KaRa_ Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Nastepnym razem ( o ile bedzie) odrazu dam znak,ze wawce jestem:lol: a tak chodzilam sama na okolo palacu kultury;) Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 KaRa_TC napisał(a):Nastepnym razem ( o ile bedzie) odrazu dam znak,ze wawce jestem:lol: a tak chodzilam sama na okolo palacu kultury;) wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ale jesteś a następny raz MUSI być Quote
anetta Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Ona wyglada jak myszka przez ten kolorek :loveu: sliczna!!! :crazyeye: co to za miejsce? http://i64.photobucket.com/albums/h180/sabaera10/psy/asas1.jpg a fuj Quote
KaRa_ Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='anetta']Ona wyglada jak myszka przez ten kolorek :loveu: sliczna!!! :crazyeye: co to za miejsce? http://i64.photobucket.com/albums/h180/sabaera10/psy/asas1.jpg a fuj To mniejsce to wielki budowane duże oczko wodne u sąsiada, narazie to wielka dziura z wodą, która się psom spodobala:roll: Mezo i Delta A tutaj dół Mezo najwiekszy tchorz i dobrze ale MEzus pozniej tez postanowil wejsc sladami moich psow:shake: Quote
KaRa_ Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Nie nawet plywac w tym nie mogą:lol: one normalnie stoją sobie w tym, jedynie Delta pływa bo mała jest:lol: Quote
KaRa_ Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Mam do Was prozbe pomozcie mi wymyslic jakas nawe hodowli:cool3: Chce założyć własną hodowlę szczurów rodowodowych lecz teraz musze sie zarejestrowac poki nie ma trudnych wymogow, bo jeszcze Stowarzyszenie Hodowców Szczurów Rasowych nie zaoszczylo regulaminow co do hodowli:razz: Najlepiej zeby byla to nazwa dwuczlonowa, nie polska i ktorys wyraz zwiazany z szczurem np. rat, rattery itp... Quote
olekg89 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Rattery team :) albo Dream Rattery team :D wiem beznadziejne :P Quote
marlinzoo Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 jest tu naprawdę dużo fajnych fotek - gratuluje . Quote
g_o_n_i_a Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Mezuś linieje, ale ma gęstą sierść... :o Ona jest po prostu cudna :loveu: Quote
KaRa_ Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Teraz zdjecia mojej modelki Delty Powoli zaczyna tyć:multi: :multi: :multi: chyba karma jej sluzy:multi: A teraz tam dużo fotek zabawy Saby z Mezem Napoczatku Sabunia musi się sama wyszalec Buziak C.D.N Quote
g_o_n_i_a Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Jak sobie Deltunia ślicznie stoi... :loveu: Deltuś, koniecznie jedz dużo! ;) Sabcia szczęśliwa w piaseczku. :evil_lol: No i co Ona wyprawia? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anetta Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Ojjejuuu jaka sliczna ta szczurzyczka :loveu::loveu::loveu: Fajnie zrobilas z ta fota http://i64.photobucket.com/albums/h180/sabaera10/me/z2.jpg :razz: Do wymyslania to ja kiepska jezztem :oops: Quote
Koma Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Ale świetna fotka :lilangel: wygląda jakby była czarno biała tylko trawa zielona :cool3: super ;) Quote
KaRa_ Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Szczurci fotki będą potem, bo nie mam żadnych nowych;) A teraz zdjęcia z wczorajszego spacerku Ery i Sharon bo coś tu mało ich:razz: Lecimy! Era zaczekaj! Pierwsze zetknięcie z wodą:lol: Sharon oczywiście musiała wszystko dokładnie sprawdzić:angryy: łapiemy robale Zimna woda na łączce W wodzie pływa patyk jest mój! po ten juz nie siegne A na koniec ostre chamowania:lol: zakręt pychol w piachu Umięsniona:lol: :cool3: A na koniec zmęczony,brudny pies Quote
beria Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Ale zadarty ogonek :lol: [quote name='KaRa_TC'] A na koniec zmęczony,brudny pies Czyli spacer się udał :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 100% zadowolenia... Brudasek :loveu: Kara, co Ona tak wytrwale lapala na tym piaseczku? :cool3: Quote
bigos Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 W której części Poznania mieszkasz, że tyle zieleni????????? Fotki super:multi::multi::multi: Quote
KaRa_ Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Kara, co Ona tak wytrwale lapala na tym piaseczku? :cool3: grodki piasku:lol: :roll: [quote name='bigos']W której części Poznania mieszkasz, że tyle zieleni????????? Ja mieszkam dwa km od Poznania bo w Skórzewie i tam mam koło domu tyle zieleni:cool3: A teraz zdjęcia Lawy:cool3: Mniam,mniam ale dobry makaronik Ej nie chodz po mnie! buuu ukradłaś mi! Quote
anetta Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Bezowa zaba w wodzie!! http://i64.photobucket.com/albums/h180/sabaera10/me/laka14.jpg :turn-l::turn-l: Jejc, takie malutkie dzieciatko http://i64.photobucket.com/albums/h180/sabaera10/hik4.jpg a uszki jaki ma wielkie iiiiiiiiiiiiiiiiiii :loveu: Moglaby juz nie rosnac, jest taaka pieeekna kruszyneczka :loveu: Quote
an3czka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='KaRa_TC']Mam do Was prozbe pomozcie mi wymyslic jakas nawe hodowli:cool3: Chce założyć własną hodowlę szczurów rodowodowych lecz teraz musze sie zarejestrowac poki nie ma trudnych wymogow, bo jeszcze Stowarzyszenie Hodowców Szczurów Rasowych nie zaoszczylo regulaminow co do hodowli:razz: Najlepiej zeby byla to nazwa dwuczlonowa, nie polska i ktorys wyraz zwiazany z szczurem np. rat, rattery itp... Kara prześliczny!:loveu: Quote
Recommended Posts