cool3: Quote
KaRa_ Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 nathaniel napisał(a):Dziewczyno chcesz :mad: dlaczego zdjęcie Irbis'a tylko jedno ? :cool3: Bo nie chciały wyjść wiec tylko jedno;) Quote
Marysia_i_gończy Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Dziękuję za spacerek :multi: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Tośka_m Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Ach, te oczy :loveu: Dlaczego ja dopiero teraz trafiłam do Twojej galerii? :oops: Quote
KaRa_ Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Tośka_m napisał(a):Ach, te oczy :loveu: Dlaczego ja dopiero teraz trafiłam do Twojej galerii? :oops: No wlasnie dlaczego:mad: :mad: :mad: Quote
justynia Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 O rany, ale się oczytałam! Horror normalnie jakiś... Dobrze, że wszystko się dobrze skończyło, ale Ci ludzie po prostu to są... Zresztą, bez komentarza! :zly7: Ładną masz fryzurkę Kara, nie mogę porównać z Twoją wcześniejszą, bo nie widziałam, ale jest super! No i zdjątka z zoo też ekstra. Zanim doczytałam, skąd są, myślałam, że na jakąś wycieczkę w ciepłe kraje pojechałaś :evil_lol: Struś i wielbłąd są ekstra, a raczej ich świetne minki :multi: Quote
beria Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Dziękuję za spacerek :multi: Pozdrawiam Marysia i Una Śliczny portrecik :loveu: Quote
Tośka_m Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Śliczna modelka pod obstrzałem zdolnego fotografa, więc portrecik cud miód :loveu: Quote
anetta Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 "Uuuuuuu:cool3:" http://i64.photobucket.com/albums/h180/sabaera10/zoo/zoo30.jpg :lol::lol::lol: Te niby lis z wielkimi jak radary uszami to nie jest Fenek?:razz: Dzieki za wycieczke po ZOO :lol: Ulala, juz widze jakie swietne foty beda ze spacerku :multi: Fryzurke massz swietna, supelnie inna dziewczyna z Ciebie :mdrmed: Bardzo ladnie Ci w niej. Jak sucze? Quote
Tośka_m Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Foty ze spacerku już są TU. Poznaniacy zapraszają serdecznie do kontemplowania zdjęć :lol: Quote
KaRa_ Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 anetta napisał(a):Jak sucze? Sucze dobrze Era i Sharon ida 3 lipca na sterylki:razz: Quote
Tośka_m Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 No to pięknie. Dołączą do Delty. :cool3: A właśnie, jak to się stało, że zdecydowałaś się ją (i teraz resztę) wysterylizować? Oczywiście czyn jest to chwalebny :multi: Quote
KaRa_ Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Tośka_m napisał(a):No to pięknie. Dołączą do Delty. :cool3: A właśnie, jak to się stało, że zdecydowałaś się ją (i teraz resztę) wysterylizować? Oczywiście czyn jest to chwalebny :multi: Dwie wpadki to za dużo i dlatego;) Za dużo psiego nieszczęścia na tym świecie a pozatym psy są zdrowsze ponoć dzięki tym zabiegom i to wlasnie to zdecydowalo,ze trzeba ciachac:cool3: Quote
anetta Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 No to ekstra ze juz niedlugo beda miec ciachanka :grins: Quote
KaRa_ Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Moja ukochana Lawcia zmarła...drodze powrotnej od weterynarza:-( :shake: Quote
anetta Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 O matko....:placz::placz: czy ta choroba caly czas ja przesladowala..?:placz: Jezu, Kara, tak mi przykro.... [']:placz: Quote
Recommended Posts