g_o_n_i_a Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Dobry wieczor! Jaka miziasta ta kotecka... :angel: A ta pycholka nie ma gdzie pchać? :evil_lol: Piękne Panienki :loveu: :angel: Quote
Koma Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 KaRa_TC napisał(a): haha Era u dentysty :evil_lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 A teraz troche zdjęć mojej kochanej Erulki w tym roku będzie miała 4lata...nawet nie wiem kiedy ten czas minal.Niedawno co ja dostalam w kartoniku, bo moj tata ja wypatrzyl w schronisku a byla taka tycia miala gdzies ok 6tygodni,ze na rece sie miescila, a teraz to 10kg zywej wagi:lol: Quote
an3czka Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 KaRa_TC napisał(a):Moje dwie modelki;) Cześć Kara Jakie spojrzenia zalotne:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Ona jest taka słodziasta... I wcale nie wyglada na 4 lata... Ta niewinna mordka :loveu: Quote
Weron_ciau Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 No jasne że nie 4 latka, śliczne i Sharon i Era :D Quote
KaRa_ Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Teraz Sharon ;) Dziś znów zepsóła mi pościel, zrobiła nowa dziure w kanapie i rozwaliła dugopis na jasnym dywanie...:shake: Czy kiedys ona wydorosleje ma tyle zabawek,ruchu ale jak zostaje na chwilke sama to odrazu dostaje szlalu:shake: Quote
Koma Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Sharon mi się podoba bo przypomina mi moją kochaną "wsiową" Duśkę :loveu: śliczna :loveu: Quote
beria Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 KaRa_TC napisał(a):Teraz Sharon ;) Dziś znów zepsóła mi pościel, zrobiła nowa dziure w kanapie i rozwaliła dugopis na jasnym dywanie...:shake: Czy kiedys ona wydorosleje ma tyle zabawek,ruchu ale jak zostaje na chwilke sama to odrazu dostaje szlalu:shake: Ale wygląda tak niewinnie :diabloti: Quote
KaRa_ Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 28marca Delta idzie na sterylke:cool3: wiec trzymajcie wtedy kciuki za nia;) bo ona taka malutka kruszynka jest;) . Ostre zabawy czekolad:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Takie ząbki ma Sabunia a takie Spike Ciach i za kark Dusimy Sabe atak od góry Quote
g_o_n_i_a Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 KaRa_TC napisał(a): Takie ząbki ma Sabunia a takie Spike Ciach i za kark A wieczorem kochane Czekoladki zamieniają się w bestie... Takie niewinne oczywiscie :angel: My będziemy na 100% trzymac łapki za Deltkę! :multi: Quote
Lucy* Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Za Sharon oczywiście :kciuki: :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: A mam pytanie... czy te Czekoladki przy takich zabawach nie poplątają się na tych smyczach ?? :hmmmm: :hmmmm: Quote
KaRa_ Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 Lucy* napisał(a):A mam pytanie... czy te Czekoladki przy takich zabawach nie poplątają się na tych smyczach ?? :hmmmm: :hmmmm: To jest jedna smycz 5metrowa oczywiscie czasem sie poplacza, ale najczesciej zanim zdarze ja interweniowac juz sie same odpolataja;) . Ale najczesciej jakos tak sie bawia,ze malo sie placza w niej;) g_o_n_i_a napisał(a):A wieczorem kochane Czekoladki zamieniają się w bestie... Takie niewinne oczywiscie :lilangel: Oczywiście,że niewinne:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 KaRa_TC napisał(a): Oczywiście,że niewinne:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Anioleeecki :angel: A będą jakieś foteczki? :cool3: Quote
KaRa_ Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Prosze bardzo foteczki;) Spike mój przystojniak, wreście sierść mu zaczeła ładnie błyszczec bo miał przez zime taka matowa Błyskawica Saba i Deltka, Quote
Alicja Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Będziemy trzymać za Delcię :kciuki: ale Czekoladki mają obfite futerka :crazyeye: Quote
KaRa_ Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Będziemy trzymać za Delcię :kciuki: ale Czekoladki mają obfite futerka :crazyeye: To Tylko Saba i Spike mają takie obfite, a Deltunia to tak normalnie ma :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 KaRa_TC napisał(a):Prosze bardzo foteczki;) Spike mój przystojniak, wreście sierść mu zaczeła ładnie błyszczec bo miał przez zime taka matowa Błyskawica Saba i Deltka, Wilki!! :loveu: Quote
KaRa_ Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Wczoraj moj brat byl wkurzony bo Delta wskoczyla mu na kanape a linieje i zostawiala duzo siersci wszedzie, a on sie zdenerwowal bo sprzatal bo kumpela miala do niego przyjsc;) A on sie drze,ze ma zejsc ale nie dotknie jej bo sie boi :lol: A ta lezy i jak na idiote sie na niego gapila:lol: :evil_lol: Dobra psinka:cool3: A ona czasem szczerzy kly jak jej sie podoba cos, wiec brat sie przestraszyl jej serdecznego usmiechu:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 KaRa_TC napisał(a):Wczoraj moj brat byl wkurzony bo Delta wskoczyla mu na kanape a linieje i zostawiala duzo siersci wszedzie, a on sie zdenerwowal bo sprzatal bo kumpela miala do niego przyjsc;) A on sie drze,ze ma zejsc ale nie dotknie jej bo sie boi :lol: A ta lezy i jak na idiote sie na niego gapila:lol: :evil_lol: Dobra psinka:cool3: A ona czasem szczerzy kly jak jej sie podoba cos, wiec brat sie przestraszyl jej serdecznego usmiechu:lol: Deltka rządzi! :evil_lol: :cool3: Quote
Recommended Posts