Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Spacer Delty,Ery i niewidocznej na zdjeciach Sharon

Z Fietstem i Dora

Być może Fiesto u mnie zamieszka na jakies 3miesiace w wakacje, bo jego pan musi wyjechac na ten czas do pracy zagranice w sprawach sluzbowych;) . Ale wszystko zalezy czy zgodzi sie tymi moimi malymi dwoma malpami Sharon i Era i czy nic kota nie zrobi.

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kilka dni mnie nie było na DGM i juz mam zaleglosci, a wszystko przez brata bo zrobil formata i przez to byly problemy z internetem:shake:. Czas na zdjecia:cool3:

Era codziennie razno tak wyglada spod kolderki brata

Sharon jak nigdy nie lubila tej zabawki to nagle polubila jak zobaczyla,ze Delta bawi sie z nia

A teraz moje szczury
Lawa z moja biedna Clio

spacerek po pokoju

A kto to

:oops:

A kuku tutaj jestem

Chce sie ktos poczestowac sa suszone truskawki,banany

A na koniec przejazdzka na psie

Posted

Lawa rośnie w oczach na tych suszonych bananach. Sharon doskonale spisuje się w roli konika :cool3:

[quote name='KaRa_TC']
Lawa z moja biedna Clio

Bardzo podoba mi się pomysł z gałązką w klatce. Szczurki chyba nie tylko się wspinają, ale też ścierają na niej ząbki.

Posted

Dzisiaj Delta przecieła sobie łape na spacerze,ze troszke krwi polecialo:shake: Ale co zrobiła pozniej to myslalam,ze zawalo dostane bo brat zrobil przemeblowanie w pokoju i kanape polozyl pod okno. Oczywiscie okno bylo otwarte a od okna do ziemi podworka sa jakies dwa metry, i chodze sobie po podworku i nagle patrze Sharon lezy sobie na parapecie dlugosci 30cm,a Delta malo co ja nie zrzucila:crazyeye: . Odrazu w domu odsunelismy jakape aby znow cos takiego sie nie zdarzylo:shake:

A teraz zdjecia troche rozmazane ale widac szalenstwa Delty w zbozu

tak sobie skakała

A tak sobie leza teraz psiaki

Posted

Jestem zdenerwowana...Gdy byłam w szkole, moja siostra spuscila Ere bez nadzoru na podworko,ktore jeszcze nie jest ogrodzone... no a Era gdy nie jest pilnowana uwielbia uciekac gdzies na osiedle...no i uciekla malo brakowalo aby wpadla pod samochod...Naszczescie brat wracal do domu i szybko podbiegl i ja zlapal bo Era chciala za jakims obcym psem przebiec przez ulice przed nadjezdzajacym samochodem:shake: :shake: :shake: . Boze ile sie nauwiadamiam mojej rodzine,ze nie maja jej spuszczac na dwor,ze tylko ja moge bo ja upilnuja... Teraz w necie szukam zdjec psiakow potraconych i im pokaze moze zrozumia o co mi chodzi jak przykleje je do drzwi:shake:. Jak mozna isc na latwizne i takl sobie spuscic, przeciez specjalnie kupilam dlugie lancuszki aby jak jest ladna pogoda psy uwizali na dworze,aby posiedzialy na trawniku... Jestem wkurzona, juz wole nie myslec co by sie stalo jakby brata nie bylo, niby samochod wolno jechal ale kto wie czy nastepny szybciej jechal... Cale szczescie,ze we wrzesniu mamy plot robic...

Posted

Ostatnio zauwazyłam fajna górke dla psów do zabawy :lol: ktora sie oczywiscie bardzo psiakom spodobala:cool3:

Wiadomo,kto tu rzadzi:cool3:

biegi z gorki

i na gorke

dwie pupcie:lol:

Troche ciemne zdjecia

A na koniec dla wszystkich fanow Lawci oczywiscie Lawa:lol: Myśle czy zapisac ja na wystawe w Sopocie ale czy ona bedzie miala szanse...

Posted

[quote name='KaRa_TC']brat zrobil przemeblowanie w pokoju i kanape polozyl pod okno. Oczywiscie okno bylo otwarte a od okna do ziemi podworka sa jakies dwa metry, i chodze sobie po podworku i nagle patrze Sharon lezy sobie na parapecie dlugosci 30cm,a Delta malo co ja nie zrzucila:crazyeye: . Odrazu w domu odsunelismy jakape aby znow cos takiego sie nie zdarzylo:shake:

Dobrze,że nic sie nie stało;) .
Jak pięknie wygląda wśród zieleni:p

Posted

[quote name='KaRa_TC']
A na koniec dla wszystkich fanow Lawci oczywiscie Lawa:lol: Myśle czy zapisac ja na wystawe w Sopocie ale czy ona bedzie miala szanse...

Ślicznota!:loveu:

Posted

[quote name='KaRa_TC']

Ale modelka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Dzisiejszy spacer mój i z Rają Jureji;-) i resztą stada

Deltunia

Delta poznaje Rise Jureji

Uszko Raji i Risa

tak sobie siedziala:loveu: