g_o_n_i_a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='KaRa_TC']grodki piasku:lol: :roll: :-o Mozna i tak sie bawic. :evil_lol: Ale okrutny szczur chodzi po Maleństwie. :shake: :evil_lol: Jaka ona maleńka... :loveu: Quote
Alicja Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 :crazyeye:KaRa ile fotek :pi jakie śliczne :multi: Quote
beria Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Dziecku ostatni makaron zwędzić i jeszcze podeptać :-x Quote
KaRa_ Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='beria']Dziecku ostatni makaron zwędzić i jeszcze podeptać :-x Aż maleńka ma łezke w oczu;) A teraz psiuty:cool3: Pilnujemy bramy i reszty podwórka Dwa liniejące samcole Gadająca Delta:cool3: Kąpiel w ten upalny dzień to podstawa:p i zabawa Krówki na pastwisku:cool3: Sabcia Delta Spike tak on linieje;) A takie ała zrobił mu Mezo:mad: dwa samcole razem i odrazu bojka:shake: Dobrze,że mu w oko nie trafił bo byłoby zle Quote
Alka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Super, ile foteczek :multi: ale chłopcy zgodni :loveu::loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 :multi: Cztery Czekoladki!! Piękne zdjęcia :loveu: Quote
anetta Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Wygladaja jak syjamskie blizniaki zrosniete klatami http://i64.photobucket.com/albums/h180/sabaera10/wow/uk4.jpg :lol: Ałaaaa http://i64.photobucket.com/albums/h180/sabaera10/wow/uk8.jpg :shake: Mezo ma u mnie minusa :mad: czemu nie wyszesujesz Spike'a? :diabloti: Quote
bigos Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='KaRa_TC']Aż maleńka ma łezke w oczu;) A teraz psiuty:cool3: Dwa liniejące samcole Ale zgrabne dupki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 oj niedobry Mezo :shake: Weź przeleć Spika szczotką i będzie jak nowy :razz: Quote
KaRa_ Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Czesze Spike lecz po niecalej minucie czesania on zaczyna sie denerwowac, wiec codziennie po kilka klaczkow:lol: i tak wyglada jak wyglada:lol: Quote
KaRa_ Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 A teraz czas na malutką Lawe Gdzie my jesteśmy? Zielono mi Mniam,mniam Quote
Alicja Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 KaRa to jest to twoje Maleństwo :razz: śliczności :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Czyżby Lawcia była na wycieczce? :cool3: Przesłodka. Wygląda na ciekawską :evil_lol: Quote
justynia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Hej ho! Śliczne zdjątka, szkoda, ze nie mam więcej czasu, ale obiecuję nadrobić! No i Twoje szczurzyczka bardzo ładna, śliczny ma kolorek! Uciekam, ale wrócę!!!!!!!!! Quote
KaRa_ Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Ostatnio cos wogole czasu nie mam na DGM:shake: bo tyle mam zajec w szkole na koniec roku:shake: No dobra lecimy z fotkami:cool3: pogłaszcz mnie! dzieki! jeszcze mnie pogłaszcz, dam ci buzi! i przeciąganko Quote
KaRa_ Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 Era i Ruda Spotkanie pierwszego stopnia:roll: Quote
an3czka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='KaRa_TC']A teraz czas na malutką Lawe Gdzie my jesteśmy? Zielono mi Mniam,mniam Jakie kochane szczurusie:loveu: Quote
bigos Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='KaRa_TC']Era i Ruda Spotkanie pierwszego stopnia:roll: Fajna ekipa:loveu::loveu::loveu: Quote
KaRa_ Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 Jak widzicie moja Deltunia umie powalic doga argentynskiego:eviltong: Quote
KaRa_ Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 :lol: Delta,Dora i Wera Psie walki Obie panny rozmyślają jak tu zaczepić Delte Dorcia Cała trójeczka Zakurzony dog argentynski i czas na gonitwy i walki z Wera Sproboj mi tylko uciec hop podgryzamy lapki Prawie dobity dog:lol: Mniam pyszne uszka i odzyl Delta się potkneła o Dore:cool3: Quote
KaRa_ Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 Chciałam wstawić nowe fotki Lawy ale chyba nie wstawie bo prawie nikt Nas nie odwiedza:-( Quote
an3czka Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='KaRa_TC']:lol: Delta,Dora i Wera Psie walki Obie panny rozmyślają jak tu zaczepić Delte Dorcia Cała trójeczka Zakurzony dog argentynski i czas na gonitwy i walki z Wera Sproboj mi tylko uciec hop podgryzamy lapki Prawie dobity dog:lol: Mniam pyszne uszka i odzyl Delta się potkneła o Dore:cool3: Ale szaleją!:multi: Quote
Recommended Posts