bigos Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='an3czka']O jaki słodki widok:loveu:. Chciałaby kiedyś Basco w takiej sytuacji zobaczyć :roll: A ja Bigoska:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Szkoda ze tylko 2 h...A gdzie? :lol: Erka jaka puszysta od razu sie zrobila :loveu: Quote
Honey Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 A kiedy odbierasz swojego szczurka? Jestem ciekawa jaki to bedzie mialo kolor jak dorosnie ;) PS. Dlaczego one są trzymane na szmatkach, a nie np. na trocinach ? Quote
KaRa_ Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Honey napisał(a):A kiedy odbierasz swojego szczurka? Jestem ciekawa jaki to bedzie mialo kolor jak dorosnie ;) PS. Dlaczego one są trzymane na szmatkach, a nie np. na trocinach ? Odbieram w tą sobote;) A na szmatkach były bo tak jest lepiej dla malenstw bo one lubia podjadac trocinki;) Quote
bigos Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Widzę myszki, koty, psiaki...:lol::lol::lol: KaRa_TC ile masz zwierzaków w sumie i jakie???? Quote
KaRa_ Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 bigos napisał(a):Widzę myszki, koty, psiaki...:lol::lol::lol: KaRa_TC ile masz zwierzaków w sumie i jakie???? W smumie to mam za duuużo:oops: 5psow (a moglam miec max 3),3koty, 5szczurów,myszoskoczek,królik, rybka:roll: Quote
bigos Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 No to ładna ekipa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Sharon :lol: :lol: :lol: Głupiutka nakrętke pogryzła:mad: O to ulubione miejsce Ery gdy pani siedzi na DGM:oops: Quote
beria Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='KaRa_TC'] O to ulubione miejsce Ery gdy pani siedzi na DGM:oops: Dziwne :hmmmm: Era woli leżeć obok komputera, zamiast na łóżku :crazyeye: A niedługo będą zdjęcia nowej szczurki :cool3: :sweetCyb: Quote
Honey Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 no własnie... Czekam na zdjęcia szczurzątka ;) Quote
g_o_n_i_a Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Moja mordeczka i nosecek... :loveu: :loveu: Czekamy na zdjęcia szczureczki! :loveu: Quote
KaRa_ Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Jestem wykonczona podroza;) Ale wstawie zdjecia;) jutro rano cos napisze, narazie moge powiedziec,ze jest przeslodka!!! Quote
KaRa_ Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Lawa całą wczorajszą podróż z Warszawy do Poznania przespałą mi w kieszeni od kurtki, bo w klatce nie chciala spac:lol: Jest swietna taka kontaktowna;) Wszedzie wpycha swoj pyszczek:lol: A znią na zdjęciach jest Nova moja druga nowa szczurzyca A teraz Sabula podczas kąpieli, szukająca drewna O chyba coś tu jest Nie podchodcie to moje! lepiej uciekne Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Kara zarabisty masz avantarek czemu nie mówiłaś że do Wawki wpadasz :angryy: Quote
KaRa_ Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 dbsst napisał(a):Kara zarabisty masz avantarek czemu nie mówiłaś że do Wawki wpadasz :angryy: Kiedyś tutaj pisałam:lol: ale krótko byłam bo tylko 2godzinki:cool3: Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 KaRa_TC napisał(a):Kiedyś tutaj pisałam:lol: ale krótko byłam bo tylko 2godzinki:cool3: maupa masz moj tel kom trzeba bylo napisac gdzie jestes wlozylabym buty odrzutowe i juz jestem Quote
KaRa_ Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 dbsst napisał(a):maupa masz moj tel kom trzeba bylo napisac gdzie jestes wlozylabym buty odrzutowe i juz jestem Hihi nie pomyślałam:lol: to chyba przez to,że byłam tak przęjeta maleństwem:loveu: Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 KaRa_TC napisał(a):Hihi nie pomyślałam:lol: to chyba przez to,że byłam tak przęjeta maleństwem:loveu: wiesz co :eviltong: Quote
Recommended Posts