KaRa_ Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):a Saba ma fajną łańcuszkową obrożę :lol: jak dama :cool3: To jest jej pierwsza obroża:cool3: odrazu po wzieciu z schroniska jej ja kupilam i do dzis sie ladnie w niej prezentuje:cool3: Quote
KaRa_ Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Teraz znów będzie troszke czekoladek z dzisiejszego spacerku;) Na początek moje ulubione zdjęcie, które mi jako jedynie porządnie wyszło Sabcia... Spike zapatrzony w dal... Deltek z kostką;) Ukradła ją Mezowi przez płot:shake: Sabula Spike Zapatrzona Delta i Spike Quote
an3czka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Kara, ale Ty masz fajne tereny do biegania. Zazdroszczę... Quote
KaRa_ Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='an3czka']Kara, ale Ty masz fajne tereny do biegania. Zazdroszczę... To sa tereny za moim domem czyli moja dzialecza:cool3: Czekoladowe zabawy Quote
Alka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Spike zapatrzony w dal... a mnie znowu przypadły do gustu portreciki , świetne profile ! :loveu::loveu::loveu: Quote
an3czka Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 [quote name='KaRa_TC']To sa tereny za moim domem czyli moja dzialecza:cool3: Szczerze zazdroszczę. Ja to w takie tereny autem muszę dojeżdżać:placz: I pewnie dużo dzikich zwierzów macie co?:razz: A zdjęcia super!:multi: Quote
KaRa_ Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 an3czka napisał(a):Szczerze zazdroszczę. Ja to w takie tereny autem muszę dojeżdżać:placz: I pewnie dużo dzikich zwierzów macie co?:razz: A zdjęcia super!:multi: Jedynie zające widuje:eviltong: kiedys byly sarny ale to dawno temu teraz gdzies znikly. Reszta zdjec;) nie ma to jak snieg Spike zawsze chciałbyć biały:cool3: Tak wygląda szczęśliwy pies C>D>N Quote
g_o_n_i_a Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Piękne zdjęcia!! :multi: :multi: Ja mam niedaleko siebie sarenki (ktos je nazywa jeleniami... :roll: ) i zajace są... I ostatnio spotkalam cos takiego jak fretka, ale mniejsze, cale biale i tylko ogon czarny... Cóż to mogło być? :roll: Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet! Quote
Koma Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 KaRa_TC napisał(a): ach te uszy :iloveyou: napewno nie jedną suczkę na nie poderwał :cool3: Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 hahahahahha jak czekoldowo mnniaaaaaaam :eating: :sabber: Quote
KaRa_ Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 A teraz troszke roznych fotek;) Na sam początek mieszkanko Ozziego i sam pan Ozzy a teraz mieszkanko dziewczynek Zabawy z Sharon:cool3: nawet moja mama sie bawila z psiakami;) Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 :loveu: hahahaha psice wciągneły systkich domownikuów do zabawy widze :D Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 łiiiiiiiiiiiiiiiiii ile zdjęc :loveu: siuuuuuuuuuper :multi: :multi: Quote
zaba14 Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 KaRa_TC napisał(a): nawet moja mama sie bawila z psiakami;) moja matka tak czesto sie z psem wyglupia... :lol: Quote
an3czka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 KaRa_TC napisał(a):A teraz troszke roznych fotek;) Na sam początek mieszkanko Ozziego i sam pan Ozzy a teraz mieszkanko dziewczynek Cześć Kara One mają hamaki??:lol: Quote
KaRa_ Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 an3czka napisał(a):Cześć Kara One mają hamaki??:lol: Oczywiście,że mają hamaki i to zrobione własnoręcznie przezemnie:cool3: g_o_n_i_a napisał(a):Ja bym sie tam Jej bała :evil_lol: To spojrz tu na jej zębiska:evil_lol: i portrecik;) Quote
an3czka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 KaRa_TC napisał(a):Oczywiście,że mają hamaki i to zrobione własnoręcznie przezemnie:cool3: To spojrz tu na jej zębiska:evil_lol: i portrecik;) To zdolniacha z Ciebie:cool3: Zębiska bielutkie. Śliczne! Nochal też niczego sobie:lol: Quote
Alka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 sliczny portrecik :loveu: kochana mordeczka :loveu: Quote
Recommended Posts