beria Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Nie ma to jak kąpiel w zimnej kałuży i ociekać brudną wodą Nie od dziś wiadomo, że pies brudny to pies szczęśliwy, ale myć Twoich podłóg, to ja bym nie chciała :eviltong: Quote
zaba14 Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 PIKA napisał(a):i bloto :shake: szlag by to :shake: za niedlugo bedzie bez błotka :P a łapka świetna :) Quote
KaRa_ Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='beria']Nie od dziś wiadomo, że pies brudny to pies szczęśliwy, ale myć Twoich podłóg, to ja bym nie chciała :eviltong: Naszczescie on nie ma wstepu do domu:lol: Prawda,ze slizny?:cool3: Erulek A tak sobie leci ptasaia grypa:evil_lol: no i miauczki:cool3: Quote
KaRa_ Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 Chciałam zrobić ząbkom zdjęcia ale nie udało się:shake: szczurzy jezyczek Najlepiej jak pani trzyma serek a ja potrzymuje paluszki zebym nie spadla:p Wcinam serek i znów ogoneczek sliczny:loveu: Quote
beria Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Ale one mają dłuuugie wąsy :crazyeye: I takie śliczne łapeczki :loveu: Quote
KaRa_ Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 Kolejny szczur mi zachowrowal...Oślepła mi Supra dzis rano zauwazylam,ze wpala w prety myslalam,ze to ze w rozbiegu...ale teraz patrze ona ma jakby jaskre, zblizam palec ku jej oku nie mruga, mrugla dopiero jak dotknelam powieki mrugla:placz: :placz: :placz: A ona taka delikatna, musze ja wziasc do innej jklatki bo tamta ma pietrowa zeby sobie kregoslupa nie zlamala, i zeby tamte jej nie zabily przez to ze jest kaleka:placz: :placz: :placz: .Jutro ide z nia do weta Quote
KaRa_ Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Era na szczycie:cool3: maly skoczek Sharon pozuje:cool3: i to co kocha robic...kopac... Quote
an3czka Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='KaRa_TC']Kolejny szczur mi zachowrowal...Oślepła mi Supra dzis rano zauwazylam,ze wpala w prety myslalam,ze to ze w rozbiegu...ale teraz patrze ona ma jakby jaskre, zblizam palec ku jej oku nie mruga, mrugla dopiero jak dotknelam powieki mrugla:placz: :placz: :placz: A ona taka delikatna, musze ja wziasc do innej jklatki bo tamta ma pietrowa zeby sobie kregoslupa nie zlamala, i zeby tamte jej nie zabily przez to ze jest kaleka:placz: :placz: :placz: .Jutro ide z nia do weta Ojej biedaczka:-( Quote
KaRa_ Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Ale tutaj wysoko mniam...mniam... i moja kiciulinka Ruda Quote
KaRa_ Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Zabawy Rooniego Atakuje biedna koślawą Czarną i tańce Mychy Quote
beria Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='KaRa_TC']Zabawy Rooniego Matrix :crazyeye: Quote
an3czka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='KaRa_TC']Zabawy Rooniego Ale akrobata!:crazyeye: :cool3: Dzień dobry! Quote
Pysia Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Jak patrze na niego to zachciewa mi sie znowu malutkiego kotka :loveu: :loveu: Dorosłe nie sa już takie zabawne ;) Quote
KaRa_ Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 [quote name='Pysia'] Jak patrze na niego to zachciewa mi sie znowu malutkiego kotka :loveu: :loveu: Dorosłe nie sa już takie zabawne ;) A ja mam malych kotkow dosc na dluugie lata przez tego malego czarnego diabelka:angryy: Mam cale podrapane plecy, bo on jak widzi,ze lodowka sie otwiera biegnie i rozpendu pazurami na plecy,a zeby wejsc na ramie i do lodowki:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Jeszcze troche Mychy Walka z sznurkiem Cwila odpoczynku i atakujemy piłeczke To co Sharon najlepiej umie robic czyli kopac dolki Nie ma to jak patyczek niech ktos sprobuje mi go odebrac Quote
g_o_n_i_a Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Witam po dlugiej nieobecnosci!! :buzi: Cudne kotuchy!! :loveu: :loveu: A jak sie miewa szczurka? Quote
KaRa_ Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Witam po dlugiej nieobecnosci!! :buzi: Cudne kotuchy!! :loveu: :loveu: A jak sie miewa szczurka? Szczurka radzi sobie wmiare dobrze, ale po pokoju juz nie chce chodzic...siedzi w klatce i w niej sie porusza;) Quote
Jureja Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Słodziak:loveu: :p zachciało mi się takiego malucha,moja już się prawie nie bawi,zresztą nie dziwie się...taka gruba:roll: Quote
PIKA Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Zabawy Rooniego :crazyeye::crazyeye:zdjęcia nie obrucilas, czy on faktycznie wygiety w zawieszeniu jest? :crazyeye: Quote
Alka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='KaRa_TC']Zabawy Rooniego Atakuje biedna koślawą Czarną i tańce Mychy jakie wspaniałe foteczki !:loveu::loveu::loveu: świetnie uchwycone kocie zabawy :loveu::loveu::loveu: powalił mnie "Taniec Mychy " , rewelacja :cool2: Quote
Recommended Posts