Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:shake::shake::shake::shake:-niedobrze, niedobrze, że psiak chory. Trzymam oczywiście kciuki za szybki powrót do zabaw i hulanek:multi::multi::multi:
Na pocieszenie wstawię kilka fotek w galerii Bigoska z dzisiejszej Cytadeli

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KaRa_TC napisał(a):
W poniedzialek wet powie co dalej zrobimy bo pies marnieje w oczach. Nie chce sie bawic, tylko lezy wpatrzona jakis punkt i popiskuje:shake:

O rany! To niedobrze, koniecznie jedź Kara jutro, a może zmień weta? Bo jak nie wiedzieli, dlaczego Delta kuleje, to jacyś marni :roll: No i że jej się nie poprawia :shake: Może za słaby antybiotyk? Napisz jutro co z Delcią!
Deltunia, zdrowiej psiuńcia szybciutko.

Posted

KaRa :shake: biedna Delta :-( pisz nam koniecznie w poniedziałek co z sunią, mam nadzieje że szybciutko z tego wyjdzie i już niedługo będzie znów biegać po polach :multi:

g_o_n_i_a napisał(a):
I własnie dlatego boję się wterylizowac Azulkę. :-(

ja też :-(

Posted

Z Delta dzisiaj lepiej, bo dwa razy mi na spacerze zwiala :evil_lol: i myk do wody a ja musialam schodzic i ja brac z tej rzeczki:lol: Pozniej bawila sie z psami, ale przesadzila z bieganiem i znow zaczela lekko kulec, ale juz lepiej widac,ze kuracja antybiotykowa zaczyna pomagac ze pobawila sie z psami i do wody wlazla.

Koma i G_o_n_i_a nie bojcie sie;) mimo tego przypadku z Delta nadal mam zamiar sterylizowac Ere i Sharon bo to jest dobra rzecz, tylko niekiedy pies poprostu jest uczulony na szwy jak moja Delta ale wet mowi,ze to bardzo rzadko.

Posted

Troszkę zdjęć
Ercia

Zamiast schodami Era chodzi na skróty:crazyeye:

Niech tylko ktoś podejdzie to zjem!

Sharon na łańcuszku bo sąsiad kosił trawe a ona na kosiarke się rzucała:shake:

i z patyczkiem

Posted

[quote name='KaRa_TC']
Koma i G_o_n_i_a nie bojcie sie;) mimo tego przypadku z Delta nadal mam zamiar sterylizowac Ere i Sharon bo to jest dobra rzecz, tylko niekiedy pies poprostu jest uczulony na szwy jak moja Delta ale wet mowi,ze to bardzo rzadko.
Dzieki. ;) Zobaczymy co czas nam przyniesie...

Jakie Maleństwo!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Sharon preferuje duże patyczki... :evil_lol: :loveu:

Posted

[quote name='KaRa_TC']A teraz moje przyszle malenstwo:loveu: niedlugo jade po nia do Warszawy:loveu:

Z rodzenstwem

Śliczniutkie! Wyglądają jak myszki :evil_lol: Twoja będzie beżowa? Czy tylko tak ją w świetle widać? Fajny jest ten niebieski maluch :lol:
Kara, a byłaś z Delcią u weta? Jak tam zdrówko?

Posted

[quote name='KaRa_TC']A teraz moje przyszle malenstwo:loveu: niedlugo jade po nia do Warszawy:loveu:

O jakie maleństwo przesłodkie! Jakie ma paluszki maciupkie:loveu:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
Pancia, przyznaj sie, czym ją tak zajmowalas, ze sobie tak fika? :cool3: :loveu:

Cudne!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu:
O nieładnie pokazywać język, nieładnie:nono: :eviltong:

Posted

[quote name='anetta']Kara, kiedy bedziesz w Wawce?
W sobotę będę;) na aż dwie godzinki

A co wet powiedział o Delci :razz:

Powiedział,że już antybiotyków nie trzeba dawać ;)