anetta Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Spike ma wygryziona przez mole dziurke na zadku? http://i41.photobucket.com/albums/e274/sabaera9/deltaeraisharon/hauuu11.jpg :lol::lol: Jak moglas zmienic ava? :mad: :eviltong: Quote
KaRa_ Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Wrocilam wlasnie od kolezanki no i zrobilam kilka zdjec;) Oto Emilek Chowam sie za Emilka:evil_lol: A teras Eisi pies o najwierniejszym spojrzeniu:loveu: Wrona tez sie zalapala siedzaca na drutach i lecaca sobie sroka i moja twierdza;) Dzis nal;iczylam z okna 11 srok na wierzbie;) Quote
KaRa_ Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):śliczna Eisi / czy ona ma zezika :cool3:/ Tak jakby takiego malego zezika ma;) Quote
KaRa_ Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Dzisiaj taka sliczna wiosenna pogoda byla,ze zobilam duuuzo fotek czekoladek i nie tylko;) Tyle to psiakow czeka na mnie:cool3: Taka to brudna Deltka jest bo już drugi dzien non stop siedzi u Meza na odwiedzinach:lol: brudasy Sabunia pieszczoszek Jej wzrok mowi sam za siebie, tylko sprobuj tu przyjsc:evil_lol: Spike nie ma to jak postac w blotku:lol: a pozniej mam takie brudne rece a one sie dziwia:shake: Quote
Koma Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 KaRa_TC napisał(a): Spike będę się powtarzać:shake: ale nic na to nie poradze, jego uszy są poprostu bossskie :loveu: :loveu: :loveu: super czekoladki :multi: i błotko macie niezłe :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 KaRa_TC napisał(a): Piękne pycholki :loveu: Quote
KaRa_ Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 Mam prozbe!! Musze zrobic na jutro na Wiedze o kulturze (taki glupi przedmiot) referat pod tytulem "Sztuka fotografii przyrody". Nigdzie nie moge znalesc na necie rzeczy na ten temat jak sie fotografuje, na co sie wtedy patrzy itp... i co najwazniejsze nie mam ZDJEC!!!Porzadnych ladnych zdjec przyrody czyli zwierzat roznych na lonie natury,drzew kwiatow itp!! Poratujcie mnie prosze Quote
g_o_n_i_a Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Witaj Kara! Życzymy miłego dnia i podrzucamy wiosnę ;-) Quote
KaRa_ Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Widać który z panów tutaj rządzi:evil_lol: Biegnący MEzo To co Deltka uwielbia woda:evil_lol: i Spike równiez lubi a pozniej tak z nieo cieknie:roll: Quote
g_o_n_i_a Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 KaRa_TC napisał(a): a pozniej tak z nieo cieknie:roll: Łooo Matko!!!! :-o Jakie kochane brudaski!!! :loveu: :loveu: Chyba moja też tak musi sie wykąpać! :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Łooo Matko!!!! :-o Jakie kochane brudaski!!! :loveu: :loveu: Chyba moja też tak musi sie wykąpać! :evil_lol: Moje czekoladki polecaja kąpiel błotną:lol: Taka moja Saba jest kudłata;) Usmiech Quote
beria Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Nie ma to jak błotne kąpiele dla urody :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A u nas śnieg, nawet błota porządnego nie ma :razz: Quote
g_o_n_i_a Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Dzień dobry! :krolik: KaRa_TC napisał(a):Moje czekoladki polecaja kąpiel błotną:lol: A i owszem - tak dla poprawy urody! :evil_lol: Jednak gdyby było troche u nas błotka, to bym juz ją goniła do kąpieli, a u nas jeszcze śnieg. :placz: A skoro ja juz na temacik kąpieli "wskoczyłam", to moja Łatka będzie tuż tuż kąpsiana (szkoda, ze aparatu nie mam:placz:) A co Sabulka tam chrupie? :cool3: Quote
anetta Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 No nie moglam sie powstrzymac :lol: No i co sie patrzysz, nigdy nie widzialas mokrego psa? http://i41.photobucket.com/albums/e274/sabaera9/czekoikoty/hapir10.jpg :lol: Saba ma za friko studio SPA :-o ulala:cool1: Quote
KaRa_ Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Dzisiaj na polance Deltka spotkala swoich ulubionych kumpli Gibona i Fiesto;) Male obwachanie na przywitanie poszeptanie danie sobie buzi Aniolek i diabelek:evil_lol: :lol: panowie walcza o wzgledy Delty:lol: troszkę ruchu i znow buziak biedny zazdrosny Gibon i znow cala trojka razem Ale nie na dlugo:lol: Zabawy z Fiesto:cool3: buziaczki czule slowkka Quote
anetta Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Ulala, jakie miala powodzenie :cool1: Pewnie sie wyszalaly :cool3: Quote
Jureja Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 No to Delta szcześliwa:lol: a Fiesto jej nie stratował?Pamietam jak kiedys podniosł i przeniosł taką wielka oponę od samochodu:crazyeye: co za siła... Quote
KaRa_ Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Jureja napisał(a):No to Delta szcześliwa:lol: a Fiesto jej nie stratował?Pamietam jak kiedys podniosł i przeniosł taką wielka oponę od samochodu:crazyeye: co za siła... No co Ty, on to przy niej taki delikatniutki ona go szarpala za uszy a on kompletnie nic:loveu: i co chwile ja po uszkach myl:loveu: a Gibon zazdrosny byl:lol: bo chcial sie bawic, a oni non stop przy sobie siedza;) i skoki Obaj chłopcy uderzaja do Delty ale wiadomo kogo Delta wybrała pogawedka we trojke Quote
g_o_n_i_a Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Ale Deltka ma przytojnego chłopaka :iloveyou: Tłok :evil_lol: :o Matrix? :o :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Dzisiaj musialam uspic moja kotke Czarna miala 2lata :placz: :placz: Zeby nie zasmucic tej galeri, wstawiam zdjecia Deltki Quote
g_o_n_i_a Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Ojej, Kara :-( :calus: [quote name='KaRa_TC'] Cudne... :p Quote
an3czka Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='KaRa_TC'] i skoki Obaj chłopcy uderzaja do Delty ale wiadomo kogo Delta wybrała pogawedka we trojke Cześć Kara! Fajne trio! Quote
Recommended Posts